این دوتا هنوز منتشر نشدن ولی خوب گفتی ! :31: Fable هم که برای PC میاد . ( امان از دست این MS )نقل قول:
البته شما halo reach و fable 3 رو فراموش كرديد.:31:
این دوتا هنوز منتشر نشدن ولی خوب گفتی ! :31: Fable هم که برای PC میاد . ( امان از دست این MS )نقل قول:
البته شما halo reach و fable 3 رو فراموش كرديد.:31:
اگه بخوام بازی هاش رو بگم که خیلی زیادهنقل قول:
ولی همین Fable که گفتید اخه رو 360 کجا رو pc کجا
کی شما دیدی بازی port بشه و بهتر در بیاد از اب ؟ :31:
سلام من بالاخره ایکس باکسمو گرفتم چون مانبتور من HDMI نمیخوره یه کابل VGA گرفتم اما صفحه سایه داره کیفیت پایینه رزولیشنم درست کردم حالا دوتا نوار سیاه رنگم پایین و بالای مانیتور اومده عجب ضد حالی خوردیم کسی نیست یه من کمک کنه؟
میخوام لایو بازی کنم اما می ترسم بن بشم اگه ممکنه منو راهنمایی کنید
به نظرم همون بترسی بهتره چون اگه اتفاقی افتاد دیگه دستت به جایی بند نیستنقل قول:
به نظر من کسی که میخواد لایو بازی کنه بهتره یه XBOX دیگه بخره و بزاره برا لایو
دوست عزیز منم مشکل شما رو دارم تصویرم سایه داره تازه هر چی رزولوشن رو بالا ببرم سایه نیز فاصله بیشتری با تصویر اصلی میگیره اما اون نوارای سیاه رنگ که گفتی رو متوجه نمیشم یعنی حتی به PC که وصل میکنی از بین نمیرن یکم بیشتر توضیح بده تا راهنمایید کنیمنقل قول:
در ضمن این مشکل سایه هم یکی از اساتید گفتند که معمولا مانیترای LG با بعضی کابل ها مشکل دارن و ممکنه این مشکل سایه با عوض کردن نوع کابل درست شه که من خودم در به در دنبال این قضیه ام و به احتمال زیاد تا فردا یه کابل دیگه میاد دستم و تست میکنم
البته دیروز یکیرو دیدم که مانیتورش سامسونگ بود ولی اونم مشکل سایه رو داشت نمیدونم این دیگه چه دردی که افتاده به جون ما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصویر بالا نمایانگر ارور های سخت افزاری دستکاه میباشد . ترجمش با خودتون!
بله. حالا ازش میپرسم.نقل قول:
نقل قول:
من شنیدم یه راهی هست برای اینکه بشه روی هاردهای USB برای آرکید هر چقدر که می خوای(تا جایی که ظرفیت داره)بازی نصب کرد.حتماً میدونید در حالت معمولی تقریباً 16 گیگ(یعنی دوتا بازی)بیشتر نمیشه نصب کرد و بقیه ظرفیت هارد را نمیشناسه.
راهی هست؟
سلام. بله یه راهی هست ولی به درد سرش نمیازه و اصلا دنبالش نرید. البته مگر اینگه راه جدید اومده باشه که خبر نداشته باشم(که احتمالش هست)
من دیروز یه خبر خوندم که نوشته بود یه نوع رم سن دیسک اومده که لیسانس اکس باکس رو داره و مخصوص ایکس باکسه!
با ضرفیت های 8 گیگ و 16 گیگ. فیمتش هم فکر کنم حدودا 75 دلار واسه 16 گیگش زده بود. حالا نمیدونم دقیقا چنده اینجا!
منم باهات موافقمنقل قول:
من از ترسم live نمی رم به نظر من ادمی که بخواد لایو بازی کنه باید بره یه xbox خام بخره با بازی original بره لایو (البته برای بچه مایه ها:27:)