نقل قول:
سلام دوست عزیز. بله احتمالش هست که خراب بشه و دیگه نتونی از اون پین استفاده کنی. با زنجیر بازکن راحت تر پین رو در می آوری.
Printable View
نقل قول:
سلام دوست عزیز. بله احتمالش هست که خراب بشه و دیگه نتونی از اون پین استفاده کنی. با زنجیر بازکن راحت تر پین رو در می آوری.
این کار خیلی سخته.نقل قول:
بیشتر از اون چیزی که فکرش و بکنی سخته.
استقامت بالایی میخواد.
در ضمن 10 متر دوچرخه سواری توی گردنه های سربالایی مثل 1000 متر روی کف میمونه.
اگه استقامت بالایی داره انجامش بده.
اینم ری-ووی ی من در سایت سایکلینگ فروم در مورد دوچرخه Gitane Fitz-Roy 10-T که من دارم و خیلی هم از اون راضی هستم:
http://www.cyclingforums.com/products/gitane-fitz-roy-10-t
نقل قول:
سلام دوست عزیز. این دوچرخه ی شما قیمتش در بازار چنده؟
اره دوست من همشون شبیه همننقل قول:
نه بابا اون واسه زنجیرای دوچرخه معمولیه نه دنده ای
اره اقا خراب میشه شما باید پین رو در بیاری اونجوری زنجیر رو خراب میکنی:10:
زنجیر واکن یه اچار مخصوص باز کردن زنجیره
البته اگه زنجیر باز کن نبود میتونی با یه میخ فولادی و انبر دست و چکش درش بیاری چین رو ولی باید خیلی خیلی احتیاط کنی چین بیرون نیاد کاملنقل قول:
درسته که سخته ولی میشه این کار رو کرد با تمرین و ممارست:10:نقل قول:
قیمتش حداقل 350 و حدکثر 410 هزار تومان هست در بازار که البته شرکت Gitane تا سال آینده این دوچرخه رو تولید نمی کنه.نقل قول:
درضمن دوستان یک چیز رو دقت کنند:
Gitane Fitz-Roy 10,20,30,40,10-T,Z,... با سری Gitane Fitz-Roy 1.0,1.1,1.2,2.0,3.0,... فرق دارند.
نقل قول:
آها. اون وقت شما چند خریدید؟ بعد یه چیز دیگه مگه میشه بین قیمت یک چرخ 60 هزار تومان اختلاف باشه؟
من خودم 370 تومن خریدم؛
نه؛ قیمت Gitane FitzRoy 10 و Fitz Roy 10-t دوربر 350 تومان تا 370 تومان هست و قیمت Gitane Fitz Roy 20و FitzRoy 30 و Fitz Roy 40 از 370 تومان تا 410 تومان هست؛ اعداد 10,20,30 و 40 نمایانگر سایز دوچرخه هاست و اصولاً چیزی دیگری جز سایز آنها در تفاوتشان نمیشه دید. البته من تا همین قدر اطلاعات دارم و چیز بیشتری نمیدونم چون من یکبار Gitane Fitz Roy Z هم دیدم که چیز خاصی از اون نمیدونم.نقل قول:
مگه میشه بین قیمت یک چرخ 60 هزار تومان اختلاف باشه؟
نقل قول:
خب مبارکه. از کیفیتش راضی هستید؟