حالا مگه گفته 5 گیگ رو به دایمی ها بده به اعتباری ها نده که انیطور جواب میدیدنقل قول:
درسته اکثر سود ار اعتباری هاست ولی عقل سلیم حکم می کنه اگه برای دایمی ها هم باشه بیشتر سود می کنه
Printable View
حالا مگه گفته 5 گیگ رو به دایمی ها بده به اعتباری ها نده که انیطور جواب میدیدنقل قول:
درسته اکثر سود ار اعتباری هاست ولی عقل سلیم حکم می کنه اگه برای دایمی ها هم باشه بیشتر سود می کنه
منم با شما موافقم از طرفی بیشتر مردم دایمی دارندنقل قول:
اما اون خبر صفحه قبل نوشته برا همه است
دوستان کسی رو دایمی تست نکرده؟
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
اپراتور همراه گفت این 5گیگ برای مدت محدودی (2هفته) بصورت هدیه به بسته های 1ماهه اضافه میشه .
یعنی تمام سیمکارت ها؟نقل قول:
فقط اعتبارینقل قول:
منم خریدم 5 گیگ بهم داد :n36::n04::n10:
همراه اول مثل اینکه میخواد یه حال اساسی به ایرانسل بده:12::31:
واقعا ک مسخرست فقط اعتباری مسخرستنقل قول:
يكي از مشكلات 3g همراه اول نسبت به ايرانسل تو تهران پايداري كمتر پوشش دهيشه يعني مثلا تو حركت همش از 3g ميره روي e و بايد يه بار بين 2g و 3g سوييچ كنيم تا باز بياد روي 3g و اين اعصاب خورد كنه
من مثلا با وايبر و فيس تايم حرف ميزنم با طرف مقابلم كه 3g ايرانسل استفاده ميكنه واسه اون همش 3g هست از توحيد تا سهروردي!اما واسه من كه همراه اوله همش ميره روي e و باعث قطع شدن مكالمه ميشه
اينش نسبت به ايرانسل خيلي بده واقعا بايد روي پوشش و پايداري شبكه 3g شون كار كنن
اما از نظر قيمت و سرعت فعلا عاليه
تو جاي ثابت كه 3g باشه خوبه ها اما در حال حركت همش ار 3g ميشه e و دوباره 3g كه موقع مكالمه با وايبر و ... باعث قطع تماس ميشه
با سلام به دوستان گرامی... میخواستم بپرسم اگه من حجمم زودتر از موعد تموم میشه راهی هست همون موقع بتونم تمدید کنم یا باید صبر کنم تا اون یک ماه تموم بشه ؟:n03:
اگ دایمی باشه خودش تمدید میکنه اما اعتباری باس وایسیدنقل قول: