روحیه لطیف :n04: این !! :n04:دختر ؟!؟ :n04: خیلی روحیش لطیفه !!:n08:نقل قول:
Printable View
روحیه لطیف :n04: این !! :n04:دختر ؟!؟ :n04: خیلی روحیش لطیفه !!:n08:نقل قول:
(کازیکس / نار)نقل قول:
نقل قول:
آقا به شخصه از این اعتراض دائمی شما از صبانت خسته شدم.
شما خودت خسته نشدی.
اگر میتونی عوضش کن. اگر نمی تونی باهاش بساز.
ما الان خیلی چیزای دیگه هم هست که ازشون ناراضی هستیم ولی چون نمیتونیم عوضشون کنیم داریم باهاشون میسازیم. اینم به همونا اضافه کن لطفا.
خوب منم همینو گفتم دیگه با هوش :n02: منتها من با کنایه و طعنه گفتم :n13:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به بانو احترام بزارید :n38:
جانگلر خوبی میشه این چمپ میتونه هم زمان تو مپ 8 تا تونل بزنه و هر موقع خواست رو هر کدوم بپره با ultimate تونل ها هم هرکدوم 10 دقیقه تایم دارن
کاملا حق با شماستنقل قول:
آقا به شخصه از این اعتراض دائمی شما از صبانت خسته شدم.
شما خودت خسته نشدی.
اگر میتونی عوضش کن. اگر نمی تونی باهاش بساز.
ما الان خیلی چیزای دیگه هم هست که ازشون ناراضی هستیم ولی چون نمیتونیم عوضشون کنیم داریم باهاشون میسازیم. اینم به همونا اضافه کن لطفا.
شرمنده ام
ولی صبا دز هستند و من دارم باشون میسازم. منتهی سعی می کنم براشون تبلیغ مجانی بکنم :n33:
مخابرات دارم،نقل قول:
سرعت 10 مگ، ولی پینگ خراب 340 تا 400 و حتی 500 (فعلآ لول رو گذاشتم کنار :n15:) (نمیشه بازی کرد :n28:)
سرعت پایین هم میگیرم بازم همین وضعیته،
تازه مثلاً از وقتی شبها رایگان رو حذف کرده تایم اوتش بهتر شده (مثلاً)
پینگ به سرعت ربط ندارهنقل قول:
مخابرات دارم،
سرعت 10 مگ، ولی پینگ خراب 340 تا 400 و حتی 500 (فعلآ لول رو گذاشتم کنار :n15:) (نمیشه بازی کرد :n28:)
سرعت پایین هم میگیرم بازم همین وضعیته،
تازه مثلاً از وقتی شبها رایگان رو حذف کرده تایم اوتش بهتر شده (مثلاً)
من یک زمانی کرایسیس 2 رو انلاین بازی میکردم و به یک خارجی گفتم دیدم اون 10 مگ داشت فکر کنم ولی پینگش با من یکی بود یا یکمی کمتر بود
شما نمی تونی آی اس پیت رو عوض کنی؟ 128 هم بگیری پینگش با 100 مگ یکیه.
فکر می کنم این پینگ به شیر شدن خط شما بین تعداد دوستان ربط داره. سرعت رو من مطمئنم ربط نداره خیالت راحت
خوب از اون طرف هم می تونن تونل هاشو نابود کنن:n01:نقل قول: