نه آقا جاوید اون که الانم هست که! این منظورش اینه که برا بازی آفلاین هم یه کد بدن که مثلا جلوی کرایه و خرید و فروش دست دوم رو بگیرن!نقل قول:
Printable View
نه آقا جاوید اون که الانم هست که! این منظورش اینه که برا بازی آفلاین هم یه کد بدن که مثلا جلوی کرایه و خرید و فروش دست دوم رو بگیرن!نقل قول:
ninja gaiden sigma 1 هم بسیار راحت با GAIA اجرا شد.
خرید و فروش بازی های دست دوم و کرایه بازی های اوریج یک بحث غیر قانونی نیست و در قوانین تجارتی اروپا تضمین شده ، اگر سونی این کار رو بکنه در حقیقت خلاف قوانین اتحادیه اروپا رفتار کده و عملا بازار اینجا رو به خاطر نقض قوانین از دست میده ، همین طور پشتیبانی و ساپورت GameStop رو که بزرگترین توضیع کننده بازی و کنسول در سرتاسر جهان هست و توی هر کوچه خیابونی میری یک شعبه داره رو هم از دست میده ، همچین ضرر بزرگی به خاطر چی ؟نقل قول:
کسانی که این شایعه هارو پخش میکنند معمولا از قوانین تجاری آگاهی ندارند و البته هرگز فکر نمیکنند که اگر یک شرکتی این کار رو بکنه چه اتفاق هایی ممکنه بیوفته - برای همین من یکی که جدی نمیگیرمش .
سلام دوستان
من یه هارد وسترن دیجیتال 500 GB اکسترنال از مدل my passport USB 3 دارم اینجور که خوندم ps3 با اینا مشکل داره رفتم پسش بدم یارو نگرفت اعصابم خرد شده
یعنی هیچ راهی نداره ؟:41:
بچه ها
اين روش بدون دانگل بدون مشكل بازي ها رو اجرا ميكنه؟
يا توي بعضي ار بازي ها مشكل داره؟
كلا" هر اطلاعاتي در موردش داريد بگيد لطفا":11:
اين كه به فريمور كنسول بستگي داره يا .....
بعد اين روش بهتره يا با دانگل كپي كنيم!؟
مرسی که کسی جواب نداد
خودم به عنوان اولین نفر تونستم هارد اکسترنال Western Digital My passport 500GB USB 3 رو به ps3 وصل کنم
الانم دارم استفاده میکنم
هیچ کار خاصی انجام ندادی؟نقل قول:
مال من که 3.5 اینچی usb 3.0 بود و نشناخت.
-------------------------------
دوستان GT5 کپی رو میشه با CFW از هارد اکسترنال بازی کرد؟
میشه بگید چیکار کردین که Config شد ؟نقل قول:
آره مشکلی ندارهنقل قول:
هارد های wd رو مثل اینکه یک مدلش با ps3 سازگاره این رو پشتیبانی فنیش به هم گفت اما اکثر مدل هاش نیست و وقتی هم نباشه هیچ کاریش نمیشه کرد بهترین راه خرید سیگیت هست که ارزون ترو هست و تمام مدل هاش سازگاره
من با acronis پارتیشن هارد رو بطور کامل پاک کردم بعدش با همین نرم افزار پارتیشن بندیش کردم Fat 32
نکته ای که بهش فقط برخورد کردم این بود که سیم رو وقتی به هارد وصل میکردم (usb به ps3 نه ها) این طرفش یعنی خود پورت که به هارد وصل میشه
وقتی میزدم تو نمیشناخت ولی وقتی آروم پورت رو وصل میکنم که کامل تو نره سر پورت هم میدم بالا ps3 میشناسه در کل روش عجیبیه ولی جواب داد
ban شدن شروع شد
به هیچ وجه با سیستم jailbreak شده کانکت نشید
سلام دوستان
ایا قابلیت اجرای مستقیم از دیسک بالاخره عملی نشد؟
هکرها هم گفتن میتونیم سیستم هارو از بن دربیاریم!(به قولی Unban بکنیم!)نقل قول:
اتفاقا من هم اين سوالو داشتم---نقل قول:
ولي فكر نكنم شده باشه!!!و الا خيلي زود خبرش درج ميشد---
اونا کنسول رو نمیتونن از Ban در بیارن. فقط با تغییر packet header ها میان سریال جعلی میدن به کنسول که قبلاً بن نشدهنقل قول:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
dیک مشکل : تو motor storm هر کار میکنم دسترو هرچی تکون میدم ماشین هیچ عکس و العملی نشون نمیده.باید دکمه خاصی رو نگه داشت؟ یا مواقع خاصی اینکارو کرد؟
تو metal gear با اون عرو سک میتونم از حس گر استفاده کنم اما اینجا نمیشه
ممکن کسی کمک کنه؟؟؟؟؟:41::41:
اگه کابل ناقص تو بره ممکن هارد آسیب ببینه ... بخاطر نرسیدن برق کافی و احتمال اتصالینقل قول:
مولتیمن جدید از کجا بگیرم که فیل نباشه؟
نه اینکه کامل داخل نباشه اول آروم پورت رو میزنیم ذره ذره میدم داخل چراغ هارد که روشن میشه کامل پورت رو وصل می کنمنقل قول:
سلام دوستان من می خوام یک ps3 بگیرم اگه xbox360 رو بفروشم چند تا سوال دارم
الان قیمت بازیهاش چنده
قیمت خود دستگاه البته از این اسلیم ها چنده
کپی خور شده
از نظر شما چقدر فرق داره با ایکس باکس
قیمت یک دسته اضافه چنده
سلامنقل قول:
1.قیمت بازی های ps3 بر اساس تعداد دی وی دی متغیره از 2000 تا 10000
2. قیمت اگه اشتباه نکنم الان 120 گیگ 330 تومان 250 گیگ 380 تومان و 320 گیگ 420 تومان به بالا
3. بله کپی خور شده خودتم راحت میتونی انجام بدی 2 تا کار سادس اول آپدیت 3.55 رو نصب میکنی بعدشم CFW Kamew 3.55
4.من هر دو کنسول رو دارم بهت با اطمینان میگم فرقشون فقط تو بازی های انحصاریه
ps3 تو بازی های انحصاری خیلی بهتر از xbox کار کرده و عناوین زیاد تری داره و گرافیکشونم انصافا خیره کنندس بازی های مولتی که برای هر دو کنسول میاد فرقی با هم ندارن ولی گرافیک اکثر این بازیا تو ایکس باکس تا الان بهتر بوده (من فن هر دو کنسول هستما نیاین بگین فن بازی در آوردم:10:)
5.دسته اضافه هم 50 تا 60 تومانه البته با یه تبدیل میتونی دسته ps2 هم بهش وصل کنی ولی رو همه ی بازیا جواب نمیده
امیدوارم تونسته باشم خوب راهنماییت کنم :11:
سلام از جوابت ممنون عزیزنقل قول:
چند تا سوال دیگه دارم
فرق این 120 250 320 گیگ ها با هم چیه
منظور از دی وی دی چیه یعنی بازی ها رو باید نصب کنم رو کنسول اینکه خیلی بده مثلا چند تا جا میشه روی 120 گیگ
بعد شما بازی ها رو از کجا تهیه میکنی جای خواستی هست
این دسته خود کنسول حساس به حرکت هست همون 6 محوری دیگه
:20:
سلامنقل قول:
فرقشون فقط توی فضای هاردشون هست! همین!
بازیهارو باید کپی کنید روی هارد. اگه هارد اکسترنال دارید که وصل میکنید به کامپیوتر و بازیهارو کپی میکند رو هارد اگر هم از هارد خود کنسول میخواین استفاده کنید که باید با کابل لن بازیهارو بریزید رو هارد!نقل قول:
منظور از دی وی دی چیه یعنی بازی ها رو باید نصب کنم رو کنسول اینکه خیلی بده مثلا چند تا جا میشه روی 120 گیگ
بله 6 محوری هست.نقل قول:
این دسته خود کنسول حساس به حرکت هست همون 6 محوری دیگه
دوستان بازی های PS2 رو میشه راحت اجرا کرد کابل HDMI هم داره دیگه
salam
bbakhshin ke be farsi post nemidam....:43:w
behtarin noe hard externali ke ba ps3 sazgar bashe kodom model.....??? ps3 usb3 ro ham suport mikone...??:d
slim بازی های PS2 رو اجرا نمیکنه. مگه اینکه یک Emulator پیدا کنی و نصب کنی. نسخه های FAT هم که اجرا می کرد فقط بازی های اصلی PS2 رو اجرا میکرد.نقل قول:
همراهش کابل HDMI نداره فقط Composite هست. باید جدا تهیه کنی.
مرسی از راهنمایتنقل قول:
یک سوال یعنی نرم افزار هایی هست که این کار رو تو کنسول انجام میده سایت مرجعی برای این نرم افزار ها هست ؟
به نظر من هنوز همچين نرم افزاري نيومده!!!اتفاقا من هم دنباله اين بودم كه ps2 رو تو ps3 بازي كنم---دستگاهم فته اما بي خيال شدم!!!چون اورجينال ps2 گير نمياد---
من اورجینال Ps2 دارم ، توی فت هم اجرا نشد به خصوص با این فرمور های جدید - دلیلش هم اینه که Ps2 هنوز از رده خارج نشده و اگر سونی این کار رو بکنه روی Ps2 ها ضرر میده .نقل قول:
فرمورهاي جديد كه اصلا نميتونه بخونه!!!اما يكي از بچه هارو ميشناسم كه قبلا 60 گيگ داشت و بطور سخت افزاري ps2 رو اجرا ميكرد--- ريجن بازي با دستگاهش يكي بود---آپديت هم 3.15
در كل به احتمال قوي يه مدت ديگه نرم افزاري مياد كه ميتونه راحت ps2 رو اجرا كنه--شايد 1 سال ديگه!!!
مرسینقل قول:
یک سوال شما دستگاهتون چی هست فت یا اسلیم
در مورد خرید هم برم توپ خونه الان به نظر شما کدوم مدل از همه بهتر هست تو اسلیم ها سال ساخت مهمه و اینکه چه کشوری میسازه و از کجا بفهمم کنسول باز نشده باشه
تو این اسلیم ها وایرلس فعال هست میشه با دستگاه وصل شد به اینترنت و کیبرد و موس چی متصل میشه بهش
مطمئن باشید وقتی Ps2 از دور خارج بشه فرمور های بعدی Ps3 بازی های Ps2 رو اجرا میکنه .نقل قول:
میخوام بدونم میشه با PS3 الان فیلمایی که روی DVD هست و کپی هستن رو نگاه کرد؟البته اگه ps3 کپی خور باشه.
هم سي رو ميخونه هم دي وي دي!!!اما بهتره اينكارو نكني!!!چون لنز بلوري صدمه ميبينه!!!اگه خواستي اول بريز رو فلش بعد از تو هارد ps3 تماشا كن---تو كپي خور نميدونم--اونايي كه كپي خور كردن ميدونن---
کپی خور و غیر کپی خور فرقی نداره.نقل قول:
PS3 دو تا Optic داره جیگر طلا , کلا Frequence های DVD و CD قابل خوانده شدن توسط Optic Blueray نیستن.نقل قول:
در ضمن من ندیدیم CD رو اجرا کنه !! مگه میکنه ؟
سلام من killzone3 و Marvel Vs Capcom 3 و gran turismo 5 را دادم برايم مغازه بلك سافت برايم كپي كرد البته يك فايل پچ 3/55 هم برايم توي هارد ريخت كه من از طريق موليت من روي ps3 كپي كردم ولي حتي وقتي روي هاردم بازي ها را كپي كردم ارور مي زند .
(an error occurred during the start opration (80010009 اين ارور را مي زند با شماره كه نوشتم
با gaia هم اجرا كردم هم ارور را مي زند تر خدا يكي من را راهنمايي كند
اگر پچ را بايد در دستگاه ps3 اجرا كنم چه جوري اجرا كنم يا از كجا
مشكل از بازي است يا از دستگاه رجين دستگاهم جي است البته فكر مي كنم خيلي به رجين مربوط نباشد
cd دیگه ازنظر حجم وکیفیت یک فرمت کاملا منسوخ دیگه ارزش ساپورت شدن رو نداره براهمینم ps3 اصلاcd رو اجرا نمیکنهنقل قول:
(من بيشتر مواقع آخرين پستو ميخونم---واسه همين سوالتو دير نگاه كردم)نقل قول:
همه چيزايي كه گفتي ميشه انجام داد!!!
از رايان صبا خريدم---50 تومن گرونتر از بقيه جاها بود اما بدون شك آكبند بود---اگه خواستي از اونجا بگير---البته گارانتي هم نداره---ديگه الان فقط اسليم تو بازاره---فرقي هم ندارن---فقط هاردشون تفاوت داره---همشون هم ماله چينه!!!فقط اولين سري كه 20 گيگ بود تازه سال اول عرضه---ژاپن بوده(بازم مطئن نيستم---اين مطلبو تو يه تاپيك خوندم)اما معمولا سوني تو اولين عرضه از ژاپن وارد شده---بعدا چيني ميشه---
من فت دارم---اما اسليم و فت تفاوتي نداره!!!به نظر يه عده فت ظاهرش قشنگه!!!در عوض اسليم گرماي كمتري توليد ميكنه---
---------- Post added at 11:26 AM ---------- Previous post was at 11:23 AM ----------
فبلا تست كردم خوند!!!حالا الان بازم امتحان ميكنم---نقل قول:
الانم خوند!!!تست كردم---