به زودی شاهد آپدیت قشنگی ازش خواهید :n16:نقل قول:
Printable View
به زودی شاهد آپدیت قشنگی ازش خواهید :n16:نقل قول:
با سرویس کاهش پینگ میشه با پینگ 100 بازی کرد اما پینگ من بدون هیچی 170 هست دیگه الان isp ها جوری شدن که باید از بین بدو بدتر انتخاب کنیم اما اوضاع از 2 سال پیش بهتر شده ( حداقل ماله من):n16:نقل قول:
فقط و فقط مهم تایم اوته!:n09: اگه نت تایم اوت نداشته باشه برای بقیه مشکلات راه حل هست.
برای مثال پینگ من تو همین سرور EU Nordic حدود 400 هست! اما با استفاده از سرویسای کاهش پینگ بدون حتی یه لگ یا delay بازی میکنم:n02:
شهراد نتورک -- به لیست دزد ها اضافه شد !!! هنوز لولمو آپدیت نکردم 20 بار دارم تست میکنم اخراش قطع میشه نت !! دزدای کثیف فقط پول بلدن بگیرن
اگر تایم اوت داشته باشه حتی یکدونه؟ به درد نمیخوره کاهش پینگ. چون با یک تایم اوت بازی دی سی میشه و باید از نو ری لوگین بشه تو بازی که این کار 3 4 دقیقه میشه و طرف مقابلش مثل من سی اسش دو برابر هستشنقل قول:
با سرویس کاهش پینگ میشه با پینگ 100 بازی کرد اما پینگ من بدون هیچی 170 هست دیگه الان isp ها جوری شدن که باید از بین بدو بدتر انتخاب کنیم اما اوضاع از 2 سال پیش بهتر شده ( حداقل ماله من):n16:
شهراد نتورک دیگه چیه کیه ؟نقل قول:
شهراد نتورک -- به لیست دزد ها اضافه شد !!! هنوز لولمو آپدیت نکردم 20 بار دارم تست میکنم اخراش قطع میشه نت !! دزدای کثیف فقط پول بلدن بگیرن
الان تو با همین صبا داری بازی میکنی ؟ صبا که تایم اوتش اینجا افتضاحه . مخابرات هم که بدتر از اون .نقل قول:
خوب دوستان مشهد کسی هست بدونه کدوم isp واسه بازی خوبه ؟
نقل قول:
Shahrad.Net
پینگ من برای Hiweb :n02: ولی بازم تو بازی لگ دارم :n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک چیزی هم در مورد این کاهش پینگ ها بگم. اینها جادو نمی کنن. تا حدی که اینترنت جواب بده کم می کنننقل قول:
الان تو با همین صبا داری بازی میکنی ؟ صبا که تایم اوتش اینجا افتضاحه . مخابرات هم که بدتر از اون .
خوب دوستان مشهد کسی هست بدونه کدوم isp واسه بازی خوبه ؟
صبا همه جا تایم اوتش افتضاحه
خدا رو شکر یکی دیگه هم اومد حرف ما رو تائید کرد نگن من دارم تهمت میزنم :n08:
لولو ولش بازیو بچسب :n02::n09: استقلالیا کووووووشن ؟:n08:
پرسپولیس برررررررررررررررررد:n20::n20: