هزینه سرور بالاست
آسیاتک ماهی 150 تومن میده
Printable View
هزینه سرور بالاست
آسیاتک ماهی 150 تومن میده
اين آپديت همون MW2Client-from-Old.rar هستش ديگه . من دانلودش كردم ولي بازم اجرا نشد.نقل قول:
آقا به قرآن هيچ اروري نميده فقط وقتي روي iw4mp.exe دوبار كليك ميكنم يه لحظه ساعت شني مياد و ميره و بعدش ديگه هيچ اتفاقي نميفته اصلا اجرا نميشه همه چيزا رو هم مو به مو دانلود كردم و كپي كردم . همه پچاي جديد رو هم ريختم ولي بازم همينجوري ميشه. حتي sp هم همينجوري ميشه ولي وقتي فايل اولي steam_api.dll رو ميريزم اجرا ميشه كه بازم استيم ميخواد. ديگه كلافه شدم.نقل قول:
نه این نیست گفتم که حجمش 140 مگابایته اما مشکل تو این ها نیست مشکل تو خیلی ساده است اول تو از چه ویندوزی استفاده می کنی فکر کنم سون باشه دوم آنتی ویروست چیه و آپ دیت آن مال کیه و در آخر اینکه در مورد بعضی از برنامه هات هم همین طوری میشه یا دقت نکردی و یا نمی شه مثلا 7 زیپ رو امتحان کن ببین بعد از چند بار اجرا بازم اجرا می شه یا نه؟؟؟؟نقل قول:
اين آپديت همون MW2Client-from-Old.rar هستش ديگه . من دانلودش كردم ولي بازم اجرا نشد.
اگر اشتباه نکنم سیستمت وایروس داره w32 که به فایل های exe می چسبه توی سون اجرا نمی شن و توی وستا و xp خراب کاری می کنن اگر این جوری بود بگو تا بهت بگم چکار کنی و اگر هم نبود بگو تا بفهمیم مشکل کجاست
ممـــــــــــــــ :40: ـــــــــــــــــــــنون
خب حتما به سیما 6600نقل قول:
نحوه پرداختشم اعلام میکنه.اما من هم میخوام امتحانش کنم توی یه پریود 10 مین یکی دو نفر رو جوین کنم بینم چه قدر پهنای باند و حجم مصرفی داره.
xfire: secretjial147
yahoo: secretjail
امتحانش مجانیه ادد کنین.
salam be hamegi:31:
agha kesayy ke mikhan bazi konan bazi nasb konan old ro berizan update ro berizan tamum:31:
با سلام این بازی به شماره سریال و پچ لازم داره ؟
لا!لا احتیاج من ال پج و الکراک .السریال.
سلام و درود خدمت دوستان
من modernWarfare 2 نصب کردم و بازی هم میکنم، ولی نسخه اون رو نمیدونم. چندین بار کرکش رو هم عوض کردم (زمانی که tecknogod برای دونفره پچ داد)
حالا می خواستم بدونم توی پست اول که گفتید روش دوم مپ های بیشتری داره و بهتره رو دانلود کنم، یا روش قدیمی تره؟
چون به هر حال 200-300 مگ از ترافیکم میره و نکنه دانلود کنم و بعد ببینم اصلا کار نمیکنه! !!!
:16:فکر کنم توی کالاف 4 خیلی عرب ها رو انتخواب کرده:31:نقل قول:
نه دوست عزیز نیاز سریال نداره و خیلی هم با کالا ف4 فرق می کنه اما چنتی پچ هست که باید دانلود کنی