با سلامنقل قول:
شما سیستم و کرکتو بگو؟؟؟؟؟؟؟:46::46:
اگه کرکت رازور نی از پست اول دان کن ببین درست میشه؟؟؟؟
منتظریم:27:
Printable View
با سلامنقل قول:
شما سیستم و کرکتو بگو؟؟؟؟؟؟؟:46::46:
اگه کرکت رازور نی از پست اول دان کن ببین درست میشه؟؟؟؟
منتظریم:27:
چرا کسی جواب منو نمی ده؟نقل قول:
سلام.
من تموم مراحل گفته شده در پست اول رو انجام دادم ولی موقع اجرای بازی روی ویندوز ایکس پی و حتی ویستا اشکال زیر پیش می آد!
Resc10 - کمبود حافظه ی مجازی سیستم - سیستم خود را ریستارت کنید
این کار رو هم انجام دادم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی باز هم ارور قبلی رو می ده. چیکار کنم؟
نقل قول:
Beny-Nvidia جان. راه حلی پیدا نکردی عزیزم
سلام Aseman e ghermez 2 عزیز و دیگر دوستانم
سیستم من cpu intel core(TM) 2 Quad 6600 2.40GHz
4 Gb Ram ولی ویندز من سرویسپک 3 هست که وقتی پرپیتیس بروی مای کامپیوتر میزنم مینوسه که 2.39GHz, 2.99GHz of RAM یعنی فکر کنم 3 gb ram از 4 gb RAM را سیستمم شناخته.
کارت گرافیک من هم HD4670 1024MB GDDR3 -128BIT-Dual dvi این هست.
از کرک Razor1911 هم استفاده کردم همون مشکل را داشتم و هم از کرک GTA.IV.Crack.Securom.Bypass.Launcher.UBER-PROPER-FeD0R و هم برای کرک FeD0R پچ grandtheftauto4patch101-int را هم اینستال کردم بازهم ان مشکل را دارم.
ممنون میشم مرا یاری کنید.
مرسی
سلام دوستان
آیا GTA IV رو ویندوز seven هم اجرا میشه.
اگه اجرا نمیشه نصبش نکنم.
سلام دوستان.من بازی رو نصب کردم.
بازی تقریبا خوب اجرا میشه ولی با سیستمی که من دارم باید بهتر از اینا اجرا شه.
غیر از این مشکل اساسی من اینه که در حین بازی فقط وقتی تو ماشین میشینی گاز گیر میکنه.
و همچنین یه مشکل دیگه اینه که صفحه هی تکون میخوره.تکونشم کم و زیاد میشه.دوستان لطفا کمک کنید.
از کرک Razor یا fedor استفاده کن.نقل قول:
در پست اول هست.
سلام بچه ها
ببخشيد من هم مكشكل دوستمون sajey را دارم .
--------------------------------------------------------------
نوشته شده توسط sajey [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان عزیزم
کسی از دوستان میتونه به من کمک کنه من وقتی بازی می کنم بازی کمی تیک داره مثل سدی خش دار و وقتی مرحله بازی را تمام میکنم شروع به لود کردن میکنه ودیگه بازی ادامه پیدانمیکنه و همش لود میکنه؟
مرسی
-------------------------------------
سستم من هم بيشتر شبيه خود اون هم هست يعني تفاوتي انچناني نداريم .
جون هركي دوست داريد كمكم كنيد من تو كف اين بازي هستم
با سلام من درایور جدید کارت گرافیکم رو دانلود کردم ولی قبلا بازی gta 5با درایور قبلی ویندوزم کار میکرد ولی حالا اصلا بازی اجرا نمی شه
گرافیک :نوادا جی فرس 6200 .256
سلام دوستان من فعلا هيچ گونه مشکلي در آي وي ندارم ولي يه سوال يا مشکل منو کلافه کرده که ميگم تا از تجربيات شما استفاده کنم:
من با داداشم دو يوزر با دو سيو مختلف ساختيم و خيلي هم مرحله رد کرديم و من بيشتر موارد مجبور به نصب ويندوز ميشم و مجبورم آي وي رو دوباره نصب و از اول بازي کنم حالا ميخواستم بدونم راهي نيست تا از سيو ها و يوزرها کپي گرفت و در نصب مجدد بازي استفاده کرد!
خيلي ممنون ميشم که برام توضيح بدين!