دوستان من شماره داوطلبی و پرونده رو گم کردم چکار کنم نمیتونم نتیجه رو ببینم !!!
شماره رهگیری ثبت نام رو دارم ولی اون دوتا رو نه. از کجا میشه پرسید شماره پرونده یا داوطلبی رو؟
Printable View
دوستان من شماره داوطلبی و پرونده رو گم کردم چکار کنم نمیتونم نتیجه رو ببینم !!!
شماره رهگیری ثبت نام رو دارم ولی اون دوتا رو نه. از کجا میشه پرسید شماره پرونده یا داوطلبی رو؟
خب ....ما هم فوق لیسانس قبول شدیم...معماری کامپیوتر ...علوم تحقیقات.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشالله همه قبول بشن...هرچند من باید برم علوم تحقیقات قبولی ام رو رزور کنم تا برم برای سراسری درس بخونم.
ما که قبول نشدیم متاسفانه
دوستان شوهر خواهر من دانشگاه تهران شمال بازرگانی بین الملل قبول شده به عنوان انتخاب اول
با این آدرس:
تهران ، بزرگراه شهید بابایی، ضلع جنوبی دانشگاه امام حسین (ع) خیابان شهید صدوقی ، روبروی ضلع جنوبی شهرک شهید بهشتی خیابان چمن آرا پردیس واحد دانشگاهی
شما مسیر رفت و آمد رند براش سراغ ندارین؟ (تاکسی-اتوبوس-بی آر تی-ماشین دودی-درشکه)
که محل سکونتش احتمالا قلهک باشه!
برای رزرو قبولی چیکار باید بکنه؟:n26:
و آیا می تونه به تهران مرکز یا یه دانشگاه نزدیک تر جابجا شه؟(اصلا دانشکده مدیریت نزدیک به قلهک داریم؟(پارک علت:n02:)
کسی در این مورد نمیدونه ؟نقل قول:
سلام بچه ها تکمیل ظرفیت ارشد دانشگاه آزاد چطوریه؟کسی که انتخاب دومشو قبول شده تو تکمیل ظرفیت امکانش هست انتخاب اولشو قبول بشه؟
خواهرم 15نفر کم آورده قبول نشده افتاده به گریه کردن!؟!:n08:
منم انتخاب چندمیم قبول شدم , منم سئوالم همینه که اصلا تکمیل ظرفیت میتونم شرکت کنم یا نهنقل قول:
تبریک میگم به همه ی قبولی ها .
بچه هایی که قبول نشدن ، نگران نباشید و به فال نیک بگیرید .
و در جریان باشید که توی سال 91 ، اکثر رشته ها ( مثلا برق- صنایع و و و ) توی مرحله ی تکمیل ظرفیت دوم ، حدود 1000 نمره از ترازشون کم شده !
مثلا اگر در مرحله ی اول 6800 بوده ، توی تکمیل ظرفیت دوم به 5800 رسیده !
این هم برای کسانی که چشم به ازاد دارن شانس خوبی محسوب میشه :)
بچه ها مثل دوستمون کارنامه ی خودتون رو هم بذارید بقیه استفاده کنن .
احتمالش خیلی زیاده . کارنامه ی ایشون رو بذار .نقل قول:
نقل قول:
همه ی کسانی که قبول شدن یا قبول نشدن ، مجاز هستن توی تکمیل ظرفیت شرکت کنند .
اما ؛
اگر توی تکمیل ظرفیت اول قبول شدید و ثبت نام کردید ، حق شرکت در مرحله ی دوم رو ندارید !
خیلی ممنوننقل قول:
جواب تکمیل ظرفیت کی مباد ؟ باید کار خواصی کنیم تا تو تکمیل ظرفیت لحاظ بشیم یا به صورت خودکار هست ؟