عزیز دل، در این مدل فقط در دیوایس منجیر میتونی گرافیک ati رو مشاهده کنی. از عکسی که من در پست قبلیم گذاشتم هم میشه فهمید، ببین گزینه اخر رو داری یا نه: ati graphics power settings
Printable View
عزیز دل، در این مدل فقط در دیوایس منجیر میتونی گرافیک ati رو مشاهده کنی. از عکسی که من در پست قبلیم گذاشتم هم میشه فهمید، ببین گزینه اخر رو داری یا نه: ati graphics power settings
سلام دوستان خسته نباشید
منیه مشکلی دارم و اون اینکه احساس میکنم بیش از حد کنده ویندوزمبارها عوض کردم ولی باز موقع استارت آپ خیلی زمان میکشه ویندوزبالا میاد حتیروی ولکام هم دو سه دقیقه مکس میکنه تا بالا بیاد مشکل کجاست به نظرتون؟
نقل قول:
برای من هم دقیقا همینطوریه . نسبت به لپ تاپهای دیگه شاید 2-3 برابر برای بالا اومدن ویندوز بیشتر طول میکشه ولی بعد اینکه بالا اومد سرعتش خوبه . پیشنهاد میکنم کمتر خاموش کن بیشتر روی اسلیپ یا هایبرنیت قرار بده .
البته این مشکلو وقتی ویندوز 8 نصب بود ندیدم ولی هنوزم 7 استفاده می کنم .
از کجا شروع کنم !نقل قول:
اولا بازی total war rome 2 از اساس و پایه مشکل افت فریم داره ، مشکل از خود بازیه خیلی روی این بازی حساب نکن میتونی بری به این ادرس اگه میخای بازیش کنی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوما اینکه رزولوشن از یه حدی بیشتر نمیشه خوب طبیعیه ، فقط به قدرت کارت گرافیک بستگی نداره صفحه نمایش هم باید قابلیت اینو داشته باشه که بتونه تصاویرو با رزولوشن بالا نشون بده . نهایت رزولوشن این مدل 1366*768 هست بیشتر ازاین نمیشه .
خیلی مهم نیست کدومو اول نصب کنی کدومو دوم ، من از خود سایت اچ پی گرفتم و اول اینتل بعد ati رو نصب کردم .
کلا ویندوز 8 روی این مدل بهتر جواب میده ، من 8 نصب کرده بودم کاملا سرعتش ملموس بود . ولی به خاطر یه سری از نرم افزارها مجبورم از 7 استفاده کنم . توصیه میشه 8 نصب کن .
دوستان من می خواهم این مدل را البته با رم 6 گیگ بگیرم
توصیه شما چیه؟
شما که از این لپ تاپ استفاده کردید راضی هستید؟
باتریش چقدر شارژ نگه می دارد ؟ ( در حالت وای فای رئشن و وب گردی)
سلامنقل قول:
والا تو اجرای برنامه ها هم من این مشکلو داشتم انگار بایه سیستم قدیمی داشتم کار میکردم خیلی عذاب آور بود
امروز 8.1 رو نصب کردم که تا این جای کار عالیه و مشکلی نمیبینم
خیلی روون اجرا میشه
راضی ایم به رضای خدا :دینقل قول:
من الان یه سال و یه ماه دارم عالی و بی نقص کار کرده واسم
باتری هم 3-4 ساعتی نگه میداره در حالت وبگردی
بعد از سه هفته از خرید این لب تاب ، اسپیکرهاش کاملا خود جوش قطع شد و از کار افتاد و فرستادمش گارانتی!
دوست عزیز ممنونم از راهنماییت ... منم بخاطر تنوع نرم افزار هایی که استفاده میکنم امکان استفاده از ویندوز 8 رو ندارم ...نقل قول:
من همچنان به اینکه وقتی که باید گرافیک ati م وارد عمل میشه شک دارم ...
تو فروم های خارجی خوندم نوشته بودن که از نرم افزار testPerformance استفاده کنین مشخص میشه ... من تست کردم ... امتیازی که به گرافیکم داده در حد Intel 4000 ه ... شما تا حالا تست کردی ؟ یا روشی میشناسی که بشه مطمئن شد ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متوجه نشدم منظورت چیه ؟ میگی کلا ati کار نمیکنه یا فقط تو اجرای نرم افزارها ؟نقل قول:
به نظرم یکی از بازیهای کمپانی EA رو نصب کن و تستش کن من خودم اخرین nfs رو براحتی روی تنظیمات گرافیکی بالا اجرا کردم بدون کوچکترین لگی .
به تست نرم افزارها خیلی نمیشه اعتماد کنی . الان اکثر بازیها قسمت تست سخت افزاری داره از تو خود بازیها تست بگیر ببین چه جوریاس .
در ضمن اجرای پیش فرض نرم افزارها با گرافیک اینتل هست ، اگه میخای با ati اجرا بشه باید از قسمت سوئیچ گرافیک روی ati تنظیم کنی .