اقا بازی تموم شد بازی جالب بود ولی کاش یکم مراحل بیشتری داشت دیشب مدال اف هونور هوا نورد هم دیشب تمومش کردم الان بازی ندارم باید homefront رو نصب کنم
Printable View
اقا بازی تموم شد بازی جالب بود ولی کاش یکم مراحل بیشتری داشت دیشب مدال اف هونور هوا نورد هم دیشب تمومش کردم الان بازی ندارم باید homefront رو نصب کنم
اگه میخواید بازی لذت داشته باشه مثل من آروم آروم تموم کنید . برید تو جو بازی به روشای مختلف مردمو بکشید . یعنی مثلا یکی رو از پشت بزنید یکی رو اسنایپ کنید یکی رو با نارنجک یکی رو خفه کنید حالش بیشتره .
من الان 4-5 روزه بازی میکنم رسیدم مرحله 14
دوستان من مالتی پلیر باز نیستم و تا حالا هم بازی نکرده بودم و اصلا هم آشنایی باهاش ندارم.
الان برای اولین بار در طول کل سالهایی که بازی می کنم ، رفتم کراسیس رو مالتی بازی کنم. وارد شدم و نمیدونم چه چیزهایی رو زدم و وارد بازی شدم .
حالا مشکل من اینه ، کل بازی همینجوریه که باید بچرخیم و هر کی رو دیدیم بکشیم ؟ اصلا نمیشه که ، خیلی سخته . هی پشت سر هم کشته می شدم. فقط تونستم دو نفر رو بعد از یه ربع بازی کردن بکشم.
یعنی داستان نداره ؟ اصلا کلا مالتی پلیر اینجوریه ؟
سلام مولتی پلایر کرایسیس 2 همین هست یعنی بکش بکش با قابلیتهایی چون غیب شدن armor و چیزهای دیگه البته مدهای مختلفی بازی داره من چون آنلاینش رو بازی نکردم هم در مورد مدهاش نظر نمیدم ولی توی بازیهای آنلاین قانون مبارزه کردن هست حالا یه جا تیمی میجنگیم یه جا همه دشمن هستیم یه جا باید یه جایه دیگه رو منفجر کنیم !نقل قول:
البته همه ی بازیهای آنلاین بدون داستان نیستن نمونش همین portal 2. و uncharted 3 که قرار هست بیاد !
راستی اینترنت شما چیه ؟ یعنی چه سرعتی دارید پینگتون معمولا چنده ؟
توی بازی لگ و تاخیر نداشتید موقع آنلاین راحت آنلاین بازی میکردید؟
شاید دلیل مردنهای مکرر شما پینگ بد شما بوده شما به قسمت run ویندوز خود بروید و تایپ کنید cmd و اینتر بزنید یک پنجره میاد اونجا تایپ کنید ping 4.2.2.4 بعد اینتر رو بزنید ببینید چه پینگی بهتون میده برای من که 235 میده !!!
جواب این سوالمو حتما بدید که آیا وقتی شلیک میکردید تیرتون همون موقع به حریف میخورد ؟ حرکات دشمنها پرش نداشت؟
«ن اينترنتم 256 مخابراته. پينگ رو نمي دونم و الان همه خونه نيستم. رفتم خونه چشم.
اما راحت بازي كردم و مشكلي نداشتم و شليكش هم مشكلي نداشت. خودم تعجب كردم ، فكر نمي كردم اينقدر خوب اجرا بشه.
امروز واسه اولین بار رفتم آنلاین بازی کردم. چقدر فوق العاده بود!!! خیلی حال داد جدا!
سرور های بازی هم یکی از قوی ترین سرور هایی بود که تاحالا دیده بودم! با پینگ بالا اینقدر راحت بازی می کردم ، هر بار رتبه ام اول میشد! این در صورتیه که بازی های اول شخص های دیگه اینقدر اذیت می کنن که 2 3 نفر بیشتر نمی کشتم.
ولی خیلی حال داد. حتما پیشنهاد می کنم.
دوست من پینگ کدومه؟نقل قول:
اگه TTL هستش که مال من 243 هستش.
نه ttl نیست اون عددی که جلوی average چنده ؟نقل قول:
445 هستش دوست من .نقل قول:
البته گفته باشم ها چون معمولا سرعت دانلود ما تا آپلود ما بیشتره ما دشمنها و حرکات اونها رو راحت و بدون لگ میبینیم ولی اونها ما رو لگ باران میبینن برای همین خیلی وقتها راحت میخورن چون هی میبینن ظاهر و غیب میشیم :31:نقل قول:
---------- Post added at 03:40 AM ---------- Previous post was at 03:38 AM ----------
نگران نباش پینگ شما بهتره الان اینجوری شده ماله من امشب 500 بود در صورتی هر شب 250 و کمتر :31:نقل قول:
پس شمایی که راحت بازی میکردید من هم باید راحت بتونم بازی کنم !!!