نقل قول:
اسم بیارم کار به جنجال کشیده میشه و من دیگه حال و حوصلشو ندارم...
اون خواننده هم هر کاری کاور کرده گفته همین...
دیگه در این مورد بحثی ندارم..
Printable View
نقل قول:
اسم بیارم کار به جنجال کشیده میشه و من دیگه حال و حوصلشو ندارم...
اون خواننده هم هر کاری کاور کرده گفته همین...
دیگه در این مورد بحثی ندارم..
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
ممنون از حسن توجهتون . نمیتونم ارتباط برقرار کنم .بیشتر عصبی میشم :n02:
فرار کنم تا مورد حمله قرار نگرفتم .
خوش باشین با آلبوم :n12:
دوستان دانلود نکردم فردا ایشاللا میخرم!
قیمتش چند بوده؟
منو داره؟ یا همون اتو پلی هست؟
قیمت:2500 تومننقل قول:
دان کنی فردا بخری مشکلی پیش نمیادااااا!!!
الان خیلی وسوسه کردن منو مخصوصا" که 18 تا لینک دانلود به ایمیلم اومده!نقل قول:
دان میکنم ولی فردا حتما" میخرم!
منو داره یا نه؟ پرچم سفید که نداشت مستقیما" اتو پلی بود!
دوستان کدایه پیشواز برا ایرانسلن یا همراه اول؟
نقل قول:نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
چه روزی هم رفتیم مسافرت اینترنت دایال اپ هم به زور گیرمون اومدهنقل قول:
با این همه تعریف تو اینجا و سایت های دیگه چجوری امشب بی البوم سر کنیم :دی
من که لذت بردم از آلبوم ، واقعا شاهکاره ، خیلیا از بهرام گور به این خاطر خوششون نیومده که از 6 دقیقه محسن دقیقا 1 دقیقه میخونه ، اما یادتون نره که محسن بارها گفته که آهنگسازی رو از خوانندگی بیشتر دوست داره
ضمنا اون دوست عزیز نمیدونم چطوری انقدر راحت میگن صدای محسن برای خوانندگی مناسب نیست در حالی که من واقعا نمیتونم صدای 90% خواننده ها رو به خاطر نازک بودن بشنوم
و نکته جالب این که باز هم آلبوم محسن اومد و همون حرفای قدیمی عینا شروع شد ، با یه فرق اساسی که دیگه نمیتونن به شعرای آلبوم گیر بدن :n19:
آقا من نمیدونم چرا ترک ستمگرو میشنوم یهو یاد برنامه دیدنیهای شبکه 2 میفتم:n27:حدودای دقیقه 2 آهنگش منو یاد اون برنامه میندازه.
شایدم من اشتباه میکنم.
پیشواز ایرانسلنقل قول:
تِرَک های "غلط کردم غلط" و "ستمگر" و "من خود آن سیزدهم" واقعا زیبا بود و خیلی خوشم اومد
اونا همون طوری که صمد جان گفتن، پیشواز ایرانسلن،نقل قول:
ظاهراً آوای انتظار همراه اولش ایناست :
آوای انتظار غلط کردم غلط محسن چاوشی – ۳۱۲۸۰
.
آوای انتظار کو به کو محسن چاوشی – ۳۱۲۸۱
.
آوای انتظار رمیدیم محسن چاوشی – ۳۱۲۸۲
.
آوای انتظار نگار محسن چاوشی – ۳۱۲۸۳
.
آوای انتظار ستمگر محسن چاوشی – ۳۱۲۸۴
.
آوای انتظار شیرمردا محسن چاوشی – ۳۱۲۸۵
.
آوای انتظار من خود آن سیزدهم محسن چاوشی – ۳۱۲۸۶
.
آوای انتظار قراضه چین محسن چاوشی – ۳۱۲۸۷
.
آوای انتظار بهرام گور محسن چاوشی – ۳۱۲۸۸
عزیز من زور نزن...:n02: اگه از یه خواننده و صداش خوشت نمیاد پس خیلی راحت گوش نکن...نقل قول:
مثلا داریوش میلیون ها طرفدار داره ولی من واقعا اصلا نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم و از صدا و استایل خوندنش خوشم نمیاد.....
شاید به این دلیل باشه که از بچگی با آهنگاش بزرگ نشدم یا باهاشون خاطره ندارم...!
بلاخره هر کسی یه علایق متفاوتی در موسیقی و.. داره
غلط کردم غلط و ستمگر رفتن رو repeat :n02:
نه بابا زور کجا بود :D کلا بیخیالش بودم . دیدم بچه ها تعریف کردن گفتم شاید ی چیز باحاله . اما دیدم نه خوشم نیومد .
انگار داری رزم رستم و سهراب رو میبینی . اهنگش یاد این چیزا میندازه تورو .
"تیغ بزن بر سرشان":D
رضا یزدانی آلبوم شهر دل :n01:نقل قول:
اصلا" دلم نمیره دانلود کنم
امروزم روش فردا بعد از دانشگاه میخرم آلبومشو حالا خوب یا بد بودنش بمونه واسه فردا
اگه میشه نام چندتا آهنگ زیبای محسن چاووشی رو بگید تا گوش کنیم.
دوستان من چیزی را که این سالها در مورد اهنگهای محسن فهمیدم اینه که تا البومش را راحت 5 بار به بالا گوش نکنی متوجه نمیشه که چی خونده و چی ساخته اون موقع هستش که به شاهکار بودن کارهای محسن ادم پی میبره.واقعا سلطانیه واسه خودش.(البته این نظر کاملا شخصی بنده هستش.)
من امروز دوبار رفتم چک کردم. هنوز نیومده (اصفهان). حالا هم دانلود کردم. شاید تحریم کنم به خاطر بی احترامی به منتظرین آلبوم چاوشی و نخرم.
غلط کردم غلط و ستمگر محشرن امارش از دستم در رفته چند بار گوش دادمش
کسی که عاشق چاوشی باشه نمی تونه بگه کدوم آهنگش قشنگهنقل قول:
چون هر ترک برای حال و هوای خاصیه ( شاد ، غمگین ، عصبانی ، بی حس و ... )
شما هر کدومو گوش بدی زیباست :n01:
من هنوز آلبوم رو نگوشیدم امیدوارم سطح آلبوم بالا باشه تا دوباره لذت ببریم ولی متاسفانه دیگه مثل قبل مرد م سر و دست نمیشکنن واسه کارای محسن چاوشی
خودم دارم آلبوم inna رو گوش میکنم که فوق العاده هست
دوستان چرا این بلا رو سر آلبوم آوردن وقتی هیچ جا گیر نمیاد چجوری ما منتظر بمونیم برای خرید آلبوم من خودم به جز چاوشی و ابی چیز دیگری گوش نمیدم از بس ین چند روز رفتم فروشگاه دیگه خجالت میکشم برم بگم آقا آلبوم 13 اومده یا نه مجبور شدم برم دانلود کنم و با همه تعصبی که به چاوشی دارم خریدش رو برای خودم تحریم میکنم تا یه کم دلم خنک شه چون ن که این همه به آب و آتیش میزنم برای آلبوم گیرم نمیاد بعد یه نفر دیگه تو ماشین صداشو بلند کردم که ما کف کنیم این بی برنامگی محسن به همه چی گند زد آلبومی که بالای میلیون فروش داشت بعید میدونم با این شرایط بیش از 500 هزار بفروشه اگه آمار درست بدن
لعنت به این 13 نحص
حيف شد كه قبل از اينكه آلبوم واسه فروش پخش بشه قابل دانلود بود.اميدوارم ديگه با اين شركت كار نكنه
طراحي كاور هم ميتونست خيلي بهتر باشه
فعلن كه درگير ستمگر و سيزده و قراضه چين هستم :n05: محشرن
آلبومو خریدم :n16:
سه چهار باری گوش دادم، لحن و اجرای محسن خیلی زیبا و دلنشینه ولی از تنظیما زیاد راضی نیستم.
