خوبه این آقا صادق یه حالی به این تتاپیک داد.واقا ممنونم که حداقا از روند کسل کننده سوالهای تکراری نجاتمون دادی
Printable View
خوبه این آقا صادق یه حالی به این تتاپیک داد.واقا ممنونم که حداقا از روند کسل کننده سوالهای تکراری نجاتمون دادی
دوستان من تم آيفون رو ميخوام با راهنمای نصب قدم به قدم. ميشه بديد؟
نقل قول:
سومین تم که طرفدارای زیادی داره رو واستون میذارم حتما دانلود کنید:
theme name:Vista_bai
از این تم خداييش خوشم اومد. دستت طلا. ميشه راهنمای قدم به قدم نصب بزاريد؟
سلام دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه راستش من تازه یه گوشی A 1200 خریداری کردم گوشی خوبیه تقریبا ازش راضیم فقط یه مشکل کوچولو دارم اونم اینه که حالت تشخیص متنش خیلی ضعیفه یعنی وقتی چیزی با مدادش روی صفحه مینویسم سریع تایپ نمی کنه در صورتی که p990 خیلی سریه می خواستم ببینم تنظیمات خاصی داره یا اصلا کلا اینجوریه اگه جوابمو بدید ازتون ممنون میشم .
دوست عزیز شما برنامه mtf.pkg رو بوسیله ی نصاب mpkg نصب میکنید.نقل قول:
بعد تم رو با برنامه MTF باز میکنید(open with) اونوقت سه تا بوق باید شنیده شود ممکنه بین بوق ها یه تاخیری باشه اما تا سه تا بوق رو نشنیدید کاری نکنید.
بعد از اینکه بوق سوم شنیده شد موبایل خود را خاموش و مجدد روشن کنید تم باید نصب شده باشه و محیط گوشی شما تغییر کرده.
دوست عزیز شما برنامه mtf.pkg رو بوسیله ی نصاب mpkg نصب میکنید.نقل قول:
بعد تم رو با برنامه MTF باز میکنید(open with) اونوقت سه تا بوق باید شنیده شود ممکنه بین بوق ها یه تاخیری باشه اما تا سه تا بوق رو نشنیدید کاری نکنید.
بعد از اینکه بوق سوم شنیده شد موبایل خود را خاموش و مجدد روشن کنید تم باید نصب شده باشه و محیط گوشی شما تغییر کرده.
برنامه ها هم تو چند صفحه پیش گذاشتم خودتون زحمت بکشید پیدا کنید
dadash inam theme iphone brin hal koninhttp://www.motorolafans.com/forums/showthread.php?t=7416
inam linke file tasviri ba formate RM [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست من . ميشه لينک دانلود برنامه هارو برام بزاری؟ من MPKGرو دارم اما اون يکی رو نه. بايد با خود گوشی نرم افزار رو نصب کرد؟ فريم ور من 25هست. اگر بخوام گوشی رو به حالت اوليه برگردونم چيکار بايد بکنم؟
color schemeراستی اگر ميشه
هم معرفی کنيد. و البته طريقه نصب رو
دوست عزیز جواب همه ی سوالات شما دو 4-5 صفحه گذشته داده شده یه لطف کن از صفحه 140 رو کامل بخون بیا جلو . اگه چیزی بود که نگفته بودم بعد پست بده ممنون میشمنقل قول: