علی چی شد JD دانلود کردی؟برای من رو 99% اینترنتم قطع شد بعد نمیدونم چی کار کردم کل فایل دیلیت شد:31:نقل قول:
باید دوباره بذارم دانلود.
Printable View
علی چی شد JD دانلود کردی؟برای من رو 99% اینترنتم قطع شد بعد نمیدونم چی کار کردم کل فایل دیلیت شد:31:نقل قول:
باید دوباره بذارم دانلود.
آره . دیروز دانلود کردم مشکلی هم نداشت راحت نصب شد ، آپدیت هم شد ... ولی باورت میشه هنوز وقت نکردم بازش کنم ! :41:نقل قول:
فرداشب کارم تموم میشه ایشالا شروع میکنم :46:
چند مگ آپدیت داره یعد از نصب؟
یه فایل آپدیت 150 مگی داره از 199 میرسونه به 227 . همین
هادی بازیش خیلی شیرینه :دی (البته در نگاه اول) هنوز نمیشه تصمیم درستی گرفت !
سبکش همون پرفکت هستش ولی روی گرافیکش و به خصوص موزیک های زیباش خیلی کار شده . باید بازی کنم تا نظر قطعی رو بدم ...
رفتم توی سرور Shura-en
ریلم شماره 2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم کاراکترم ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من عاشق موزیک های پرفکت بودم و هر روز توی محل کارم همونا رو گوش میدم ولی موزیک های این یکی خفنتره :دی
راستی بچه ها روشی وجود داره که بشه موسیقی داخل بازی رو دلخواه انتخاب کرد حتا موسیقی های روی هارد؟؟؟؟
من از 10 امتیاز به موسیقی این بازی 2 میدم چون اصلا حس کشت و کشتار رو به ادم میده!!
قبلا میشد فایلهای موسیقی بازی رو با فایلهای مورد نظر خودمون جایگزین کرد.ولی الان این کار غیر قانونیه.نقل قول:
تنها راهش اینه که موسیقی داخل بازی رو خاموش کنی و از روی هارد چند تا اهنگ به playlist اضافه کنی و وارد بازی بشی.
بهتره بریم تو تاپیک خودش بحث کنیم.تاپیکش تو بازیهای آنلاین و شبکه ای هست.نقل قول:
حداقل یه سرور pvp میرفتی.من میگم بریم سرور pvp .
راستی چه کلاسی برداشتی؟
اقا اینجا تاپیک PWI هست یا jd ؟؟
شرمنده :31:نقل قول:
هر چند هر دو تقریبا شبیه به هم هستن و ساخت یه شرکت ...
نمیدونستم تاپیک داره . توی تاپیک خودش ادامه دادم .