[QUOTE=zadis;2877381]یکی اش PCI E 8X و دیگریش PCI E 16X هست.نقل قول:
چون برای ساخت مین بردت از دو تا چیپ برای این رابط استفاده شده.
Printable View
[QUOTE=zadis;2877381]یکی اش PCI E 8X و دیگریش PCI E 16X هست.نقل قول:
چون برای ساخت مین بردت از دو تا چیپ برای این رابط استفاده شده.
[QUOTE=zadis;2877381][QUOTE=mhaf;2877484]نقل قول:البته هر دو اسلات 16x هستندنقل قول:
PCI Slots: 3
PCI Express X1 Slots: 1
PCI Express X16 Slots: 2
کد:http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-Details.asp?EdpNo=2466274&sku=A455-1094
فقط یکی از اسلاتهای PCI-Express می تونه توسط Northbridge کنترل بشه (اسلات آبی) و دومی که Universal PCI-Express هست توسط Southbridge کنترل میشه (اسلات سیاه)نقل قول:
مادربورد شما از Crossfire پشتیبانی نمی کنه.
خب منظور منم از این سوال همین بود، یه خورده جزئی تر راهنمایی کنید که موقع خرید بهش دقت کنیم (من احتمالا تا آخر شهریور یه 4870 بگیرم، الکی نپرسیدم :31:)نقل قول:
به نظر من فقط Nvidia
9800gtx
9800gt
8800gx
8800gt
اینها حرف ندارن!
دوستان براي خريد كارت گرافيك مهمترين چيزها چيه كه بايد در اولويت قرار بگيرن چيه ؟؟؟
با 85 تومن چه كارت گرافيكي با چه مشخصاتي ميشه خريد؟؟؟ نوع كاربري مهم نيست!!
با سلام و عرض خسته نباشید بر دوستان محترم این تاپیک :
:8:-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_:8:
1-چگونه می توان میزان سرعت فن کارت گرافیکی را کم و زیاد کرد؟
:5:
2-درجه حرارت کارت گرافیکی را چگونه می توان تست کرد؟(همینطور درجه حرارت مادربرد و هارد کامپیوتر)
3-درجعبه های کارت های جدید RADEON HD آداپتوری برای تبدیل dvi به hdmi وجود دارد . و همانطور که میدانید hdmi تلفیقی از صدا وتصویر است که برای دیدن blu-ray یا hd dvd به tv که این قابلیت را داشته باشد وصل می گردد.
حال سوال اینجاست که چرا در بعضی مدلها ، کارت گرافیکی پورتی دارد که به خروجی داخلی s/pdif (مربوط به صدا)
مادربرد برای رساندن صدا به hdmi وصل می گردد.لذا درجعبه آن هم این کابل وجود دارد.در بعضی دیگر این کابل موجود نیست و به گفته یکی از دوستان خود کارت هم جایی برای آن ندارد.در اینگونه کارت ها وضع صدا به چه صورت است؟
(سوال سوم را قبلا درهمین تاپیک مطرح کرده بودم و بی جواب ماندوالبته فقط به منظور دریافت اطلاعات دراین زمینه آن را مطرح کردم)
شادوسرزنده باشید
اتفاقا حرف دارن !! 8800gt و 8800gtx رو که خدا بیامرزه ، از رده خارج شدن !!:37:نقل قول:
9800gt هنوز نیومده .بیاد هم فکر نکنم آش دهن سوزی بشه !!:13:
9800gtx قدرتش از 4850 کمتره ولی قیمتش بیشتره !!!:21:
1) حافظه و مموری ، 2) پرفرمنس 3) قدرت 4) خنک بودن 5) ساپورت شدن توسط مادربرد .و ...نقل قول:
با 85 تومن میتونی یه کارت 8600GT با حافظه DDR3 بخری . مموری اون هم 256 هست.
1-پردازنده گرافیکی(مدل های مختلف از Nvidia یا ATI) مثلا سری 9 انویدیا یا سری 4000 ای تی آینقل قول:
2- فرکانس پردازنده(مگا هرتز)
3-فرکانس حافظه(مگا هرتز)
4-مقدار حافظه(مگا بایت گیگا بایت)
5-نوع حافظه(DDR2-DDr3-GDDR3..)
6-نوع رابط حافظه(بیت)
7-فرکانس سایه زنی(مگا هرتز)
8-نوع گذرگاه(PCI e1-PCI e2-AGP)
9-سرعت تبدیل آنالوگ به دیجیتال(مگا هرتز)
10-سیستم خنک کننده
11-سازگاری با سایر قطعات (مخصوصا مادربرد)
و در آخر برند هم مهم هست
Club 8600GT
:11:
سلام.
دوستان کارت گرافیک CLUB - ATI RADEON HD 3650 512MB بهتره یا256 mb geforce 8600gt?با توجه به یکی بودن قیمتشون.
سلامنقل قول:
1-با نرم افزارهایی که معمولا برندهای معتبر تو سی دی درایورشون قرار می دن یا می تونید دانلود کنید
Nvidia Forceware Coolbits-ATI Tray tools-Expert tool-....
2-این نرم افزار ها با توجه به مدل مادربرد شما توی سی دی مادر برد هستند مثلا Asus AI-Asus PC Probe-SpeedFan-System Monitoring-.....
3- شما کدوم برند رو میگید که این تبدیل رو نداره!؟:13:
سلامنقل قول:
عجیبه!!دوست عزیز هر دو کارت رو چند قیمت دارید!؟:13:
اگه بتونید بودجه رو به 125-130 برسونید می تونید 9600GSO بخرید که تقریبا دو برابر هر کدومشون قدرت داره!
اگر هم نه 8600GT خیلی بهتره!!ولی کلا خریدش زیاد به صرفه نیست می تونی با برند کلاب 80-85 تومن بخری حداقل نیازهات رو می تونه براورده کنه.
تو این تست 8600GT رو اون آخر میبینی ولی اصلا خبری از 3650 نیست!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر دو تقريبا تو يه سطح هستند تو تستهائي كه يكي از دوستان انجام داد 3650 با حافظه DDR3 حتي يه مقدار بهتر از 8600GT DDR3 بودنقل قول:
4870 رو با 3D Mark Vantage تست کردم 8400 تا امتیاز گرفت. ایت امتیاز از 3D Mark 06 حدود 4000 تا کمتره.
آیا تست ورژن Vantage سنگین تر از 06 هست؟
آرهنقل قول:
خيلي هم سنگين تره.
کد:http://www.pcstats.com/NewsView.cfm?NewsID=68147
فکر کنم معیار های امتیاز دادناشون فرق کنه و اینکه شما این تست رو رو چه سیستمی انجام دادی؟نقل قول:
ببین نتیجه با این یکی هست یا به اون نزدیکه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرتون درباره ی 9800GX2 چیه آخه تو اکثر بنچ مارک ها سومه (بعد از 4870x2 و280 ) بهضا هم دومه (قوی تر از 4870)!و این که چه قدر از 4870x2 ضعیفتره؟
از 4870X2 خیلی ضعیفتره . قیمتش هم اندازه ی 4870x2 هست . پس ارزش خرید نداره.نقل قول:
سلامنقل قول:
ببینید فقط قدرت یک کارت مهم نیست (در بعضی از تستها 9800GX2 عملکرد خیلی نزدیکی با 4870 داشته!) و قیمت مناسب هم شرطه و یه کارت خوب و پرفروش نسبت کیفیت به قیمتش بالاست تو قدرت 9800GX2 هیچ شکی نیست ولی وقتی قیمتش تقریبا برابر دو تا 4870 یا یه 4850x2 (قیمت بازار ما)هست ارزش خریدش کم میشه(البته این مشکل فقط تو بازار ما هست و سری 9 و 8 تو بازار جهانی افت قیمت محسوسی کردن) اگه می خواید کارت Nvidia بخرید منتظر GTX 350 باشید وگرنه سری 4000 ATI و دو هسته ای هاش می تونه مناسب ترین انتخاب باشه
قیمت دقیق ندارم ولی اگه ارزون تر گیر بیارید شاید بشه بهش فکر کرد!
9800GX2 با برند Asus:
ASUS - EN9800GX2 - 1GB
Graphics Engine NVIDIA GeForce 9800GX2
Bus Standard PCI Express 2.0
Video Memory DDR3 1G
Engine Clock 600 MHz
Memory Clock 2 GHz ( 1 GHz DDR3 )
Memory Interface 256-bit
DVI Max Resolution 2560 x 1600
D-Sub Output Yes x 1 (via DVI to D-Sub adaptor x 1 )
DVI Output Yes x 2 (DVI-I)
HDMI Output Yes x 1
HDCP Support Yes
Adapter/Cable Bundled 1 x DVI to D-Sub adaptor
1 x Power cable
1 x S/PDIF cable
Software Bundled ASUS Utilities & Driver
Hottest 3D Game: Company of Heroes – Opposing Fronts
قیمت ایران:685-665 هزار تومان
قیمت جهانی:585-562 دلار
آخرین قیمت 4870x2 رو داری مسعود جون ؟:20:نقل قول:
کارت گرافیک Gts 8600قویتره یا 9600gso آخه قیمتا در یه حد هستند 130 تومن
نه ! من تو شهرمون ندیدم ، این سایتهای اینترنتی هم که قیمت نمیزنن !!:41: منتظرم یکی تو همین فروم قیمت رو لو بده !نقل قول:
فکر کنم 9600gso یخورده قویتر باشه .نقل قول:
نقل قول:یخورده!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟:18::13:نقل قول:
مسعود جان این کارت حداقل 100%(یک و نیم برابر!) قوی تر از 8600GTS هست و در بعضی از تست ها 150% (دو برابر!)
کیا جون یه s کم گذاشتی !! گفت GTS !!!نقل قول:
8600GTS نداريم اون 8800GTS هستنقل قول:
ای بابا !! :18:میکرو جون من از تو با این همه معلومات انتظار نداشتم !!:41: پس این پایین چیه ؟!! بنچمارک صفحه قبل رو هم وقت کردی یه نگاه با دقت بنداز!!نقل قول:
کد:http://www.rayansaba.com/index.php?productID=1849
نقل قول:خب. برای اینکه شما رو از وجود 8600GTS خوشحال کنم ، گزینه ی یکی مونده به آخر رو با چشمان باز نگاه کنید!!:18:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
CPU Score : 8200نقل قول:
GPU Score : 8600
3D Mark Score : 8200
سلام
من میخوام کارت گرافیک 4850 گیگابایت بگیرم از کجا میتونم تهیه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آیا آواژنگ به صورت تکی هم کارت گرافیک میده یا فقط برای نمایندگیهاش کارت میده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته برای شهرستان بفرسته!
بعد از کلی تحقیق. (که کارت 4850 داغ میکنه) به این نتیجه رسیدم کع گیگا بگیرم .
چون یه جا دیدم .( خنک سازی سه نقطه ای کارت گرافیک گیگابایت) تو نخش رفتم .
مسعود جون حالت خوبه؟؟من که نگفتم 8600GTS نداریم!!!با این حال بازم 9600GSO ازش 150% قوی تره!!!میکرو سیستم عزیز هم حتما از خستگی یا چیز دیگه ای اشتباه کرده شما بهتره با با سابقه ها و حرفه ای تر ها بهتر برخورد کنی وگرنه رابرت رو صدا می کنم!!:31:(شوخی!:11:)نقل قول:
:27:
شما این تستها رو ببین شاید نظرت عوض شد !!!بازم به نظر من 9600GSO ازش 150%-100% قوی تره.در ضمن باید بهت بگم که نیازی نیست خودت رو خسته کنی و دنبال قیمت 4870x2 باشی این کارت هنوز عرضه (ایران) نشده و قیمت جهانیش 550 تا 600 دلاره(لو دادم!؟:31:)
(توجه:9600GT حداکثر 10-15% قوی تر از 9600GSO هست!)کد:http://xtreview.com/addcomment-id-6016-view-Sapphire-radeon-HD-4870-X2-official-release-date.html
کد:http://techgage.com/article/gigabyte_9600_gt_512mb
کد:http://www.guru3d.com/article/ichill-geforce-9600-gt--zerotherm-hurricane-review/10
کد:http://www.guru3d.com/category/vga_2/
کد:http://www.guru3d.com/article/ichill-geforce-9600-gt--zerotherm-hurricane-review/12
موفق باشی:11:
سلام دوست عزیزنقل قول:
کدوم شهرستان هستی؟
گیگا هم برد خوبیه و خنک کننده مناسبی داره(برند های دیگه هم زیاد فرقی ندارن) ولی راه کم خرج اینه که برای 4850 دور فن رو زیاد کنی(سر و صدا داره!) یا یه فن دیگه اضافه کنی(خرج داره!:31:)
گارانتی آوازنگ هم خوب و معتبره می تونی به نمایندگی هاش تو تهران سفارش بدی (فرستادنش که کلی خرج داره !!! ) خودت بیای بخری یا آشنا بدی بخره خیلی بهتره
آخ ببخشيد با GTX قاطي كردمنقل قول:
8600GTS اصلا ارزش خريد نداره 9600GSO خيلي بهتره
توی 3d mark 06 که فاصله زیاده!؟:13:رو چه سیستمی این تست رو انجام دادی؟(قطعاتش رو بگو)نقل قول:
اما توی 3d vantage خیلی بهتر عمل کرده!در کل به نظر من هم 3d mark 06 معتبر تر و قوی تره
من بندرعباسم اگه برام بفرستند . چقدر خرج داره .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
هیچکدوم از نمایدگیش تو بندر عباس 4850 رو ندارن .
