دوستان این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مورد اعتماده؟ چون تو نت وبازار تنها این سایت فقط ssdh داره؟مجبورم از این بگیرم!
Printable View
دوستان این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مورد اعتماده؟ چون تو نت وبازار تنها این سایت فقط ssdh داره؟مجبورم از این بگیرم!
خواهشا جواببببببببببببب بدین دیگه..
چی کنم؟؟آخههههه:45:؟؟؟؟
داداش من... کلی درباره این مساله بالا صحبت کردیم. اگه از لپتاپ بیرون از خونه کار میکنی . مطمعنا انتخاب اولت هست... اگر هم بیشتر در خونه استفاده میکنی یا شرایط نوری کنترل شده باید به صفحه های براق فکر کنی... مثل g510 . acer v5نقل قول:
منظورم اینه که در ویندوز 7 وقتی مثلا از هاردم که اونم USB 3 هست فایل انتقال میدم، سرعت انتقال از 30m/b بیشتر نمیره در صورتی که در ویندوز 8.1 سرعت انتقال همون فایل از 70m/s پایین تر نمیاد.نقل قول:
روی کامپیوتر راست کلیک کردم. نوشته: 6GB بعد جلوش توی پرانتز نوشته 2.27GB قابل استفاده است.نقل قول:
کمکککککک:n03:نقل قول:
من 1 هفته 8.1 داشتم هیچ مشکلی حتی 1 بار هم نداشتم.شما بروزترین و مطمدن ترین نسخرو نصب کن و درایورراشم به روز تریناشو از سایت لنوو نصب کن انشالله حل میشهنقل قول:
ترتیب نصب درایورا رو تو دی وی دی همراه دستگاه در یک فایل html گفته
1 ماهه شایدم بیشتر 7 64 بیتی نسخه گردو 18 نصب کردم عالیه از هر لحاظ ،کاملا پایداره
خوب داداش ویندوزت رو عوض کن و درایورهای مهم مثل گرافیک و پردازنده رو از سایت لنوو بگیر. اکثر دوستان میگن که بهترین ویندوز 8.1 - 64 بیتی هست.نقل قول:
من Windows 8.1 Enterprise 64bit نصبیدم.نقل قول:
داداش به خاطر بازی ویندوز 32 بیتی نصبیدی ؟ ویندوز 32 بیتی نصب کردی فکر میکنم باید درایورهای 32 بیتی رو نصب کنی ها.. مخصوصا گرافیک اینتل و انویدیانقل قول:
شما هم دوباره بگیر ویندوز 64 بیتی بریز ، مطمئنا مشکل بازی از ویندوز نیست ، یا ایراد از درایور ها هست و یا اینکه خود بازیت ایراد داره ، تو نت بگرد یه کرک دیگه بریز شاید از کرکش باشه