-
سلام
آقا این مانسترپک هارت ورژن 4 که لینکش رو گذاشتین (برای بوت لودر 0.6.8.3) بعد از اینکه دانلود میشه، هنگام خارج کردن از حالت فشرده پیام خطا میده (میگه فایلش مشکل داره)
چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برسید به داد من
لطططططططططططططططططططططففف فففففففففففففففففففففا
-
یا این فایل رو با فایل منیجر دانلود کردید این مشکل پیش اومده و یا هم اسم فایل بزرگه!
شما ابتدا فایل رو به یه اسم کوچیکتر تغییر نام بدید و ببینید مشکلتون حل میشه یا نه. اگه نشد باید این فایل رو با استفاده از خود ویندوز دانلود کنید و از فایل منیجر استفاده نکنید.
-
سلام به همگي دوستان
آقا من اين مانستر پك هارتلس ورن 4 رو نصب كردم، بعد از نصب سرويس دليوري پيامكش فعال شده، حالا سوال من اينه كه چجوري ميشه اين سرويس رو غيرفعالش كرد؟؟؟
با سپاس
-
دوست عزيز وقتي sms رو داري مينويسي option رو باز كن به setting برو و اونجا دلويري رو غير فعال كن....!(متاسفانه الان گوشي موتو ندارم وگرنه حتما ادرسش رو مينوشتم)
-
سلام و تشكر
با اين كار فقط دليوري براي sms جاري (sms كه الان داري ميفرستي) غيرفعال ميشه. به عبارت بهتر هر دفعه كه ميخواي sms بفرستي بايد قبل از ارسال، اين مراحل ذكر شده در بالا رو مجددا تكرار كرد.
اگه راهي باشه كه به صورت كامل اين سرويس رو غيرفعال كرد خيلي عالي ميشه.
با سپاس
-
دوست خوبم بازم منتظر بمونین تا استادای بنده ناصر عزیز و anti girl گل جواب بدن اما فکر می کنم این seem edit رو باید انجام بدین :
Seem: 004a 0001 Offset:08 change hex value to 00
-
سلام، من این Seem Edit رو انجام بدم یا اینکه منتظر باشم کماکان؟
چقدر مطمئن هستین که این ویرایش سیم مشکلی ایجاد نمیکنه؟
یه نگاه به لینک زیر بندازین و اگه مشکلی دارین باز بفرمایید( قسمت سوالهای متداول رو ببینین) :
کد:
http://www.modmymoto.com/forums/showthread.php?t=139241
-
دوست عزيز
من يادمه با برنامه p2k comand ميشد فرستادن sms هاي فارسي رو كه فوروارد ميكردي رو درست كرد....كه خالي نره....همون جا تو همون ليست من همين گزينه رو ديدم كه ميشه غير فعالش كرد....
اما خوب اگه غير فعال كني هم بازم هميشه بايد براي فعال كردن مراحل رو انجام بدي....!
متاسفانه نميتونم بيشتر از اين توضيح بدم اخه هاردم با تموم اطلاعاتش سوخته و تموم اموزش هام رفته هوا...
-
دوست عزيز seem كردن مشكلي براي گوشي به وجود نمياره مگه اين كه اشنباهي انحام بدين و مجبور بشين كه فلش كنين....!