دوستان من گفتم قطع کنن , گفت 48 ساعت طول میکشه ولی گفت 20 روزی تا قطع شه از جایی سرویس بگیری طول میکشه؟ درست میگه؟
Printable View
دوستان من گفتم قطع کنن , گفت 48 ساعت طول میکشه ولی گفت 20 روزی تا قطع شه از جایی سرویس بگیری طول میکشه؟ درست میگه؟
شما ابتدا درخواست قطع میدی بعد اگر تو همون 48 ساعت درخواستت نرفت میری 195 شکایت میکنی تا سریع قطع کنن. رانژه هم من تا حالا بارها اینترنت جدید گرفتم تا حالا نشده از سه روز کاری بیشتر طول بکشه.نقل قول:
جااااااااااااان ؟ ۲۰ روز ؟نقل قول:
نه بابا فوقش یک هفته . مگه می خوان اینترنت کره ماه رو تخلیه کنن !!
من پریروز زنگ زدم به پشتیبانی مزخرف های وب درخواست تخلیه دادم . گفتم باشه انجام میدیم ولی تا دو روز می تونی استفاده کنی. روز سوم به بعد دیگه نمی تونی از اینترنت های وب استفاده کنی و تا سر 7 روز که کامل تخلیه بشه خطت. جالبه امروز بعد از ظهر روز دوم تموم میشد ولی هنوزم اینترنت دارم .گفت سر یک هفته هم کار تخلیه اش تموم میشه . باید شکایت کنم 195 ببینم اون وقت تخلیه می کنن یا نه
فعلا که مثل این که می خوان منو سر کار بزارن . ببینم چی میشه !!
اوه اوه تازه مرکز مخابراتی ما تحت پوشش رفت یکی ازون مناطق 8 تایی شهریار هست
خونه خودمون فعلا از صبانت دارم
کیفیتش عالیه فیلترم ک نداره مخابراتمون خلوته ...
ی خط اضافه دارم برای مغازه بنظرتون ارزش داره رانژه اش کنم ؟ دلم نمیاد صبانت رو بدم بره 4 ماه دیگ 25 گیگ از سرویسم مونده
واسه دانلود این فشفشه هاییی که داره عالیه
شاتل حیف سرویس نمیده من دانلودام زیاده
دوستانی ک هنوز از های وب سرویس دارن ی speedtest از داخل میذارید؟
سلام دوستان
من دو روز هست که اینترنتم قطع میشه طوری که هر سه چراغ مودم روشن هستن ولی به اینترنت وصل نمیشه حتی با گوشی از طریق وای فای. وقتی مودم رو خاموش روشن میکنم درست میشه و هر یکی دو ساعت اینطوری میشه کسی از دوستان این مشکل رو داره کسی میتونی راهنمایی کنه که مشکل از کجاست؟
ممنون
نقل قول:
یه چیز عجیب . تو عمرم همچین پینگی از های وب ندیده بودم . سرور داخلی . دو بار هم امتحان کردم تا مطمئن بشم. بعدش یه پینگ هم از خود کامپیوتر گرفتم.
عجیب تر از اون پینگی هست که تو خود کامپیوتر گرفتم . عدد عجیب و غریب 186 که نمیگم اصلا ندیدم از های وب . خیلی کم دیدم . من با های وب پینگ بالای 200 هم تجربه کردم . ولی نمیشه این همه اختلاف !!! البته اینم بگم که در همین لحظه سرعت دانلودم عالیه و اصلا اختلالی نداره اینترنتم
186 کجا و 58 کجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی اینم بگم هنوز اینترنتم قطع نشده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:n13::n02::n37::n36:
اینطور ک معلومه همه دارن در میرن از های وبنقل قول:
الان من پینگ عالی دارم رو صبانت مسیر عالیم دارم ولی بدی ک داره سرویساش زیاد جالب نیست.
حجم مصرفی من زیاده فشفشه هاش برای من عالیه همینطور تولدم هم نزدیکه 100 گیگ خیلی خوبه
اینکه پینگ خوب داری به خاطر همونه که هنوز قطع نشده. میخوان حال اساسی بهت بدن که تخلیه نکنی، یا انصراف بدی، یا پیگیرش نشی....!نقل قول:
اینکه اونها میتونن سرویس خوب ارائه بدن شکی درش نیست. اما مسئله اونجاس که نمیخوان سرویس خوب بدن که سود خوبی کسب کنن.
مشکل همه همون سرویس خوب ندادنه..
وای وای خسته شدیم از این های وب , منم نیاز دارم به اینترنت نمیتونم 2 هفته ای قطع باشه!
سرعت شده 60 کیلوبایت از سایت وطنی
منقضی هم شده :n02:
یه خدمات جدید نذاشته حتی یکی
:n34:
امروز پینگ گرفتم شد 185 پینگم !!
جالبه حتی سایت خودش رو به زور باز می کنه!!!