برای همین اومدم پرسیدم گفتم شاید جای بهتری از اونجا باشه که من خبر ندارم مشالله انجمن درندشتهنقل قول:
Printable View
برای همین اومدم پرسیدم گفتم شاید جای بهتری از اونجا باشه که من خبر ندارم مشالله انجمن درندشتهنقل قول:
باسلام و احترام.
من داشتم راجع كاشت توت فرنگي در خانه تحقيق مي كردم كه با سايت شما آشنا شدم ، حالا هم مي خوام بدونم در اين مورد بايد به كدام قسمت مراجع كنم؟ و به طور مشخص من خواهان خريد چند بوته توت فرنگي از اعضا هستم البته اگه به من هديه بدن بهتره چون دفعه اولمه بعد من هم مي تونم بعدا هديه بدم البته اگه به بار نشست. متشكرم.
سلام خوش اومدید :n01:نقل قول:
میتونید اینجا رو مشاهده کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاپیک مخصوص [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم توش هست و اگه تاپیک مورد نظر مناسب نبود میتونید برای مطلبتون تاپیک جدید ایجاد کنید.
با سلام وخسته نباشید
من1300مگابایت از حجم فیلم2400مگابایت توسط دانلود منیجر دانلود کردم و بعد از توقف وادامه ی دانلود،دانلود منیجر از حجم 650 مگابایتی میخواست شروع به ادامه ی دانلود کرد.چطوری میشه از حجم قبلی که دانلود کرده شروع به کار کنه؟
باتشکر
اگرمشکلم حل بشه یک دنیا ممنونم.
سلامنقل قول:
البته همونجایی که پرسیدی قبلا هم محل درستیه ولی اینجا هم بپرس بلکه دوستان انجمن ما زودتر جواب بدن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
سوال در مورد برنامه نویسی جاوا داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام من میخام تبلت ام رو فلش کنم رمزشو فراموش کردم با چه نرم افزاری و چطور میتونم این کارو انجام بدم wintouch q73 مدل تبلت
وایبر برای نوکیا 5530میخوام کجا باید برم؟
نقل قول:سلام.../
به انجمن خوش آمدید.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.../
حسین.