احتمالا کمی تا قسمتی درست بگه کلا اینترنت دو سه هفته اخیر دچار اختلال شدید هست و از اونجایی که در همه شرکتها مشاهده شده باید مشکل سراسری باشهنقل قول:
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Printable View
احتمالا کمی تا قسمتی درست بگه کلا اینترنت دو سه هفته اخیر دچار اختلال شدید هست و از اونجایی که در همه شرکتها مشاهده شده باید مشکل سراسری باشهنقل قول:
من زنگ زدم پشتیبانی میگه مشکل از زیرساخته و تمام شرکتها مشکل دار شدن میگه پهنای باند کم داریم بعد بهش گفتم این مشکل تا کی ادامه داره میگه که معلوم نیست شاید ۵ روز دیگه شاید یک ماه دیگه ! :grrr:نقل قول:
گند زدن به اینترنت رفته
مودمو میزارم رو بریج چراغ اینترنت خاموش میشه و کانکشنی ک ساختم ارور میده وصل نمیشه!
مودمو میزارم رو بریج چراغ اینترنت خاموش میشه و کانکشنی ک ساختم ارور میده وصل نمیشه!نقل قول:
خوب وقتی مشکل سراسری باشه درست کردنش دست شرکتها نیست که بتونن بگن کی درست میشه اما مشکل فعلی فقط پهنای باند هم نیست بیشتر فیلتر شکن ها اختلال پیدا کرده و پینگ خراب شده بنظرم دارن یه غلط هایی در رابطه با اینترنت به اصطلاح ملی میکنن. یه روزی ویدئو رو جمع میکردن یه روزی ماهواره رو تهش هم به بن بست رسیدن و دیدن جمع کردن راهش نیست بلکه راهش تولید محتواست حالام کلی هزینه این کار میکنن هنوز کامل نشده خبر آمدن اینترنت ماهواره ای نگرانشون کرده که ممکنه کل پنبه هاشون رو رشته کنهنقل قول:
نقل قول:
بعضی اپراتور ها مک آدرس جدید را به صورت اتوماتیک ثبت میکنن مثل پارس آنلاین .
بعضی ها هم مثل مخابرات مک آدرس جدید را باید زنگ بزنی بهشون تا ثبت کنن وصل شی به اینترنت
MAD Address
دو راه داره
یا باید زنگ بزنی شاتل بگی من با بریج وصل شدم . مک آدرس جدید را وارد کنید (مک آدرس جدید شما در واقع مک آدرس کارت شبکه هست به جای مودم )
یا
مک آدرس قبلی را از رو مودم بخونی ، تو ویندوز تو قسمت کارت های شبکه دستی وارد کنی
اینجوری :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Configure را میزنی
در قسمت Advanced وارد Network address میشی و مک آدرس مودم را که یا از رو پشت یا پایین مودم یا تو تنظیمات مودم خوندی وارد میکنی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجوری وصل میشه
به همین سادگی
موفق باشید .
توی شرکت شاتل و پارس آنلاین و مخابرات (البته استان تهران) هیچگونه مشکل مک آدرسی وجود نداشته تا به امروز.. و حتی به گفته خودشون دیگه اینکارو انجام نمیدن بدلیل اینکه باعث اذیت مشترک و همینطور تماس های مکرر مشترکین به پشتیبانی میشه...خیلی وقته د موده شده ...نقل قول:
و من تا الان چندین بار مودم و کانکشن برای هر ۳ شبکه عوض کردم و مشکلی نداشته و راحت وصل شده.. مگر اینکه برای کاربران شهرستان و یا بعضی از شهرستانها در حال استفاده باشه...
مرسی از راهنماییت انجام میدم خبرت میکنم ...فهمیدم مشکلم در بازی انلاین از مودممه چون با مودم دیگه راحت به سرورای کالاف وصل شد حالا موندم مودم چه مرضی داره که وصل نمیشه و دوتا ارور میده یکی سرور دیسکانکت یکی هم کانکشن تایم اوت(با ریست فاکتوری هم حل نشد) بریج انجام میدم ببینم چطور میشه امیدوارم حل شهنقل قول:
مرسی از راهنماییت انجام میدم خبرت میکنم ...فهمیدم مشکلم در بازی انلاین از مودممه چون با مودم دیگه راحت به سرورای کالاف وصل شد حالا موندم مودم چه مرضی داره که وصل نمیشه و دوتا ارور میده یکی سرور دیسکانکت یکی هم کانکشن تایم اوت(با ریست فاکتوری هم حل نشد) بریج انجام میدم ببینم چطور میشه امیدوارم حل شهنقل قول:
نقل قول:
بله من خودم شهرستان هستم. 7 یا 8 سال پیش از شاتل داشتم . الان نمیدونم چجوری هست . الان که از مخابرات دارم . اگر با مک جدید وصل شم ، میزنه با این MAC امکان سرویس دهی وجود ندارد .
برای اینکه مجبور نباشم زنگ بزنم 2020 ، دو تا کارت شبکه دارم . مک مودم قبلی را دستی وارد کردم رو یکی از کارت های شبکه .. بریج وصل میشم هم پینگ زیر 100 هست هم پایداری سرعت دانلود بیشتره .
بریج کلا بهتره چون تنظیمات اینترنت مثل MTU را خود ویندوز انجام میده .