نقل قول:
برای پارتیشن بندی شما نیاز به ۳ پارتیشن دارید.
کد:
Swap,home,root
که پارتیشن swap شما باید :
کد:
دو برار مقدار فعلی رم باشه اما اگر رم بالایی استفاده می کنید لازم نیست دو برابر باشد.
نقل قول:
پارتيشن هاي home - root هر كدام به چه منظور استفاده ميشوند ؟
همون طور که از نامش پیداست پارتیشن روت به طور ساده محلی برای نگه داری و نصب پکیج ها و دستورات لود سیستم عامل و کلیه پروسه های لینوکستون از زمان بالا امدن و لوگین شدن توش انجام میشه تا زمان خارج شدن از اون.
و پارتیشن home هم در واقغ همون پروفایل ماربری تون است که شما از اون لوگین میشد و استفاده می کنید. و جای برای ذخیره فابل های خودتون و سایر موارد میتونید استفاده کنید. در پارتیشن روت به ازای احرای هر برنامه یک فایل مخفی با نام اون برنامه البته در بعضی از پوشه خاص بوحود میاد که مختص تنظیمات شما در مورد اون برنامه است.
نقل قول:
من اگر اطلاعاتي رو داشته باشم كه بخواهم در دوره بعدي نصب سيستم عامل ( اگر مجبور به نصب مجدد بشم ) از اونا استفاده كنم بايد در كدام قسمت اونا رو ذخيره كنم كه پاك نشن
به نظرم نیازی نیست البته شما اگر در پارتیشن home در اون اطلاعاتی دارید باید از اون ها بک آپ تهیه کنید البته این در صورتی است که شما کلا پارتیشن های لینوکستون رو حذف کنید اما اگر پارتیشن home رو پاک نکنید اطلاعاتش برای شما باقی است و هیچ اتفاقی برای اون نمیوفته. چون فعلا شما هیج پکیجی رو دانلود نکردید لازم نیست چیزی خاصی از پارتیشن روت بک آپ تهیه کنید.
موفق باشید.
در مورد پارتيشن بندي هم پارتيشن home من در داخل پارتيشن root و هر دو با يک حجم هستند يعني من قبلا بايد اين دو پارتيشن رو جدا از هم مي ساختم . در واقع فکر کنم من دو پارتيشن root و swap رو ساختم . حالا با اين اوصاف در تعويض سيستم عامل اين پارتيشن home واطلاعات اون هم پاک ميشه ؟