ولی مال من فقط یه زبان انگلیسی داشت با سه dvd البته اینم بگما همه سه تا dvd پره:13:نقل قول:
Printable View
ولی مال من فقط یه زبان انگلیسی داشت با سه dvd البته اینم بگما همه سه تا dvd پره:13:نقل قول:
نقل قول:
آخه ویندوز من 64 بیتی هستش
:41:
راحت و روون اجرا میشه عزیز ... من هم روی ویندوز سون 64 بیتی و تقریباً با همین مختصات سیستمی شما بازی رو خیلی خوب اجرا میکنم و به هیچ مشکلی بر نخوردم ...نقل قول:
با سیستم زیر بازی اجرا میشه :
Ram : 3GB
CPU : 3.0 GHz
Graphic : 1GB NVIDIA GeForce GT 240
رم و گرافیک که مشکلی نداره و من با گرافیک شما دارم روی گرافیک بالا بازی میکنمنقل قول:
Ram : 3GB
CPU : 3.0 GHz
Graphic : 1GB NVIDIA GeForce GT 240
cpu تون باید دو هسته ای به بالا باشه!و با توجه به قطعات دیگتون بعید میدونم پنتیوم باشه
احتمالا دو هسته ای یا چهار هسته ای هست یادتون رفته بنویسید که در این صورت اشکالی نداره و خیلی هم عالیه!
---------- Post added at 09:44 PM ---------- Previous post was at 09:42 PM ----------
فکر نکنم برای pc بیاد و انحصاری کنسولها هست!نقل قول:
خبر ندارین واسه PC قرار هست بیاد یا نه
از این کچله خیلی خوشم اومده ،
تیپش منو کشته، با حاله
ولی یه dlc دیگه با همین شرایط (با شخصیت و.. متفاوت)در آینده میاد اون یکی برای pc هم هست!
از کمک شما ممنونم:13:نقل قول:
مشکله شما مربوط به کرکه..
کرک رو عوض کنید...
سلام.من بازیو تموم کردم،حالا میخوام برم تو شهر بچرخم اما وقتی میرم Continue story بازم میره رو مرحله اخر.چی کار کنم؟
این بازی گزینه free Ride نداره ، یعنی در حالت معمولی باید به مراحل قبلیت برگردی تا بتونی بچرخی:13:نقل قول:
راه حلم بخوای باید Mafia II Free Ride رو دان کنی تا گزینه free ride تو منو فعال بشه
آدرس و طریقه نصبش تو پستهای قبلی هست
Pentium : 4نقل قول:
Windows : SEVEN 32Bit X86