تو پکش کیف نیستنقل قول:
قلم و شارژر و کوفت و درد و ....:31:
رم هم تا 16 شنیدیم روش بوده مشکلی نداشته
اما یه 8 گیگ کلاس 6 بزار حالشو ببر :46:
وایرلسشم تووووپ
من تو دانشگاه خفه کردم خودمو:31:
Printable View
تو پکش کیف نیستنقل قول:
قلم و شارژر و کوفت و درد و ....:31:
رم هم تا 16 شنیدیم روش بوده مشکلی نداشته
اما یه 8 گیگ کلاس 6 بزار حالشو ببر :46:
وایرلسشم تووووپ
من تو دانشگاه خفه کردم خودمو:31:
ایول ایشالله سه هفته دیگه به سوی رنوآ خواهم رفت.یه سوال دیگه فرق رنوار معمولی با مدل آی چیه؟ توی ایران هست؟چه قیمتی؟کدومشون خوشکلتره؟
نقل قول::11:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=296626&page=136
این گوشی چه مزیتی غیر از فلاش زنون نسبت به viewty smart داره؟
خرید viewty smart که به صرفه تره.
اینجا رو ببینید:20:
کد:http://www.gsm.ir/compare.php?brand1=12&phone1=1654&brand2=12&phone2=1845
اولا ویوتی اسمارت حدود 80-90 تومان گرون تره
دو اینکه ویوتی اسمارت دوربین این رو نداره :27:
دوربین ویوتی اسمارت ضعیف تر از اینه و همونطور که ایشون گفتند قیمتش هم به مقدار قابل توجهی بالاتره. داداش من اینو می خواد بگیره و تقریبا مطمئن هست منتها 2 تا چیز خیلی ناراحتش کرده ، یکی باتری که 250 ساعت استند بای و 3 ساعت و خرده ای مکالمه خیلی خیلی ناامید کننده به نظر میاد ؛ دوم CPU هست که 140 خیلی پایین هست و احتمالا تو اجرا کردن همه برنامه های جاوا هنگ می کنه.
در مورد این دو تا توضیح بدید ببینم چقدر وضع خرابه ! ممنون
اگه منظورت رنوار هست که خیالت راحت باشه! :46: باتریش 3 روز رو راحت نگه میداره.....سی پی یوش درسته 140 مگی هست (حالا ما یه غلطی کردیم گفتیم! :دی) ولی به خاطر اینترفیسش هیچ مشکلی نداره و سریعه....البته من اطلاعات سی پی یو رو از ویکی گرفتم....نقل قول:
یکی باتری که 250 ساعت استند بای و 3 ساعت و خرده ای مکالمه خیلی خیلی ناامید کننده به نظر میاد ؛ دوم CPU هست که 140 خیلی پایین هست و احتمالا تو اجرا کردن همه برنامه های جاوا هنگ می کنه.
با اجازه ی آقا حسین :46:نقل قول:
اصلااااا وضع خراب نیست
باطریش با توجه به ابعاد صفحه و تاج بودنش عالی جواب میده ×!!
2.5 روز کمه ؟؟؟؟؟:20:
سی پی یوش عددی پایینه
اما به جرات میگم هیچ جا کند بودن رو حس نمیکنی ،هیچ جا
سلام
دوستان امروز بنده ورفيقم كه نوكيا n95 داره با هم كل gps انداختيم كه بد نيست نتيجه رو شما هم بدونيد.
حدس بزنيد....:10:
آقا رنوار بنده در 1/4مدت زمانيكه n95 كانكت شد ماهواره رو پيدا كردو تازه داخل ماشين در حال حركت و زير سقف هم كلشو خوابوندم :18:
خلاصه رنوار اينه:11::8:
میگم بچه ها چرا من هرچی تو فضای باز صبر می کنم، چراغ سبز نمیشه؟! جایی رو اشتباه رفتم؟!