سلام .من طرح قدیمی داشتم ولی الان با این وضع قیمتا میخوام adsl بگیرم بصرفه تره.از بجه های مبین نتی کسی هست adsl هم داشته باشه یا کسی رو بشناسه از کدوم شرکت بگیرم؟
Printable View
سلام .من طرح قدیمی داشتم ولی الان با این وضع قیمتا میخوام adsl بگیرم بصرفه تره.از بجه های مبین نتی کسی هست adsl هم داشته باشه یا کسی رو بشناسه از کدوم شرکت بگیرم؟
طرح2048یک ماه رو ورداشتن؟!!:n29:
الان صفحه مشترکین رو چک کردم فقط2048واسه 6ماه هست
این چکاریه؟؟
سلام دوستان من ساکن بندرعباس هستم و تلفن خونمون اولش 4 هست فکر کنم فیبر باشه الان مبین نت دارم آیا خوبه از مخابرات adsl بگیرم یا همین مبین نت بهتره؟
آقا نمیشه با مودم گرین پکت 350 رفت رو ایرانسل؟
طرح جایگزینی وایمکس با یا دی اسل من با شکست روبرو شد، و کلی پول از دست دادم این وسط. سر اینکه هیچکس نمیدونس خط ما فیبره!
نه ورنداشتنش. توی صفحه مشترکین طرحی رو که داری و فعاله دیگه بهش دسترسی نداری و باید با تماس تلفنی تمدیدش کنینقل قول:
سلامنقل قول:
بستگی ب خودتون داره اگه از کیفیتش مثل خیلی از دوستان راضی نیستی و برای شما هم افت داشته بد نیست ب خاطر قیمت هاش بری سمتش خوب مخابرات خیلی ارزون تره گیگی 2500 هست ولی مبین نت 6تا 8 تومنه .
راه اندازه 2030 مخابرات هم هزینه ای نداره مودم هاش ارزون هستن نسبت ب مبین نت .
ی کافی نتی اطراف محلتون پیدا کنه برو سرعتش رو هم تست کن من خودم ی بار تست کردم سرعتش خوب بود درسته اسمش 128 هست ولی سرعتش اندازه همین 512 مبین نته با 70 تا سرعت دانلود می کرد
مخابرات نامحدود مه من دارم دقیقا سرعتی اسمی رو میده نه ۱ کیلوبایت بالاتر نه ۱ کیلوبایت پایین ترنقل قول:
من تا دو ماه پیش پارس آنلاین داشتم خیلی عالی بود الانم اگه مجبور نمیشدم مبین نت نمیگرفتمنقل قول:
سلام به عزیزان:n18:.دوتا سوال داشتم از دوستان.تو سایت مبین یه صفحه ای هست برای بروز رسانی مودم ها.میخواستم از دوستان بپرسم ببینم صلاح هست که من مودممو اپدیت کنم یا نه چون از مبین نت بعید نیست به جایی که عملکرد دستگاه روبهتر کنه بدترش کنه درضمن مدل مودمم swc9200,ورژن 1.04هست میخوام به ورژن 1.05 ارتقائ بدم(مودمو اپدیت کنم با ورژن بالاتر یا نه؟) سوال دومم اینه که از عزیزان کسی با این مدل که swc9200 هست اشنایی کامل داره که من بتونم یه چند تا سوال در مورد بعضی از قسمتهاش بپرسم ؟ با تشکر
دوستان این مبین نت بیشرف نزدیک 4-5 روزه که سرعت منو لیمیت کرده!!! من 128 چهار گیگ یک ماهه دارم تا چند روز پیش سرعت دانلودم 35 الی 40 بود ولی الان تو روز به زور به 15 یا 20 میرسه!! :( اشکال از چیه؟ همگانیه؟؟