دوستان کسی نمیدونه چطوری باید اکانت خودمونو مدیریت کنیم..یعنی توی چه سایتی ببینیم که چقدر ریسیو کردیم..؟
Printable View
دوستان کسی نمیدونه چطوری باید اکانت خودمونو مدیریت کنیم..یعنی توی چه سایتی ببینیم که چقدر ریسیو کردیم..؟
سایتش که اینهنقل قول:ولی چنین امکاناتی نداره!!! در واقع هیچ امکاناتی نداره فقط واسه شکایت و رفع نقصه:31::31:کد:http://1899.tct.ir
من که شماره پرونده ندارم!!!!:13:
اونجا زیرش نوشته بار اول همون رمز عبور همون شماره پرونده هستشنقل قول:
در ضمن هر سوال یا مشکلی داری به شماره تلفن 1899 زنگ بزن حتما پیام بزار بهت زنگ میزنن جواب میدن یا میتونی به شماره 22601313 زنگ بزنی البته به این شماره اگه کارت خیلی ضروریه زنگ بزن خط مستقیمه دعوات میکنن که چرا زنگ زدی:31:!!!
سلام من امروز برای گرفتن سرویس adslرفتم مخابرات (تهران منطقه8 هفتم تیر )گفتن که ظرفیت تکمیله و جواب درست و حسابی ندادن که چقدر باید صبر کنیم کسی میدونه چقدر طول میکشه تا ظرفیت خالی پیدا بشه.
من میخواستم چند تا مودم خوب هم که به سیستم مخابرات بخوره به من معرفی کنید و قیمتش رو هم بنویسید. در ضمن برای نصب کسی از طرف مخابرات میاد؟ اگر نه لطفا راهنمایی کنید چکار باید کرد از کجا باید کسی رو برای نصب پیدا کرد؟ با تشکر
برای مورد اول که فقط خدا میدونه کی ممکنه ظرفیت خالی پیدا بشه ممکنه فردا ممکنه 3 ماه دیگه!نقل قول:
برای موارد بعدی هم به نظر من اول ظرفیت که خالی شد و خاستی بری بگیری بیا بپرس!!:31: -- ولی اصولا کسی برا نصب نمیاد خودت باید بلد باشی یا اگه بلد نیستی زنگ بزن پشتیبانی (همون شماره هایی که تو پست بالایی دادم) بپرس دقیق راهنماییت میکنن. مودم هم یک مقدار سلیقه ای هست من خودم linksys گرفته بودم بهترین کار اینه که زنگ بزنی از پشتیبانی بپرسی ولی الان تقریبا اگه مودم آشغالی نخری همه مودما ساپورت میکنن باید ppoe رو ساپورت کنن
plz help
salam doostan . ghabl az har chiz sharmande ke fingilish neveshtam khaheshan rahnamaei konin
man emrooz az mokhaberate eslam shahr intenet gereftam be tori ke alan ke mikham vasl sham soratesh kheyli paeine alan ham ba dial up oomadam ta komak begiram
modem dlink hastesh
faghat komak konin
سایتی برای فروش سرویسهای مخابرات وجود نداره؟
حتما باید بریم مخابرات؟
:31::31::31::31::31::31::31::31:نقل قول:
دوست من نه تنها باید تشریف ببرید اونجا بلکه باید تو نوبت هم خیلی جاها بمونید تا شاید بخوان وصل کنن و در اینصورت همچنین تو صف بانک و صف فتوکپی مدارک و صف امور مشترکین هم معمولا ساعت ها میمونیم تا بهمون جواب بدن!!!