جون بهروز بدجور سرما خوردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، ديشب نشد On شم خبر بدم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
جون بهروز بدجور سرما خوردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، ديشب نشد On شم خبر بدم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پس نمايشگاه تعطيل . تا اطلاع ثانوي .
خوبه قرار نذاشتیم بریم قله قاف ، شماها چند سالتونه ؟ مامانی نمی ذاره یا بابایی ؟
بلك فاكس جان من دو بار با موبايلت تماس گرفتم جواب ندادي .
خواستم قرار بزاريم بريم نمايشگاه ولي مثل اينكه قسمت نبود .
اِ ، تو بودی زنگ زدی ، فکر کردم مزاحمه ( تریپ دختر های با وقار ) . همین جا قرار بذاری چی میشه ، نمایشگاهم تموم میشه هانقل قول:
برات زنگ ميزنم .
بروبچ كسايي كه نمايشگاه رفتن اين چند روزه نظرشون چيه در مورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمايشگاه !؟ ...
راستش من نشد برم اما دوستان ميگفتن زياد تعريفي نبيده ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم هر شب تصمیم می گرفتم برم ولی فرداش یادم می رفت!
تموم شده نه؟
از لحاظ قطعات که خیلی پیشرفت داشتنقل قول:
مخصوصا مادربرد و کارت گرافیک
کارت گرافیکهای 8800gtx nvidia که تو بازار کرمانشاه نیست اصلا ولی تو نمایشگاه پربود
نقل قول:
نه تو رو خدا ميخواستي تا يه ماه بذارنش كه جنابعالي يه روز برسه يادت نره ، بري ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره تموم شد درشم تخته كردن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
WoW ... همون بهتر نرفتما ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چشم به اين مدلا ميخورد كه كف ميكردم و دلم ميخواست داشته باشم اما جيييفم نميذاشت بخرم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]