وقتی میخوام برم دالاران !
و میزنم .tele dalaran
این میاد ! ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
وقتی میخوام برم دالاران !
و میزنم .tele dalaran
این میاد ! ببینید
روی صفحه ی کنسول (Mangos.exe ) تایپ کننقل قول:
account set addon username 2
مشکلت حل میشه
---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:27 PM ----------
دیتا بیست یا خوده منگوست ایراد داره ، البته 98% متله دیتابیسه که احتمالاً آپدیت های منگوس رو نریختی روشنقل قول:
ببین اگه آپدیتی داره بریز روی دیتابیست
---------- Post added at 01:30 PM ---------- Previous post was at 01:29 PM ----------
شما از SQLYOG دیتابیسه Realmd و بعدش Realmlist رو دست کاری کردی ؟نقل قول:
احتمالاً 8085 رو کردی 3306 دوباره بکن 8085 درست میشه
---------- Post added at 01:32 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------
چه ارروری میده کرش لوگتو با سرور لوگتو برام ایمیل کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
---------- Post added at 01:34 PM ---------- Previous post was at 01:32 PM ----------
لطفاً راجع به چیزهائی که نمیدونین نظر ندین من اینو بارها گفتم !!!نقل قول:
اگه پتچه ایشون به سرور نخوره یا مینویسه پتچت پائینه یا مینویسه بالاست اصلاً تو بازی نمیره ! که آنلاین یا آفلاین نشون بده !
اینی که میگی رو من اولین باره میشنوم
---------- Post added at 01:36 PM ---------- Previous post was at 01:34 PM ----------
اگه اونجوری که گفتم مشکلت حل نشد باید پتچ لیچ کینگو نصب کنی که البته اونجوری که گفتم مشکلت حل میشه بازم اگه نشد و پتچه لیچکینگ نصب کردی نشد بگو تا بهت بگم چیکار کنی ، به یاهوی من هم میتونی پی ام بدینقل قول:
---------- Post added at 01:39 PM ---------- Previous post was at 01:36 PM ----------
شما باید برای ساخته اکانت پیجه سایتتو روی سیستمه هاست داشته باشی البته میشه تنظیم کرد که از جای دیگه هم بشه ولی امنیته سایتت بی اندازه پائین میادنقل قول:
NET Framework 3.5نقل قول:
80 مگابایته نه 300 مگابایت
---------- Post added at 01:44 PM ---------- Previous post was at 01:41 PM ----------
شما از SQLYOG دیتابیسه Realmd و بعدش Realmlist رو دست کاری کردی ؟نقل قول:
احتمالاً 8085 رو کردی 3306 دوباره بکن 8085 درست میشه
---------- Post added at 01:45 PM ---------- Previous post was at 01:44 PM ----------
دیتا بیست یا خوده منگوست ایراد داره ، البته 98% متله دیتابیسه که احتمالاً آپدیت های منگوس رو نریختی روشنقل قول:
ببین اگه آپدیتی داره بریز روی دیتابیست
---------- Post added at 01:45 PM ---------- Previous post was at 01:45 PM ----------
روی صفحه ی کنسول (Mangos.exe ) تایپ کننقل قول:
account set addon username 2
مشکلت حل میشه
---------- Post added at 01:48 PM ---------- Previous post was at 01:45 PM ----------
کرش لوگتو با سرور لوگتو برام ایمیل کننقل قول:
حالا دوست عزیز ! من برای آنلاین کردن سرورم که بتونم با رفیقام بازی کنم به ترتیب به چه چیزهایی نیاز دارم !
البته اینم بگم که هاست رایگان هم دارم !
ممنون !
سلام
من یه سرور منگوس core : 8753 پچ 3.2.2 a دارم که دیتابیسش ytdb هست می خوام به 3.3.2 تغییرش بدم خود دیتابیس رو به core:9613 آپدیت کردم اما الان با یه مشکل مواجه شدم اونم اینه که سرور بالا نمیاد می خواستم ببینم خود منگوس رو هم باید آپدیت کنم ؟ اگر آره ! چه طوری ؟ ممنون دوستان.
سلام من سرور 3.3.2 راه انداختم و هیچ مشکلی ندارم هر کسی سوال داره می تونه بپرسه
منم این مشکل و داشتم شما باید با استفاده از مینی منیجر نوع اکانت خودت وعوض کنی و انو woltk کنینقل قول:
نرم افزار NET Framework 3.5 آن زیپ شده 376 مگابایته نه 80 :31:نقل قول:
آره باید یه core برای 3.3.2 پیدا کنینقل قول:
نقل قول:
جکه جالبی بود ، اینی که میگی رو با همون repack هائی که میگیری دانلود میکنی ؟ :دی
یه نگاه به این بکنی بد نیست :دی به معلوماتت اضافه میشه
---------- Post added at 11:30 PM ---------- Previous post was at 11:27 PM ----------
با نرم افزاره NAVICAT یا SQLYOG به دیتابیسا وصل شو ، برو تو دیبی realmd بعد تیبله Realmlist بعد آی پی 127.0.0.1 رو به آی پی اینترنته سیستمی که سرور روشه تغیر بده بعد سیو کن و سرور رو ران کننقل قول:
تو پوشه ی WOW تو فایله realmlist.wtf همون آی پی رو بزار و آنلاین شو
من اینو بارها تو این تاپیک گفتم
موفق باشی