من كه نميتونم مودم رو ببرم سز خط ولي خوب تا اونجا كه ميشد از يه سيم كوتاهتر (4m) استفاده كردم ولي باز هم جواب نداد.
لعنت بر اسياتك كه اين مودم اشغال رو كرد تو پاچمون
لعنت بر خودم كه نرفتم تحقيق بكنم تا مودم 5 تومني رو 35 تومن بهم نندازن
Printable View
من كه نميتونم مودم رو ببرم سز خط ولي خوب تا اونجا كه ميشد از يه سيم كوتاهتر (4m) استفاده كردم ولي باز هم جواب نداد.
لعنت بر اسياتك كه اين مودم اشغال رو كرد تو پاچمون
لعنت بر خودم كه نرفتم تحقيق بكنم تا مودم 5 تومني رو 35 تومن بهم نندازن
يكي هم يه كمكي به ما بكنه.نقل قول:
با سلام لفا یه مودم خوب معرفی کنید که ای دی اس ال 2 رو هم ساپورت کنه راستی سازگار بودن مودم با شرکت ارایه دهندن راسته یا دروغه؟
من USRobotics 9115 رو پيشنهاد مي كنم!
من چه كار كنمنقل قول:
نقل قول:نقل قول:دوست خوبم، به احتمال 1000 روی درصد خط شما نویز افتاده....نقل قول:
این نویز عوامل مختلفی میتونه داشته باشه.....
- مثلا وجود رطوبت......
- تلفن بی سیم......
- سیم برق ......
و غیره.......
دوست خوبم؛ مسافت زیاد باعث ایجاد نویز نمیشه.
شما بهتره همه ی اتصالات رو چک کنید....
وجود لنت (چسبی که سیم رو به هم میبندند) یکی از بزرگترین عوامل جذب کننده ی رطوبت هست.
هر جای خونه که سیم تلفن با لنت به هم وصل شدند، با ترمینال وصلش کنید.
اگه دقیقا این کارها رو انجام بدین، مطمئن باشید مشکلتون حل میشه.......
ممکنه در طول این 6 ماه یه بلایی سر سیم هاتون اومده باشه دیگه .....
اتصال سیم ورودی از کوچه به خونه رو بررسی کنید. در بیشتر موارد اون سیم رطوبت میگیره......
راستی! یکی از فامیلامون ADSL خریده بود...... دقیقا مشکل شما رو داشت....
هر قدر بهش اصرار کردم که اتصالات و پریز ها رو چک کن قبول نکرد.....
آخرش خودم رفتم خونه شون و هر پریز تلفنی که داشتند، باز کردم و سیم هاشونو دوباره بستم.....
مشکل شون به کلی حل شد.....
امیدوارم با انجام دادن این کارا مشکل شما هم حل بشه....
موفق باشید :11:
سلام .اگه میشه لطف کنید کمکم کنید ممنون میشم.می یه مدته وقتی وصل میشم به اینترنت بعد از یه 30 ثانیه قسمت Local Area Connection این پیغامو میده limited or no connectivity .درست مثله شکله زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد یهو سرعتم به یک پنجم میرسه و در حده دیال اپ میشه. مشکل از مودمه ؟ ویندوزمم عوض کردم درست نشد. کمکم کنین! مرسی
اين مودم هاي D-Link رو دستگاه دكمه power ندارن. حالا اگه قرار باشه چند سال صبح تا شب روشن باشه كه ميپكه ، روشم هميشه يكم گرمه.
يعني بايد شبا از پيريز بكشم بيرون ؟!!
سلام
من مودمم broadcam هست ايا اين مودم خوبه؟
يه سوال داشتم ..ايا هر بار كه از اينترنت قطع مي شم بهتره مودم رو خاموش كنم يا اينكه چند ساعتي كه كامپيوتر روشنه روشن باشه؟ و رزماني كه مي خوام خاموشش كنم ايا بايد اول مودم رو خاموش كنم يا اينكه كامپوتر رو اول خاموش كنم؟
پيشاپيش متشكرم
مودم adslروچه جوری میشه تهیه کرد