ای وای فکر کنم من گند زدم رفت... یه یارو دختره به اسم eola بهم گفت از گوشت یه مورده هه بخور منم خوردم بعد یه صدایی اومد گفت بهت حلقه قدرت میدم دستت باشه و مرده بخوری قوی میشه و.... البته هیچ چیزی بهم نداد!نقل قول:
الان من چی شدم؟
Printable View
ای وای فکر کنم من گند زدم رفت... یه یارو دختره به اسم eola بهم گفت از گوشت یه مورده هه بخور منم خوردم بعد یه صدایی اومد گفت بهت حلقه قدرت میدم دستت باشه و مرده بخوری قوی میشه و.... البته هیچ چیزی بهم نداد!نقل قول:
الان من چی شدم؟
آپدیت رو که نصب کنی دیگه به باگ نمی خوری و نیاز به اون فایل دیگه نیستنقل قول:
بله فقط شبها میتونی گرگ بشینقل قول:
چون اسلحه و جادو در مراحل بالاتر قوی تر میشه و در ضمن موقع گرگ بودن فقط گرگ هستید و به هیچ چیز دسترسی ندارید ( یعنی از هیچ کدوم از منوهای Tap نمیشه استفاده کرد )
کد زیر رو دوبار توی کنسول ( با کلید ` پ باز میشه ) بزن برطرف میشهنقل قول:
s3xchange
3=e
دوستان میشه سریع یه راهنمایی بکنید..
من الان تو بازی هستم اونجایی که باید race رو انتخاب کنم..
راستش من الان بین Nord و امپریال موندم..(از بقیه خوشم نمیاد) میشه یه توضیحی بدید چه فرق خاصی دارن؟
یه راهنمایی هم بکنید که چه کنیم که خون آشام نشیم! اصلا خوشم نمیاد..
مثل Oblivion دست خودمونه؟ یا یهو یکی گازمون میگیره ؟
اگه میشه یه خوبشو برام پییام خصوصی کننقل قول:
الان یه میج و یه دزد(Thief)دارم کدومشو میخوای داداش؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کد برای تمام باگ های بازیه؟نقل قول:
امروز بالاخره Smithing رو 100 کردم و 2 تا آرمور Dragon و Daedric رو ساختم...
محتوای مخفی: Dragon
محتوای مخفی: Daedra
خودم بیشتر از Daedra خوشم اومد تا Dragon ! این ست Dragon خیلی زشته :| ...
سلام.
الان میخوام برم از سیوم بیارم که تا میزنم لود شه یهو بازی رو میبنده هر سیوی رو هم میخوام لودکنم همین مشکل رو داره!کسی میدونه مشکل از چیه؟
ماری جان منم با درگن حال نمیکنم ولی عوضش تکه .
Daedra ها زیادن ، لا اقل من هر سری میجنگم یکیشونو Summon میکنم . واسه همین حال نمیکنم زره ای تنم باشه که تن ِ یکی دیگه هم هست . به نظر من میتونستن یک ذره ِ تک و خاص که مثلا" مال ِ کینگ فلانی در شونصد سال قبل بوده و توی یکی از خرابه ها محافظت میشه ازش تعبیه کنن که از همه هم قوی تر باشه . همینطور راجع به سلاح . الان سلاح های Daedra از همه قوی ترن ولی خب خود ِ دائدرا ها هم ازش دارن . سلاح هایی که تک هستن و مخصوص ِ یک شخصیت ِ خاص هستند توی اسکایریم Damage ِ بالایی ندارن .
imperial:نقل قول:
+10 Restoration
+5 Block.Destruction.Enchanting.Heavy Armor.One-handed
Nord:
+10 Two handed
+5 Block.Light Armor.Speech.Smithing.One-Handed
به علاوه:
ایمپریال ها اینارو دارن:
Imperial Luck
Voice of the Emperor
و نورد ها اینا رو دارن:
Resist Frost 50%