والا منم همین جا مشکل داشتم یه کرک تو چند صفحه قبل تر گذاشتم واسه خودم که عمل کرد تازه احتیاجی هم به نصب مجدد بازی نداشت :27:نقل قول:
Printable View
والا منم همین جا مشکل داشتم یه کرک تو چند صفحه قبل تر گذاشتم واسه خودم که عمل کرد تازه احتیاجی هم به نصب مجدد بازی نداشت :27:نقل قول:
قبلش نگاه کن مدت زمانش چقدره؟ شاید کیفیتش پایینه.نقل قول:
حدودا 2 دقیقه و 45 ثانیه ست. با برنامه RAD Video Tools می تونی ببینیش.
دمت گرم داداش.لطف میکنی برام بذاریش.چون دقیقا نمیدونم کدومه.نقل قول:
اگه برام گذاشتی راهنماییهای لازم هم بهم بگو.
ممنونت میشم
---------- Post added at 04:15 PM ---------- Previous post was at 04:14 PM ----------
نصب مجدد بازی نه.میگم باید از اول اول مرحله بریم؟
از آدرس زیر بگیرین: (هر سه فایل کپی میشه بر روی خودشون در محل نصب بازی)نقل قول:
از همون جایی که گیر کردین ادامه می دین.کد:http://gf.wiretarget.com/pop/sr-popfscfr.7z
ممنون دوست عزیز.:11:نقل قول:
انگار کامله.
3-4 تایی پرینس داره کدومشونه؟نقل قول:
دقیق برام میذاری؟ممنون
---------- Post added at 04:31 PM ---------- Previous post was at 04:29 PM ----------
تو کدومشونه؟تو کدوم تاریخه؟
تو این فایل فشرده 5 تا فایله که همگی کپی میشه تو محل نصب بازی, نه زیر پوشه هاش...نقل قول:
سلام
من وقتی بازی رو اجرا می کنم، سمت چپ صفحه حدود 8 سانت سیاهه. یعنی کلا بازی هیچ مشکلی نداره ولی از یه تیکه از مانیتور استفاده نمی کنه. رزولوشن دسکتاپم 864*1152 هستش. واسه بازی هم همین مقداره.آخرین درایور کارت گرافیکم هم نصبه.ممنون می شم اگه بگید چطور می تونم این مشکل رو برطرف کنم.
نه منظورم این نبود.ولی در کل مشکلم حل شد .:5:نقل قول:
دوستان یه خواهش داشتم کسانی که نصفه بیشتر بازی(بعد از کشتن ratash توسط malik) و یا حتی تا آخر بازی رو رفتند اگه ممکنه فایل upgrades.ravcpa رو از پوشه
رو با حجم کمتر از 1KB برای من آپ کنند...کد:E:\Users\****\AppData\Local\storage\SKIDROW\11
ممنون:11: