انقل قول:
سلام جیگر MEMA.شما خوبی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .این حرفت قبول.ولی آخه اینجا گفته بودن 1 ماهه میتونیم این کارو بکنیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
داداش به جان خودم اگه چیزی بدونم به همه میگم.من اصلا اینطور آدم نیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دست خودم نیست داداش.اینو باهات هستم.چیکار کنم داداش نمیتونم جلو خودمو بگیرم.اعصابم خورد میشه وقتی کسی حرفامو نمیفهمه.اصلا هم حوصله 1 ساعت توضیح و توجیه کردن مردم رو ندارم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .والا خونواده میگن بخاطر کار زیاد با کاپیوتر هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .چشم سعی میکنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حسسش نیست جان تو. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی منظورم اینه که فرصتش پیش نمیاد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دیگه ساده تر از اینی که هست؟!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] والا همه تو فامیل میدونن که هیچ کدومشون به اندازه من ساده نیست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آزار من به مورچه هم نمیرسه.بابا من اصلا اهل دعوا نیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینو باهات نیستم داداش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست میدارم عزیز،دوست میدارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .نقل قول:
هستم.ولی بعضی وقتها واقعا نامید میشم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بابا بیخیالنقل قول:
و در نهایت:داداش یکم بیشتر راجبه مساله اصلی توضیح بده.مثل قبل.اینا دیگه چه حرفائیه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
.منتظرم.یا علی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]