آسیا تک اون پهنای باندی که باید به کاربرانش اختصاص بده رو گذاشته برای هاست ها و خدمات میزبانیش برای سایت ها
از راه کم فروشی و حروم خوری میخواد پول در بیاره
Printable View
آسیا تک اون پهنای باندی که باید به کاربرانش اختصاص بده رو گذاشته برای هاست ها و خدمات میزبانیش برای سایت ها
از راه کم فروشی و حروم خوری میخواد پول در بیاره
بعیده این دوتا ربطی به هم داشته باشن!
اینترنت یک!
سرور سمت چپ Ashenagame
سرور سمت راست wowzone(.ir)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان به زودی پروژه گوگل معروف به بالون به مرحله اجرایی میرسه و ما هم دیگه از این مردم حروم خور و افراطی های گردن کلفت که حق مردم رو میخورن راحت میشیم و به اینترنت درست حسابی میرسیم.نمیدونم چقدر از این پروژه خبر دارین ولی اگه این گروژه به مرحله نهایی برسه با 300 بالون اینترنت در کل دنیا برقرار خواهد شد :n19:.و ما هم از دست این اینترانت راحت میشیم.این پروژه الا در فاز دوم هست و در حال تست در هند.:n20:حدف دسترسی 1.3 میلیارد نفر به اینترنت در هند:n04:.بعد میگن امریکا بده حالا برو بگو مرگ بر امریکا:n02:.
واقعا از این آسیاتک حروم خور تر من ندیدم..!اینترنت یک مگ گرفتم سرعتم روی 40 هست زنگ میزنم میگم آقا باید روی 120 باشه میگه نه قانون یک مگ اینکه روی 40 باشه..!؟ خیال کرده همه مثل خودون نفهم هستن..
شما ماهانه چقدر میپردازی واسه این سرویست ؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
زنگیدم میگم تکلیف مای بدبخت چیه که به این خراب شده اعتماد کردیم یکساله تمدید کردیم، میگه صبر کن به صدای مشترکین وصل کنم!!!!!!!!!!!!!
اخه کی به 4کیلوبایت بر ثانیه میگه پر سرعت؟؟؟؟؟ دایال اپ بیشتر میده ب خدا!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:
به منم جواب دادن که سرعت شما از نظر ما مطلوبه! ر..... به نظرت آسیاتر
نقل قول:
شما که اینقدر در موردش اطلاع داری باید بدونی که قبلش باید اجازه مق ا م ا ت رو بگیرن!
همینطوری که نمیشه یه بالون فرستاد رو یه کشور!!!
پس فعلا ....:n24:
درضمن آمریکا اگه به فکر ما بود چیزایی که جوانان نیاز دارنو تحریم نمیکرد ! پس گور بابای آمریکا!
:n06:512 برنزی خوبه ( تک کانکشن idm نهایتا تا 55 کیلوبایت میده ) درسته نسبت به 200-250 سرویس دو مگ که سال پیش داشتم هیچی نیست اما همش تو دانلودم اینور اونور تو میچرخم ، با یــــ***ـــوتوب زیاد سروکار دارم در کل اکه از پینگ :n21: و سرعت دانلود :n30: بشه گذشت نسبت به 25 تومن در ماه می ارزه ... حالا مخابراتی ها تهران اگه بهترشو سراغ دارن خبرم کنن :n16:تو این 16 روزه که این سرویسُ دارم نزدیک 30 تا فیلم دانلود کردم ... در کل مصرفم بالا بوده ماه بعد نززن تو سر مال صلوات :n02: