سلامنقل قول:
مشکل شما همان چیزیست که در تاپیک زیر بحث شده البته مدل هارد شما فکر نمیکنم جزو هاردهای مشکل دار باشه ولی اگه چک کنی مطمئن میشی.
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=301891
Printable View
سلامنقل قول:
مشکل شما همان چیزیست که در تاپیک زیر بحث شده البته مدل هارد شما فکر نمیکنم جزو هاردهای مشکل دار باشه ولی اگه چک کنی مطمئن میشی.
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=301891
سلام دوستاننقل قول:
این مشکل من هم هست. لطفا راهنمایی بفرمایید.
مرسی
با سلم ajindojin
شما بايد ببينيد ايا هارد شما هنگام روشن شدن power دور ور مي دارد يانه به اين كار اصطلاحا spin up مي گويند اگر هارد
دور ور نمي دارد احتمالا بر سوخته است و بايد برد عوض شود ولي اگر هارد دور ور داشت ولي ديتكت نكرد حالات زير ممكن است اتفاق افتاده باشد
1.قسمتي از برد اسيب ديده باشد
2. sa هارد ديسك اسيب ديده باشد
3.قسمت هاي مربوط به هد اسيب ديده باشند
با سلام به ICLORD,zahedi2206
اگر شما پسورد را بلد هستيد ميتوانيد با برنامه هاي مخصوص اين كار پسورد را غير فعال كنيد
سلام عزیز
اصلا این هارد من پسورد ندارد.
من یک سیستم برای اداره گرفتم که وقتی سیستم رو روشن می کنم وقتی ویندوز بالا میاد هارد و دی وی دی رایتر که هر دوشون ساتا هستن توی قسمت safety remove هستن. حالا سیستم پلمپ هست و نمی تونم بازش کنم. می خوام ببینم چجوری می تونم به صورت نرم افزاری این دو تا رو از این قسمت حذف کنم.
مرسی
ممنون از توجه شماهارد دور ور می داره و بردش هم سالم هست.همونطور که گفتم تعمیر کار خودم بهم گفت که مدیا ی هارد پریده.لطف کن اگه جایی رو می شناسی که بتونه کمکم کنه راهنمائیم کن. یا اگه کاری هست که خودم بتونم انجام بدم راهنماییم کن.نقل قول:
سلام. من یدور هاردم را پارتیشن بندی کردم. هارد 160 گیگ هست ولی حدود 148 گیگ الان داره (فضای کل)
whats the problem?
من یه هارد قدیمی 60 گیگ Maxtor IDE داشتم که یهو دیگه نشناختش
ویندوز رو خاستم عوض کنم ارور میداد تا اینکه دوباره که رفتم برای نصب اصلا پارتیشنها رو نمیشناخت و فقط 30 گیگ کل فضا رو میزد.
اطلاعات زیاد و مهمی روش بود ، خواهش میکنم کمک کنید . خود هارد مهم نیست فقط اطلاعاتش
هارد من شناسایی نمی شود. این را می دانم که نسوخته است. لطفا کمکم کنید دوستان
نقل قول:
شما در کدام شهر هستید؟