لطفا زود به زود سرعت شبانه طرح نوروزی رو بذارید ممنون
Printable View
لطفا زود به زود سرعت شبانه طرح نوروزی رو بذارید ممنون
این موضوع خیلی تکرار شده، ولی باز خیلیا اشتباه میکنن و متأسفانه یه عده هم بر اشتباه خودشون تأکید دارن و خیلی عالمانه دیگران رو در اشتباه میدونن! (البته منظورم شخص خاصی نیست). جا داره یه تاپیک مجزا برای توضیح این موضوع زده بشه!نقل قول:
همونطور که دوستان گفتن، تا سرعت از یک چهارم سرعت فروخته شده کمتر نشه (در مورد اشتراک 1 به 4) حق اعتراض نداریم. یعنی من که سرویس 1 مگابیت دارم، اگر سرعت دانلودم بالای 30 کیلوبایت باشه، باید خوشحالم باشم. شبانه هم که کلاً هیچ تعهد بهش ندارن.
مودم جیبی بدرد نمیخوره بهترین اینترنت رو هم پارس آنلاین میدهنقل قول:
البته قرار نیست پهنای یک مگابیت را برای چهار نفر خریدار یک مگابیت share کنند.نقل قول:
باید بالاتر ببندند که متأسفانه به قدر کافی بالا نمیبندند. مثلاً 512 را روی 768 میبندند و برای چهار نفر مشترک میکنند.
پس در بهترین حالت اشتراک512؛ سرعت 96 میده و خیلی وقتها به 64 نمیرسه.
جناب ایران زاد، بر طبق گفته های دوستان 512 هم واقعی شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعی؟ همیشه همینطور بوده. میبینید که الآن که ساعت شلوغیه هم بالاتره.
بنده که خیلی وقته 512 نداشتم. دوستان اینطور میگن. این طرح قدیمه؟ میشه کد طرح رو اعلام کنید؟
RP_B1114_512_18GB_6_months :
ممنون. پس طرح از طرح های قدیمی هست. الان حجم این طرح به 12 گیگ کاهش پیدا کرده، احتمالاً سرعتشم واقعی شده. منم طرح قدیم داشتم سرعتم 1.5 مگ بود. خدا رحتمش کنه.
منم که 2 مگ دارم زیاد با 512 فرقی نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]