پروفایلت رو عوض کردن. من تا حالا اصلا بازی آنلاین نکردم. پینگ 4.2.2.4 برای من 230 هستشنقل قول:
Printable View
پروفایلت رو عوض کردن. من تا حالا اصلا بازی آنلاین نکردم. پینگ 4.2.2.4 برای من 230 هستشنقل قول:
اخرین فیش یا قبض تلفن رو میبریم و درخواست کم یا زیاد سرعت رو میدیم.نقل قول:
که از پیشکسوتان مخابراتم من. :دی
پیشکسوت مخابرات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دقیقا چه مراحلی رفتی بگو ما هم بریم حالشو ببریم سرعت بره بالا. هرچی زنگ میزنم 1899 خانومه میگه اشغاله ارتباط امکان پذیز نیست:41:نقل قول:
سلام
برای منم امروز وصل شد 256 سرعت دانلودم 29-31 پینگم با گوگل 189ms و با 4.2.2.4 203ms
من 5-6 بار زنگ زدم اخر درست کردن . اگه 1899 اشغال باید چند با 1899 رو بگیری تا بتونی وصل شی باید اعلام خرابی بدی با پشتیبان صحبت نکن. چون به منم گفتن باید اعلام خرابی بدی.نقل قول:
پورت رو عوض میکنن :دی
اها که این طورنقل قول:
من ارتباط با اپراتور رو میزدم
الان خرابی میزنم
حالا نیان اینترنت مارو بیخودی قطع کنن؟
دمت هات
واسه من پینگمو داغون کردن قبل از درست کردن پینگم با 4.2.2.4 ~160 بود ولی الان 340 . ولی سرعت اپلودم دو برابر شدش. از همه مهم تر بود برام. حلا راحت یه وب سایت دانلود راه اندازی میکنم.نقل قول:
پورت رو عوض کردند ؟نقل قول:
تنها راهش عوض کردن پورت هست. چون اینها فکر کنم بلد نیستند تغییرات بدهند رو همون کانفیگی که هست دارند سرویس می دهند.
مثلا الآن 512 دشته باشین و بگی 128 - بعدا بازم بهتون 512 می دن یا نه داستان از اول شروع می شه برای شما که 512 داشتین؟نقل قول:
سرعت آپلود رو به صورت دقیق از تو کجای مودم میشه فهمید و برای 256 مخابرات باید رو چند باشه؟