بچه ها rapidbaz در دست تعمییرات هست.کسی سایتی چیزی نمیشناسه عین پید باز خودمون باشه. حالا مجانی باشه که چه بهتر
Printable View
بچه ها rapidbaz در دست تعمییرات هست.کسی سایتی چیزی نمیشناسه عین پید باز خودمون باشه. حالا مجانی باشه که چه بهتر
هشت تا کانکشن که خیلی زیاده, من با دوتا کانکشن دانلود میکنم, بعدش سرویس یک مگ هست 128 نیست که وقتی دانلود میکنی وب گردی تعطیل بشه. خیلی از سایت ها رو هم که روزانه بازدید میکنیم تو کش مرورگر باقی میمونه و هر دفعه که نمیاد کل سایت رو دانلود کنه.نقل قول:
دوست عزیز این سوالتون چه ربطی به این قسمت داره:25:نقل قول:
شما باید دنبال جواب سوالتون تو این قسمت بگردین: :27:
[HTML]http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=320[/HTML]
دوست عزیز اگه شما هم مثل من سرعت اینترنتت زغالیه و نمیخواهی الکی تا 4 تا سایت باز می کنی کلی از حجم دانلودت (ترافیک حسابت) کم بشه :18: در صورتی که از فایرفاکس استفاده می کنی حتما این پلاگینAdblock Plus که تو خود سایت موزیلا هست را روی مرورگر فایرفاکس نصب کن تا هم از شر تبلیغات که تو سایت های مختلف به صورت عکس هستن راحت شی و هم اون مزیت هایی که گفتم را داره:نقل قول:
[HTML]https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1865[/HTML]
(در ضمن این ad-ons پر طرفدارترین پلاگین فایرفاکس با میانگین 915,353 دانلود در هفته طبق اعلام خود سایت موزیلاست):
[HTML]https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/?browse=popular[/HTML]
دوست من وقتی این برنامه را نصب و اجرا میکنی بعد از یه بار آپدیت شدن تبلیغات بسیاری از سایت های معروف خارجی را بلوکه می کنه که چون من و شما سر و کارمون با سایت های ایرانیه زیاد به کارمون نمیاد. ولی بعدش شما تو هرسایتی که میری و یه عکس تبلیغاتی می بینی روی اون عکس کلیک راست کن و گزینه Adblock Plus: Bolck Image را میزنی و یه پنجره باز میشه که توش مسیر اون تبلیغ مشخصه (البته چند تا مسیر نشون میده که شما با توجه به ذکاوت خودتون می تونی بهترینش را انتخاب کنی تا از شر بقیه تبلیغ های اون سایت هم راحت بشین ولی راحت ترین کار همونیه که پیش فرضشه) بعد دکمه Add filter را میزنی و تموم
با این کار همونطور که گفتم هم سرعت لود شدن صفحاتت زیاد میشه :27: و هم الکی از حجمت کم نمیشه:21:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان اگه مطلب مفیدی به نظرتون اومد تشکر یادتون نره:40::11:
من دوست داشتم سوالمو اینجا مطرح کنم. شما معلومه از بچه های جدید این فرومی من تقریبا از صفحه 40-50 با بچه های اینچا بودم و خواهم ماند و هر سوالی بخوام از دوستام می کنم و در مورد مبین نت هم هر کمکی بتونم به دوستای مبین نتیم می کنم و تو هیچ فروم دیگه ای هم نمیرم و همینجا میمونم!:40:نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
من زیاد پست نمیزنم ولی اگه فکر میکنین من تو فروم تازه واردم بهتره تاریخ عضویت من و خودتون را با هم مقایسه کنین تا 2 ریالیتون خوب جا بیفته من از کی هستم و شمایید که تازه اومدین:27:
در ضمن این که گفتم و این قسمت بندی ها به این دلیله که الکی اینجا شلوغ نشه و انگار چون شما تازه واردین نمیدونید:21:
شوخی کردم باهات ناراحت نشین دوست من، من تازه واردم. در اصل با اومدن بحث مبین نت از اون اوایل کار عضو شدم و تا حالا به هیچ فروم دیگه ای نرفتم. حالا اگه سایت دیگه ای بلدین که کمبود rapidbaz.com رو برای ما جبران کنه تا ما بتونیم با مبین نتمون دانلود کنبیم تو این جمعه و نتیجشو به شما بگیم ممنون میشیم. دیدی مبین نت داشت توش. دیدی جاش اینجا بود!! دیدی !!نقل قول:
=CYBER=, منم اروميه ام
معرفي نامه و همه چيزم گرفتم آماده ست برم نمايندگي اما هنوز دست نگه داشتم.
مي خوام ببينم وضعيت بچه هاي اينجا چه طور ميشه.
من يه مدت پيش زنگ زدم نمايندگي گفت منطقه اي كه شما هستي(بهداري) indoor جواب ميده خارجي لازم نيست.
اينطور كه بحثش شده مثله اينكه اروميه نسبت به بقيه شهرا وضعيت بهتري داره،احتمالاً همين روزا منم يه سر بزنم نمايندگي.
برادر شما كدوم منطقه گرفته؟
آقا خود وایمکس قطع بود...الان درست شدهنقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
دیروز به یکی از نمایندگی های مبین نت زنگ زدم و گفتم مودم وایمکس ایرانسل دارم می خوام مبین نت بگیرم
بهم گفت وقتی ثبت نام می کنم مودم را هم بیارم تا برام ثبت کنن و فعالش کنن
فقط یه سوال می مونه اینکه وقتی مودم مثلا ایرانسل توی مبین نت فعال بشه بازم توی ایرانسل فعال می مونه (به هم ربطی که ندارن)؟؟؟؟؟ :21: