ماشين عروس؟ من كه نديدم.نقل قول:
فكر كنم اون ها از بازي حذف شدن.:13:
Printable View
ماشين عروس؟ من كه نديدم.نقل قول:
فكر كنم اون ها از بازي حذف شدن.:13:
آقا من level کار هم مرده و هم زنه رو به ده رسوندم. یعنی حقوقشون بیشتر نمی سه.پس چرا سبزه دوباره داره پر می شه.
دوستان خواهشا جواب بدید
من میخوام عمر سیمم زیاد شه(پیر نشه)
چی کار باید بکنم
من یکی داشتم خیلی ورزش می کرد ! عاشق ورزش بود وقتی به زمان تولدش (رفتن به سن پیری) رسید پیر نشد همینجوری موند !:5:نقل قول:
من برای بچم جشن تولد گرفتم یکی دو نفر را هم دعوت کردم خونه.آخر جشن یکی از مهمونها بچمو برداشت و برد.الکی الکی هیچی هم به من نگفت منم نتونستم کاری کنم.حالا خوب بود که قبل از جشن بازی رو سیو کرده بودم.
می خواستم بدونم چرا اینطور شده؟باگه یا اینکه انفاقی تو جشن افتاده؟
دوستان خونه ی من دزد اومد و تابلو هارو میدزدید نمیشه کاری کرد که دزد نتونه بیاد!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از قسمت option بريد اپشن بازي و اونجا يه چيز ميبينيد كه اگر درگ كنيدش به سمت راست سيمتون عمرش طولاني تر ميشه.نقل قول:
و يا ميتونيد بگرديد و دانه ي درخت زندگي گير بياريد و بعد هم بكاريدش و زماني كه ميوه اش رو بخوريد به عمرتون اضافه ميشه.:46:
مثل سيمز 2 ميتونيد يا دزدگير بزاريد تو خونتون يا لحظه اي كه دزد اومد سريع زنگ بزنيد به پليس.:10:نقل قول:
بچه ها من وقتی زنمو فرستادم ضبط رو تعمیر کنه
به این روز افتاد
خیلی باحاله
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من سيمزم رو فرستادم كليسا و به اين روز در اومد !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره ولي فكر كنم منظورتون از كليسا اون قبر بزرگه باشه كه وسط قبرستان هست؟نقل قول:
من معمولا ميرم خيلي باحاله! يه بار هم الماس پيدا كرد!