من میخوام pc و لپتاپم و شبکه کنم . مودم adsl دارم هم usb داره هم lan
ویندوز هر دو تا سون هستش
خواهش می کنم یه آموزش کامل بذارید و کمکم کنید ( واسه بازی میخوام )
ممنونم
Printable View
من میخوام pc و لپتاپم و شبکه کنم . مودم adsl دارم هم usb داره هم lan
ویندوز هر دو تا سون هستش
خواهش می کنم یه آموزش کامل بذارید و کمکم کنید ( واسه بازی میخوام )
ممنونم
اگه امکان داره می خواستم نحوه Share کردن دو تا لپتاپ از طریق وایرلس در ویندوز 7 رو توضیح بدید.
با تشکر
لطفا لینک دانلود رو قرار بدبد.نقل قول:
با درود و خسته نباشید به hovo عزیز به خاطر این پستشون.
من مبتدی هستم. پس پیشاپیش از برخی سوالات که ممکنه پاسخش مشخص باشه یا کمی گیج کننده عذر می خوام.
من یه پی سی دارم و لب تاب. مودم وایرلس لینکسیس که چهار تا پورت لن داره هم دارم. بدلیل مشکلات فنی از طرف isp نمی تونم از قابلیت ppoe خودکار استفاده کنم و به خاطر همین از حالت دوم (یعنی دستی) استفاده می کنم.
سوال اول: اینکه اصلا می تونم بدون استفاده از کابل (وایرلس) با لب تابم به اینترنت کانکت بشم و همزمان هم با پی سی کانکت باشم. شنیدم اگر تنظیمات به حالت دستی (حالت دوم) باشه نمیشه همزمان نمیشه کانکت شد.
سوال دوم: می تونم بدون استفاده از کابل بین پی سی و لب تابم شبکه ایجاد کنم - با توجه به مشکل مذکور در بالا.
سوال سوم: و بازم با توجه به مشکلی که گفتم، همزمان میشه از اینترنت به خصوص وایرلس و شبکه به خصوص وایرلس استفاده کرد؟
با تشکر.
با سلام به دوستان. پاسخ نمیدید؟؟؟
با سلام
دوتا كامپيوتر دارم ويندوز xp
يه مودم 4 پورتم دارم كه روترم هست.
خواستم هردوتا سيستم اينترنت داشته باشن و دوتا كامپيوتر شبكه هم باشند.
به نظر خودم دوتا كابل بايد از سيستم ها برن تو مودم.
دوتا كابل كراس ميخواد يا استريت؟؟؟ آي پي و .. رو چي وارد كنم؟؟؟؟
سلام.نقل قول:
بله باید از هر سیتسم یه کابل بره به مودم. کابلی که باید استفاده کنی از نوع Straight باشه.
اگر DHCP روی مودم فعال باشه، IP هم لازم نیست بدی.
سلامنقل قول:
1- خیر نمیتونید.
در حالتBridge (یا بقول شما دستی) فقط سیستم هایی که با لن وصل هستن اینترنت دارن و سیستم هایی که بصورت وایرلس به مودم وصل هستن نمیتونن به اینترنت دسترسی داشته باشن. به عبارت دیگه فقط در حالت PPPoE هستش که هم سیستم هایی که با LAN وصل شدن اینترنت دارن و هم سیستم هایی که با وایرلس وارد شبکه شدن.
2- بله ، شبکه برقراره.
هم در حالت Bridge و هم PPPoE ، مودم بین سیستم هایی که با وایرلس و LAN بهش وصل میشن شبکه برقرار میکنه و سیستم ها هم رو میبینن و میتونن از پرینتر یا هاردهای همدیگه استفاده کنن و اطلاعات منتقل کنن. فقط همونطور که گفتم در حالت Bridge سیستم های وایرلس دیگه اینترنت ندارن ولی به شبکه وصل هستن.
3- اگه PPPoEداشته باشید ، بله میشه سیستم های وایرلس هم همزمان اینترنت داشته باشن.
** شاید دوستان بتونن راهنمایی تون کنن که چطور PPPoE رو روی مودمتون تنظیم کنید. پیشنهاد میکنم در تاپیک زیر ، نوع مودم، شرکتی که ازش اینترنت گرفتین و شهرتون رو بگین شاید دوستان راهی بدونن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید . ..
باسلام
آقاى a613i خيلى خوب سوال دوستمونو ج دادين
و آقا امير.
منم سوال داشتم:
تو پست قبليم كه مشكلمو ميبينيد
كه با كابل كراس حل شد شبكش.
(قبلش يه كراس بود يه استريت كه بايد هردو كراس ميبودند)
مشكل اينه كه تو سيستم 2 نت وصل نميشه.ارور ميده.
بعدش اينكه تو سيستم 1 وقتى روى شبكه كليك ميكنم هنگ ميكنه تا چن دقيقه(البته سيستم هنگ نميكنه پوشه شبكه ميهنگه)
بعد تازه باز ميشه.
مشكل از چيه؟؟؟
بعد اينكه DHCP چيه؟ من كلى با آي پي ها ور رفتم تا درست شد!
يعنى هيچ تنظيماتى براى شبكه و نت نميخواد با وجود DHCP ؟؟
ضمن اينكه كاربراى اين دو سيستم ميگن وقتى ويندوز بالا مياد شبكه زود وصل نميشه نسبت به شبكه قبلى كه كامپيوترا مستقيم بهم وصل بودن.
ممنون ميشم جواب كاملى بدين.
يه سوال ديگه:
مودممو رو pppeo تنظيم كردم
خواستم بدونم مگه نبايد اينطورى هر سيستمى كه به مودم وصل باشه بدون كانكشن به نتم وصل باشه؟
ولى من كانكشن ساختم و با اون كانكت ميشم كه!
پس فرقش با بريدج تو چيه؟!