دوستان شما پینگتون با گوگل چنده ؟ من تا 1-2 هفته پیش 280-290 بود . الان شده 175-180 :31: پینگ تهرانم 70 بود الان شده 45-50 ! ولی نمیدونم چرا با پینگ 4.2.2.4 همش timed out میده !
Printable View
دوستان شما پینگتون با گوگل چنده ؟ من تا 1-2 هفته پیش 280-290 بود . الان شده 175-180 :31: پینگ تهرانم 70 بود الان شده 45-50 ! ولی نمیدونم چرا با پینگ 4.2.2.4 همش timed out میده !
امروز با شرکت تماس گرفتم که چرا تا حالا ADSL وصل نشده اول گفتن مرکز مخابراتیتون مشکل نرم افزاری داره و از مخابرات پیگیر باشین - زنگ زدم مخابرات گفتن که ما هیچ مشکلی در راه اندازی ADSL خط شما نداریم!!ازدوباره زنگ زدم نوین نت طرف گفت نه مشکلی نیست داریم پیگیری میکنیم!!! الانم ازدوباره زنگ زدم میگه باید 3تا4 روز کاری سپری بشه تا خطتون رانژه بشه!!!فکر کنم تا هفته دیگه معطل باشم
دوستان درباره DNS توضیح بهتری بدید و نحوه استفاده
درود.
هنوز که هنوزه این عزیزان خط من رو از رانژه در نیاوردند :دی منم هنوز توی انتخاب شرکت جدید مردد هستم.
سرعت من امروز تو ساعت رایگان از 140 رسیده به 70 برای شما هم همینطوره؟نقل قول:
نکنه باز سرعتو آوردن پایین
خداییش اگه اینطور باشه من درخواست جمع آوری میدم
سرعت من از 130 رسیده به 60
مال من هم از 120 رسیچه به 60.:sq_10:
من با 60 دانلود میکنم خداییش اگه اینطور ادامه داشته باشه عمرا تمدید کنم فقط خدا رو شکر که مخابرات رو جمع آوری نکردم اینطوری که اینا دارن پیش می رن چند روز دیگه می رسه به 30 :sq_10:
من که بیست روز سر کار بودم بعد وصل شدنقل قول:
فقط بد موقعی اومدی داش سروش چون شرکت زده سرازیری و کم کم داره زیر آبی رفتن رو شروع میکنه من که اگه اینطور ادامه دشته باشه نیومده میرم
تاييد ميشه سرعت دانلود من هم از 122 رسيده به 60
خدا لعنتشون كنه