برای خرید باید کجا مراجعه کنم . البته تماس بگیرم .
شمارشو هم ندارم .
این 3 امتیاز متعلق به 3D Mark Vantage هستش . من با 3D Mark 06 هنوز بنچ نگرفتم.:31:نقل قول:
قطعات :
CPU : Q6600
M/B : Asus Rampage Formula
RAM : 2X2GB Corsair Terminate
VGA : Sapphire HD 4870 512MB
HDD : 1T Maxtor 32MB
نوشته بودی 3d mark فکر کردم 06 رو میگی:31:نقل قول:
خب این امتیاز ها از اونی که من گذاشتم بالاتره و خوبه ولی با 06 هم تست کن اون بهتره قطعاتت هم که کاملا خوبه !برو حالشو ببر!:31:
امتیازی که من گذاشته بودم
7455=GPU score
6515=p score
:8:به عنوان مثال : SAPHIRE ATI RADEON 4850 , 512 MB:8:نقل قول:
اکثر این کارتهای سری 4000 این قابلیت رو دارن اما اگه تو جعبه بعضی از برندها تبدیلش نیست(اینجا ایران است!:31:) یا خود شرکت سازنده نمی ذاره یا.....!!:13:نقل قول:
DVI to HDMI Adapter-S-Video to Composite Adapter
منظور شما این مبدل ها بود!؟
HDMI Video and Audio
A system with an ATI Radeon™ HD 4800 Series graphics card can help enhance the HD entertainment experience by providing a seamless connection to an HDTV or home theater system. With built-in 7.1 surround sound audio (AC3 / DTS ), the new GPUs and graphics cards support single cable connection directly to a compatible HDTV, projector or receiver. This single cable carries both the HD video and 8 channel audio for a clean, high definition connection. Some graphics cards will be equipped with an HDMI connector, while others will output the HDMI signal using a special ATI Radeon DVI-I to HDMI adapter. These options give consumers more options and flexibility when connecting their PCs to monitors or home theaters for maximum enjoyment of HD content. The new GPU also supports xvYCC color which can display a wider range of color when connected to capable HDTVs.
HDMIکد:http://www.hisdigital.com/html/product_ov.php?id=388
Enjoy the latest audio technologies using HDMI with 7.1 digital surround sound support. Also, xvYCC support allows the user to enjoy a wider range of color when connected to a capable HDTV.
*Note: HD capable monitor required
** Note: Playing HDCP content requires additional HDCP ready components, including but not limited to an HDCP ready monitor, Blu-ray or HD DVD disc drive, multimedia application and computer operating system.
خب اگه قصد خرید دارید برند HIS (یا Power Color )بگیرید که اینها رو تو پکش دارهکد:http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=244
His:
ATI CrossFireX™ Bridge Interconnect
DVI to HDMI adapter
DVI to VGA adapter
S-video to HDTV cable S-video to composite Adapter
HIS Multi-purpose Screw Driver Pen (Screw Driver, LED Light, Spirit Level)
Driver CD
HIS delivers Faster, Cooler, Quieter plus the best quality product!
Professional customer service and technical support