بهترين كار خريد از سايت chare.irهست با هزينه ارسال رايگاننقل قول:
Printable View
بهترين كار خريد از سايت chare.irهست با هزينه ارسال رايگاننقل قول:
اونوقت هارد اکسترنال هم روش هست یا باید جدا بگیرم
بله MPG رو که راحت نشون میده، حتی اون فرمت ts. که بعضی ریسیورها ضبط میکنن هم پخش میکنه.نقل قول:
باید جدا بخرینقل قول:
اطلاعات خوبی اینجا بود فقط من نتونستم اون نکته ای که دنبالش بودم رو پیدا کنم.
من بین WD HD LIVE و Ausu O!play HDP-R1 گیر کردم و این گیر کردن سر این هست که من یک سینمای خانگی 5.1 دارم که میخوام از اون هم لذت ببرم ولی اونطور که خودندم WD HD LIVE تو همه فرمتها نمیتونه DTS رو اجرا کنه و مشکل داره ولی هنوز چیزی درباره Asus O!play پیدا نکردم (مطلبی نبود که بخونم). با یه نگاه به مشخصات دستگاه میشه دید که ASUS گزینه های بیشتری در Dolby داره که بارزترینش Dolbu TrueHD هست ولی توی عمل هنوز مطلبی پیدا نکردم که خیالم رو از ASUS راحت کنه.:8:
:13: میخواستم ببینم کسی Asus O!play HDP-R1 داره که به سینمای خانگیش متصلش کرده باشه و امتحانش کرده باشه؟؟؟:20:
نقل قول:
خوب معلومه WD داره رو مدل جدیدش تمرکز میکنه
[HTML]http://www.forum.p30world.ir/showthread.php?t=467414[/HTML]
بیشتر مشکل صدای dts مربوط میشد به ورژن قدیمی وسترن دیجیتال که مدل لایو این مشکل را تا حد زیادی حل کرده حالا اصلا در نظر میگیریم اصلا نتونه پخش کنه که اون هم با اتصال یک کابل اپتیکال از دستگاه وسترن به سینمای خانگیتون کامل برطرف میشهنقل قول:
با سلامنقل قول:
بله با این کار مشکل عدم پخش حل میشه ولی صدای خروجی 2 کاناله است نه 5.1 .
با تشکر
پی سی وورلد یک فاروم مرجع و معتبر هست و اطلاعاتی که در این فاروم قرار می گیره باید صحیح باشه ، اچ دی پلیر نسل اول وسترن از چیپ 863X سیگما استفاده می کرد که دو ضعف عمده داشت یکی سرعت پائین و دومی عدم ساپورت صدای DTS در واقع این چیپست به علت فرکانس پائین توانایی دیکود کردن همزمان 5/1 مگابیت صدا رو با 12 مگابیت تصویر رو دارا نبود . در نسل بعدی وسترن که به نام لایو شناخته می شه و این تاپیک داره در مورد اون بحث می کنه از چیپست 864X سیگما استفاده شد که با فرکانس 667 مگاهرتز به طور کامل توانایی ساپورت صدای DTS رو داراست . اصولا DTS به صورت استریو وجود خارجی نداره و می تونید با اطمینان کامل به سراغ تنظیمات آمپلی فایر دیکود کننده خودتون برید و مشکل رو در تنظیمات اون جستجو کنید .
یعنی شما اگر تنظیم صدا رو روی دستگاه وسترن خود روی مود دیجیتال قرار دادید و از نرم افزار پایه 1.2.21 استفاده می کنید می تونید مطمئن باشید که تنظیم آمپلی فایر دیجیتال شما روی مود استریو هست و مشکل رو اونجا جستجو کنید .
اکثریت اچ دی ریپ های موجود در بازار صدای DTS دارند و به شخصه صد و اندی فیلم رو با صدای DTS و تفکیک پنج کانال روی این دستگاه دیدم و حتی یک مورد مشکل در دیکود DTS روی این ست ندیدم .
دوستان سلام این WD HD LIVE ساخت کجاست چینی گه نیست هست ؟