این خیلی پایینه ! ( واسه 2 مگ )نقل قول:
اگه همیشه اینطوریه پیگیری کنید ...
Printable View
این خیلی پایینه ! ( واسه 2 مگ )نقل قول:
اگه همیشه اینطوریه پیگیری کنید ...
امیر جاننقل قول:
حدس می زنم تا حالا ADSL نداشتی یا حداقل خوبش رو نداشتی. سیار بودن که مزیت وایمکسه اما در مورد کیفیت و سرعت حتی قابل مقایسه نیستند.
فقط همینو بگم که 128 پارس آنلاین در مقابل 2 مگ مبین نت کم نمی آورد از نظر سرعت. از نظر پایداری و نوسان سرعت هم که چیزی نگم بهتره.
برای دوستان جدیدی که ممکنه این پست ها رو بخونن برای بار چندم تکرار می کنم و دوستان پای ثابت از تکرارش خسته نشن:
فقط و فقط در صورتی که نیاز اساسی به اینترنت قابل حمل دارید و یا مستاجرید و خط تلفن شما فیبره وایمکس بگیرید. در غیر این صورت سگ ADSL شرف داره.
خود من با اینکه مستاجرم اولین کاری که کردم این بود ببینم ADSL می تونم بگیرم که متاسفانه خط تلفن خونه فیبر نوری بود. الانم اگه برم خونه جدید ADSL می گیرم. کل هزینه نصب و مودم و اشتراک و حجم دو طرف رو که محاسبه کنی می بینی صرفه با ADSL هست.
یه زمانی خیلی خوب بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الآن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی سرعت شبانه خیلی کمه حدود 100 اینا شما سرعت شبانتون چجوریه ؟
سلام دوستان
من مودم out door دارم
برای وارد شدن به setting باید چه آی پی وارد کنم؟
بعد انگار راهی هست که مودم رو روی دکل بهتر سوییچ کرد در همین setting.دقیقا چه طوریه؟
با تشکر فراوان
سلام دوستان من تازگی یه مشکلی پیدا کردم با اینکه مودم وایمکسم روشن میشه و آنتن رو پیدا میکنه اما نمیدونم چرا بعضی مواقع وای فایش فعال نمیشه ولی چراغ وای فای روشنه این تازگی بیشتر شده:n28::n28::n28:
توی مرورگر اینترنت 192.168.1.1 رو وارد کننقل قول:
بعد ازت یوزرنیم و پسوورد میخواد جای جفتش admin رو وارد کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برای مودم out door
ممنون
گفتن یه روشی هست که با پاک کردن چیزهایی و گذاشتن یکی سرعت با ثبات تر میشه.
الان 4-5 تا هستن که شامل فرکانس و این حرفا میشن.
جلوش هم گزینه حذف هست.حالا کدوم رو حذف کنم؟اونایی که بالاترین فرکانس رو دارن یا پایین تر؟
بزار تجربه خودمو بگم بهتنقل قول:
من همرو دستکاری کردم کلا نتم قط شد زنگ زدم پشتیبانی دوباره بهم یسری چیزایی گفتن وارد کردم سرعتم 4 برابر کم شد قبلا روزا سرعتم 200-250 بود اما الان 50-100