البته به غیر از ترک اول.
تنظیمای شهاب اکبری خیلی دیگه تکراری شده از همون اول که گوش میدم میدونم قراره چه اتفاقی بیفته !
تنظیم ترک سه هم برای کوشان حداد زیاد جالب نبود.
کوشان علاقه ی زیادی داره همه سازارو با هم قاطی کنه یه چی ازش در بیاره ولی همیشه که نمیشه این کارو کرد.
وسطای آهنگ صدای محسن کلا گم میشه تو آهنگ و به سختی میشه فهمید چی میگه (البته این بیشتر به میکس و مستر برمیگرده)
تنظیما نسبت به آلبوم قبلی ضعیف تره، احساس میکنم توش از صداهای به روزی استفاده نشده.
مطمئنم اگه با همین تنظیمات اشعار عاشقونه ی حسین صفا و امیر ارجینی و ... رو میخوند اصلا خوب از آب در نمیومد.
قشنگی کار به شعراش برمیگرده و اجرا و ملودی که محسن ساخته.
در کل اون احساس رضایت بخشی که با گوش دادن پرچم سفید داشتم ندارم نمیدونم چرا با این که یه سره دارم گوش میدم. :n19:
نمی دونم چرا با شیر مردا خیلی حال می کنم غلط کردم غلط که دیگه نگووو چه صدایی داره محسن .....
آلبوم خوبی بود
بچه ها البوم اصفهان امده؟
الان که دارم برای چندین بار گوش میدم...بنظر من همه تراک هاش خوب هستند...و ادم خسته نمیشه:n26:
سلامنقل قول:
این پیشواز که من میخوام انتخاب بکنم ، ایرانسل پیام میده که چنین اهنگ پیشوازی یافت نشد.:n13: اهنگ ستمگر : 7711293
عاشق اون تیکه م که میگه "به والله" تو نگار :n02::n12::n16::n12:
چه کرده چاوشی با اشعار بزرگان :n12:
شاهکاری دیگر از یکه تاز موسیقی ایران :n12:
این البوم حالا حالا ها باید گوش کرد و هر بار یه چیز جدیدی ازش کشف کرد :n12:
کلا 3تا موزیک ستمگر و غلط کردم غلط و من خود آن سیزدهم رو از دیشبه گذاشتم repeat.یعنی هیچی غیر این 3تا از دیروز تا الان گوش نکردم.بسیار زیباست
من از امروز درام چیزای جدید کشف میکنم :n02:نقل قول:
افرین :دی کشفیاتت برای ما هم بیان کن بعدا :دینقل قول:
ستمگر چقدر قشنگه آخه :n14::n28: دم شهریار گرم و دم محسن چاووشی گرم که انقدر زیبا خونده
دقیقا یکی از تیکه هایی که تو البوم دوست دارم همین قسمت هستش خیلی با حال میگه ! :n02:نقل قول:
واقعا البوم خیلی خوبی شده فقط حیف تعداد ترک هاش کمه :n27: یه همچین البومی باید 16- 17 تا قطعه داشته باشه مخصوصا وقتی با صدای محسن باشه :n19:
فوق العادس این آلبوم .....:n12:
یعنی ستمگر رو با هدفون رو ماکزیمم صدا گوش ندی واقعا ستمه
موزیک ستمگر خونه خالی رو می طلبه که راحت خودت رو خالی کنی :n28:
دوستان از کجا میشه اول این اهنگ های پیشواز رو شنید ؟ ( می خوام ببینم از هر قطعه کجاش رو انتخاب کردن بعد انتخاب کنم :n20: