خب باید دید ملاک این درصد گیری چی هست. شاید به خاطر فروش بیشتر باشه که خرابی بیشتر هست. در ضمن سیگیت 1.5 گیگش خرابیش بیشره که.
Printable View
خب باید دید ملاک این درصد گیری چی هست. شاید به خاطر فروش بیشتر باشه که خرابی بیشتر هست. در ضمن سیگیت 1.5 گیگش خرابیش بیشره که.
عطا جان نظرت راجع به Western Digital Purple Surveillance Edition 2TB 64MB چطور هست؟ هاردهای بلو وسترن چطور؟ بعضی از نظرات منفی کاربرا تو سایتهای دیگه در مورد هاردهای سیگیت و هیتاچی من رو به شک میندازه که نرم سراغشون. مثل اینکه درصد خرابی سیگیت بالاست .
کاربردتان چی هست ؟نقل قول:
بجای WD purple بهتر هست WD Red رو انتخاب کنید . چون میشه گفت WD Purple همان WD Red هست اما در Firmware تغییرات و بهینه سازیهایی انجام شده که اونو مناسب برای ضبط ویدئوهای دوربینهای نظارتی میکنه .
WD Blue های بیشتر از یکترابایت هم در واقع همان WD Green سابق هست . اگر فقط برای آرشیو دیتا میخواهید استفاده کنید میتونید این رو هم انتخاب کنید . ویندوز یا هر سیستم عامل دیگه ای هم میتونید روش نصب کنید ولی سرعتش کمتر میشه .
برای استفاده های عادی هم نیازی نیست هارد دیسکهای خاصی مثلاً WD Red یا حتی WD Purple بخرید . همین مدلهای عادی مثلاً WD Blue کفایت میکنه .
سلام.بین این سه تا هارد کدومو پیشنهاد میدید؟قیمتش مهم نیست فقط میخوام بالای پنج شش سال کار کنه.خودتون اگه هارد بخواید بخرید کدومشون رو میخرید؟
WD my passport ultra premium 1tb
Silicon power a80 1tb
Seagate backup plus slim 1t
Sent from my SM-G7102 using Tapatalk
سلام نگاه کنید بنده طبق نمره دیجی کالا میگم مدل سیلیکون از 707 رای نمره بهتری گرفته و من اونو انتخاب می کنم البته بعضی از دوستان میگن نظرات و نمرات دیجی خیلی خوب نیست در هر صورت اگر هم در سایتای خارجی میخاین مقایسه کنید تو گول بنویسید compare external hardنقل قول:
کلی براتون سایت میاره اونجا هم مطمئن شید ولی این مدل دیجی کالا که شما نوشتید خوبه این هم صفحش تو دیجی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
منم راهنمایی کنین خواهشا... :n03:
نقل قول:سلام .نقل قول:
پیشنهاد من ، Silicon Power Armor A85 هست .
سلام خسته نباشید
من یک هارد Search Results
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سفارش دادم
ولی الان که بسته رو باز میکنم روی هارد نوشته
Search Results
- Seagat Desktop HDD [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواستم بدونم این دو با هم فرق دارن یا نه مخصوصا تو سرعتش که این هاردی که به دستم رسیده سرعتش 7200 هست یا نه لطفا اساتید راهنمایی کنید چون پلمپشو باز نکردم میخوام ببینم اگه سرم کلاه رفته برم سر وقت یارو :n24:
Search Results [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .نقل قول:
سری های جدید سیگیت به اسم Desktop HDD.15 شناخته میشه نه Barracuda پس مشکلی نداره .
بله ؛ این مدل 7200rpm هست .نقل قول:
سرعتش 7200 هست یا نه
ممنون از پاسخگویی سریعتون تشکر فراااااوااان :n16:نقل قول: