حس تو بگو :
1.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.
3.
Printable View
سلامنقل قول:
داش اشكي سوتي دادي من گفته بودم با همه اون كلمه ها جمله بسازي نه تك تك .
باشه!!!
با تشکر :داش اشکی ;)
سلام داش نوید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام داش اشكي ...
مرسی..شما بهترید..ما رو صندلی داغیم...نقل قول:
خووووفي؟ :biggrin:
ولی هنوز داغ نکردیم ;)
بفرما عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بپر سوالار جواب بده ... :biggrin:
نقل قول:
ببينم چيكار ميكني... ;)
خودم...چون این اسمو خیلی دوست دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
- اسم اشكان رو كي واست انتخاب كرد ؟
احساس مسئولیتت بیشتر میشه...دیگه مواظب پست دادنت هستی و... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
- كاربر فعال بودن چه حالي ميده ؟
یه زمونی داشتیم ولی الان دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
- حرف اول نام و نام خانوادگي عشقت
د.ب
شماره تلفن خونمون رنده....نقل قول:
- چهار رقم آخر شماره تلفن خونتون
تابلو میشم که :laughing:
پس 3 رقم آخرشو میزارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
707
داش اشکی ولی خوب اشکان خان هم صدام میزنند... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
- دوستاتت چي صدات ميزنن ؟
حتی دوستای فابریکم هم دیگه اسم اصلی منو فراموش کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان تو چندتا سایت دیگه که مثل پی سی انجمن دارند عضوم ...نقل قول:
- اگه يه روز ببيني پي سي درش تخته شده چيكار ميكني ؟
ولی تعداد پست هام هنوز 2 رقمی نشده...
اگه پی سی پر بکشه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به احتمال زیاد منم از فورم ها پر میکشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Wookman [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
- اگه مجبور شي نام كاربريت رو عوض كني چه اسمي رو انتخاب ميكني ؟
هر دو تاش...ولی خوب ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
- سيرت زيبا يا صورت زيبا ؟
قبلا که گفتم ..چون با نام اشکان حال میکنم ..این نامو واسه خودم ردیف کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
- چرا اين نام كاربري؟
مهمان نوازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
- يه خصوصويت اخلاقي بارز شمالي ها؟
خوب احتمال میدم مدیرش تو باشی که بخوای ما رو با یه دونه ترشی کاربر فعالمون کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
- اگه يه روز ببيني شدي كاربر فعال انجمن تراش چه حسي بهت دست ميده ؟
آرهنقل قول:
- اگه يهو ببيني تعداد پستهات صفر شده ناراحت ميشي ؟
نه خوشبختانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
- توي پي سي پرونده داري ؟ (تا حالا بن شدي ؟)
ببینم از سوالات کنکور امسال بود...یا از تغذیه کنکورنقل قول:
- انرژي هسته اي حق مسلم ...........! شير-پنير-مربا-ماست
که بایستی بچه ها یکیشو انتخاب میکردن
savissنقل قول:
- پنج تا كاربر مورد علاقه من (رامبد)رو بگو
Master
Meisam
Behrouz
Amin
Dash Ashki [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
............
ممنون ..نوید جون از سوالات داغش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.......................
با تشکر:داش اشکی
مچت رو گرفتم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اسم اشكان رو كي واست انتخاب كرد ؟
خودم...چون این اسمو خیلی دوست دارم
يعني چي ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وقتي بدنيا اومدي خودت واسه خودت اسم گذاشتي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ...!
اشكي چرا خبر نكردي رو صندلي نشوندنت !
شه هوا ر دار! اينجه ته ته تو ر در ايارننه!
من ديگه ازت چيزي نمي پرسم ! چون همين برو بچز اينقدر سوال ازت مي پرسند كه نرسي جواب بدي ! :d
فدات - نیما
سلام... :)نقل قول:
نوشته شده توسط sina_f
آره :happy:
حدود 17-18 سال قبل..تو بازار..
اشتباهی دنبال یه خانمی که لباسش همرنگ لباس مادرم بود رفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خوب بعدش ....
الانم اینجائیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی از سوالت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب بزار یکم فکر کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست داری جای کسی باشی ؟
نــــــــــــــــــــه :rolleye:
نه همچین اتفاقی تو خواب واسم نیفتاده...ولی این شتره همه رو تو عالم بیداری سوار میکنه و می بره ;)نقل قول:
شده تو خواب ببيني مردي البته انشا الله كه اينطور نشه بعد ببيني خواب بودي چه حسي داشتي... ;)
ولی خوابایی دیدم که آرزوی مرگ کرده باشم :sad:
سلام همولایتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بذار اول تشكر كنم از بابت جوابهاتون بعدش منم همين طور خوشحالم ...
راستش عاشق پي سي بودم تو يه تايمي هم شده بود خونم ولي خوب به دلايلي يه مدت خيلي كمرنگ حال داد حالا هم اگه خدا بخواد دوباره ميخوام اينجا پلاس شم ....
ولي خوب ما شااله پي سي خيلي تغيير كرده با بچه هاي جديد و با چهره ي جديد ..
در هر حال خيلي خوشحالم ..
راستي خيلي خوشم اومد زدي طبرستان
خوب ما هم خوشحالیم که مشکلات برطرف شد و دوباره به پی سی برگشتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره پس سی که تغییر کرده اونم از نوع اساسیش
ما هم خیلی خوشحالیم که شما هم زده بودی طبرستان..ما هم که زدیم طبرستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ته فدا برار..الان اینجه وچون دیگه ندوننه اما تچی گمبی امید دارمبه ته متوجه باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر :داش اشکی ;) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط Arfo
سلام.......
.....................................
1- اگه با تلاش و کوشش یه راهی رو تا پایان بری به هدفی که در پایان راه در انتظار توست خواهی رسید!!
....................................
2-احساس آرامش...خیلی دلم میخواست الان اونجا بودم
...................................
3-
در انتظار غذا
در حال یادگیری پرواز
شایدم اعتراض به زندگی
................................