سلام.
دوستان در پنل کاربری تازه گی یک ایکون اضافه شده پیشنهادویژه.یعنی چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر فراوان
Printable View
سلام.
دوستان در پنل کاربری تازه گی یک ایکون اضافه شده پیشنهادویژه.یعنی چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر فراوان
روش کلیک کنی توضیحشو میبینی .
( ترافیک باقیمانده شما در ساعت شبانه بصورت 1/3 محاسبه میشه )
سلام
کسی هست که سرویس 12Mb یا 8M با 6MB داشته باشه ؟ میخوام بدون سرعت در دانلود شبانه به چند میرسه ؟ پلیس داره ( یعنی اگه مثلا 10 شب پشت هم شبانه استفاده کنی سرعت خیلی کمتر میشه ) ؟
دوستان چند روزه صبانت خطمو رو 13 مگ بسته
برای شما هم همینطوره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونی به اندازه دو برابر ترافیکی که روزانه خریدی شب دانلود کنینقل قول:
با سرعت روز بعد سرعتت فیکس میشه رو 16 چه 128 داشته باشی چه 12 مگ
یا اینکه تو تایم شبانه با یک سوم قیمت دانلود کنی
اگه واسه دانلود میخوای اصلا نیا سمتش
هیچ چیز ما ایرانی ها مثل آدم نیست همه جا سال به سال پیشرفت میکنن تو همه زمینه ها ولی ما پسرفت داریم غیر از چاپیدن همدیگه مگه غیر از اینه؟ نمونه اش همین شرکت صبانت کلاهبردار
من 4شنبه فرساادم تخلیه دیروز نبودم الان اومدم خانه میبینم چراغای مودم روشن ولی اینترنت ندارم دلیل چیه ؟ پشتیبانی مشهد میگه درخواستی برای ما هنوز نیامده
این قضیه واقعیت داره یا حدیسه ؟ من تصمیم گرفته بودم به جای تخلیه خط ؛ 2 مگ بگیرم که بعد از محدود شدن بره روی 256 . که حداقل سرعت اسمی خودش میشه . اگر واقعا کسی 1 مگ یا 2 مگ داره و سرعت شبش روی 16 فیکس شده (بعد از محدودیت) لطفا و حتما اینجا اطلاع رسانی کنه . خیلی ممنون .نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
من یک مگ داشتم
سرعت دانلود شبانه ام قبل از محدودیت حدود 65 کیلوبایت بود
بعد محدود شدن هم شد 12 کیلوبایت یک هفته قبل از اعلام در سایت
فقط دو سه شب سرعت خوب بود و 5 گیگ دانلود داشتم
امضایی هم که می بینی مربوط به یکی از دوستان 12 مگی که ایشون هم کاملا محدود شدند
شما 12 مگ هم بگیری باز هم سرعتت میشه 128 شیر شده میشه کمتر از 16
و جالب اینجاست اگه اشتراک 12 مگ بین هشت نفر تقسیم و همه در حال دانلود باشند سرعت نباید کمتر از 190 بشه اما صبانت روی 128 میبنده که اگه هشت نفر شروع به دان کنند میشه 2 کیلوبایت!
الان حدود یکماهی هست که اینجوری شده تمام دوستان از جمله خود من سرعت دانلود شبانه ام روی 16 محدود شد و تخلیه کردیم اینم اطلاعیه خود صبانتنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]