نقل قول:از دوستان کسی نيست جواب مارو بده؟!نقل قول:
نقل قول:از دوستان کسی نيست جواب مارو بده؟!نقل قول:
Edited by alex_pk
تبلیغات در انجمن ها ممنوع است
سلام
من یه چند تا سوال داشتم اگه لطف کنید و جواب بدید ممنون می شم
1- w950 برای اس ام اس زدن خوش دست هست ؟
2- می شه روی w950 تم تنظیم کرد ؟
3 -کیفیت پخش صدای بلند w950 چه جوریه؟
4- یه w800 دارم دوربینش خرابه اونو به عنوان دست دوم چند می خرن؟
1- فایلهای کاستوم رو در فولدر own_custpack بریز و موقع انتخاب CDA گزینه Owen Custom Pack (آخری) رو انتخاب کن.نقل قول:
2- بله کافیه فایلهای پچ رو در قسمت MISC File قرار بدی و دکمه Write Script رو بزنی. همانند Setool2lite.
با سلام خدمت دوستان
از دوستان مي خواستم بونم كسي ميدونه چه طوري ميتونم درايور صداي فابريك گوشي هاي سوني اريكسون رو پيدا كرد كرد ؟
مثلا درايور صداي فابريك w200
من یه مموری 2 گیگ انداختم رو گوشیم .بعد از خاموش روشن کردن کار کرد .امروز با برنامه setool2lite یه اکوستیک ریختم توش.مموری داخل گوشی
بود بعد از روشن کردن گوشی دیگه مموری رو نمیشناخت هر کاری کردم نشد حتی کامپیوتر هم نشناخت .جالب اینجاست که با 512 خودش با همین برنامه هکش کردم ولی هیچ اتفاقی نیافتاد و گوشی مموری رو میشناخت .
حالا چیکار کنم دوباره بشناتسش .یعنی مموری سوخت.
خواهش میکنم کمک کنید
سلام دوستان
واقعا تاپیک پربار و جالبی هست بخصصوص مصطفی عزیز که فعالیت خوبی دارن
چند تا سوال داشتم
1- من یه گوشی k750 دارم میخوام دوربین اون رو با یه k750 دیگه عوض کنم چون k750 دوستم قدیمی هست و کیفیت
دوربینش خیلی بالاست میخواستم بدونم میشه این کار رو کرد
1- دیروز داداشم گوشی خودش رو که w700 هست تمیز کرده بود و لنز دوربینشم چون کثیف بود با دستمال کاغذی
که یه ذره خیس کرده بود نیز تمیز کرده چون قصد فروششو داشت موقع فروش فروشنده متوجه شده بود که در حین فیلمبرداری رنگها واضح نیستند یه جوری شده بود که مثل نگاتیوی که فیلم میگیرند اونجوری بود. باید عرض کنم که قبل از تمیز کردن سالم بود و خیلی هم خوب فیلمبرداری میکرد. فروشنده گفت آب دیده به هر حال رفتم برای تعمیر کردنش و گفتند که اشکال از فلتشه - فلتشو هم که عوض کره بود باز هم همون طوری بود بعد کلا دوربینو عوض کرد
متاسفانه بدتر شد ولی بهتر نشد . چند جای دیگه هم بردم درست نشد . حالا موندم چی کار کنم و می خواستم بدونم گوشی درست میشه یا نه اگه درست نشد چند قیمت میشه .( راستی صفحه LCD هم هیچ مشکلی نداره اون لکه ها فقط موقع فیلمبرداری دیده میشند.) منتظر جوابتونم
ممنونم
سلام
گوشیم کا750 و هر یکی دو ساعت عکس ها رو نشون نمیده وباید گوشیمو خاموش و روشن کنم تا نشون بده
نمیدونم مشکلش چیه؟
کسی می تونه کمک کنه؟
در ضمن بعد از این که گوشیمو فلش کرده و منو عوض کرده بودم اینطوری شده
:41::41::41::41:
من 310 دارم و با my phone explorer کار میکنم.ولی نمیتونم با نرم افزار اس ام اس فارسی بزنم.چیکار کنم.گوشی منم فارسی نداره ولی فک نکنم به اون ربطی داشته باشه مرسی.کمکم کنین
با سلام من گوشی سونی اریکسون K750i دارم که متاسفانه لاک کد آن را فراموش کردم لطفا مرا راهنمایی کنید