نقل قول:
سلام
ببخشید elite به premium می خوره؟
چی؟ يعنی چی الايت به پريميوم ميخوره؟!!!
نقل قول:
سلام
ببخشید elite به premium می خوره؟
چی؟ يعنی چی الايت به پريميوم ميخوره؟!!!
دوستان عزيز و عاشقان ایکس باکس،! من از امروز تا 16 فروردين ميرم سفر . خيلی کم ميتونم آنلاين بشم و جواب سوالات شما عزيزان رو بدم. پس غيبت من رو ببخشيد و اميدوارم که بتونم باز هم به سوالات شما جواب بدم.
ممنون
سلام دوستان.
یه مطلبی رو در یک وبلاگ دیدم که به نظرم جالب اومد اینجا هم قرار بدم.
این وبلاگ 5 بازی برتر کنسول X360 در سبک RPG رو معرفی کرده که با هم نگاه میکنیم.
5 - Marvel Ultimate Alliance
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بازی زیبا با گرافیک کارتونی و زیبای خودش برای 360 منتشر شد که باید در نقش SpiderMan جلوی Dr. Doom و افرادش رو میگرفتید که دنیا رو به نابودی نکشند. داستان بازی و نحوه ی بیان اون زیبا بود که با میان پرده ها بیان میشد. با اینکه این بازی جزو بازیهای سنتی و اصیل کنسول 360 نیست، اما باز هم روند جالب و زیبایی داره.
4 - Eternal Sonata
این بازی زیبا هم چند وقت پیش منتشر شد و خوشبختانه طرفداران دو آتشه ی سبک RPG رو ناامید نکرد متاسفانه خیلی ها به این بازی زیبا توجه ی نکردند اما آنهایی که آن را انجام دادند واقعا شیفته ی آن شدند. در این بازی شما وارد دنیای جالب یک آهنگ ساز به اسم Feredric Chopin میشوید. سبک بازی هم به صورت نوبتی است و شما را نزدیک به 25 ساعت در خود نگه میدارد.
3 - Lost Odyssey
این بازی آخرین بازی RPG بود که برای 360 منتشر شد و اتفاقا بازی جالبی هم از آب درآمد، اما برای طرفداران سبک JRPG. این سبک مخصوص بازیکنان ژاپنی هست و بیشتر این بازیکنان از داستان سردر میآورند و از آن لذت میبرند. اما باز هم تجربه ی بسیار زیبایی هست و باید آنرا تجربه نمود. گرافیکهای زیبای بازی به لطف استفاده از موتور قدرتمند Unreal بسیار زیبا هستند و مبارزات را دو چندان زیباتر میکنند. لودینگهای طولانی و داستان نه چندان جذاب بازی که تا حدی تخیلی است، فاکتورهاییهستند که بازی را از قرار گرفتن در رتبه ی اول باز میدارند.
2 - Mass Effect
Mass Effect به معنای واقعای یک بازی مخصوص است. گرافیک و صداگذاری بازی عالی است و شخصیت پردازی آن تاکنون بهترین چیزی است که دیده ایم. و مهمترین قسمت یعنی داستان، به بهترین نحو بیان شده که در بازیهای کامپیوتری بی نظیر است. این بازی با تمام این ویژگی های خوب چه بدی میتواند داشته باشد؟ مشکل این بازی کوتاه بودن آن است که حدودا 20 ساعت طول میکشد تا تمام ماموریتها را انجام دهید. و بعد از آن کار دیگری نیست که انجام دهدید. و این دلیلی است که آن را از اول بودن باز میدارد.
1 - The Elder Scrolls IV: Oblivion
این بازی تقریبا تمام چیزهایی را که Mass Effect دارا بود، را یک جا جمع آوری کرده. گرافیک، صدا، موسیقی، داستان و ... همگی زیبا هستند. اما چه عاملی باعث شد که رتبه ی اول را به خود اختصاص دهد ؟ Guilds. این یک قسمت جداگانه از بازی است که تقریبا 15 ساعت طول میکشد تا آن را تمام کنید. این قسمت واقعا جذاب است؛ ماموریتهای جدید و داستان دیگر که با داستان اصلی بازی رقابت میکند. همچنین یک دنیای بزرگ برای جست و جو و انجام ماموریت. تمام این قابیلتها در یک دیسک جمع آوری شده که واقعا باید به سازندگان آفرین گفت وآنها را تحسین کرد. این یک بازی زیباست و باید جزو آرشیو شما باشد.
منبع : N4G
موفق باشید
سلام من میخوام 360 بگیرم (قبلا ps3 داشتم که جونم در اومد) قیمت الایتش الان چقده ؟؟؟
xbox 360 core : 400
xbox 360 premium : 560
xbox 360 elite : 800
arthas جان کلا صبر کن بعد از فروردین الان خیلی گرونه
الایت الان 800تومنه بعد از عید تا چقدر امید هست که ارزون بشه ؟؟؟
نمی دونم ولی چرا elite ?
premium های جدید که با hd cable اومده عین elite فقط هاردش کمتره
عمرا هم نمی سوزه ( سه چراغ نمی شه)من خودم از اینا دارم
تازه اگه هارد می خوای می تونی جدا بگیری با قیمت premium جمع بزنی 700 بیشتر نمی شه !
اگه از رنگ الایت خوشت میاد فکر کنم می تونی قاب مشکی بخری
حله؟!
نه حل نيست. !
اولا که الان من تهرانم قيمت تمام شده الايت و کور که شما قيمت دادی از اين کمتره و نميگم که بحث اضافه پيش نياد.!
من از قديم گفتم اگر ميخواين پريميوم بگيريد بريد هيلو بخريد بهتره. 100% تضمين هم ميکنم. اگر هم پول نداريد آرکيد بهترين گزينه است اينم 100% تضمين ميکنم فکر کور و پريميوم رو هم اصلا نکنيد!!
پيمان جان از خبر رسانيت هم بسيار ممنونم.
نقل قول:
مازیار جان 100% تضمین میکنم تو راهنمایی علوی2 بهت خوش گذشته
سلام آخرش پرمیوم بهتره یا الایت ؟؟؟ نظر خودم که الایته