توی connection جفتشون را میزنه connected ،،،همین برای من عجیبهنقل قول:
Printable View
توی connection جفتشون را میزنه connected ،،،همین برای من عجیبهنقل قول:
دوستان من چند روزه بدون مشکل کانکت میشم ولی یه علامت ضربدر قرمز رنگ روی آیکون مربوط به شبکه وجود داره، مثل مواقعی که قطع میشده.
قضیه اش چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود
مودمی ADSL DLINK.2600 خریداری کردم به خاطر وایرلسدار بودنش چون تا حالا با مودم وایرلسدار کار نکردم خب برم سر اصل مطلب
این عکسها رو ببینید کجا رو باید تنظیم کنم ذکر اینکه شرکت ارائه دهنده نتم شاتل هست و اگر اشتباه نکنم کد مخصوصش واسه وصل شدن همون VCIباید 35 باشد درسته؟؟؟
ما باد IP .192.168.1.1 وارد تنظیمات مودم شدیم اما نتونستم کانکس بشم مشکل در کجاست کجاها رو باید تنظیم کنم البته این قسمت وایرلسشم مانده فعلا اینو اوکی کنیم تا بعدش
این ارور رو موقعی پیش میاد که vpiروی 0 باشد اینطوری میشه !!به قول معروف هر عدیدی به غیر از 0 بزارم این ارور مشاهده نمیشود اما بان به نت وصل نمیشم
از هردو Status بگیر. نشون میده که کدوم داره کار میکنه. با کلیک راست روی نام کانکشن.
عزیز این برمیگرده به کابلت سریع ترین راه و بهترین راه اینه با یه کابل دیگه تست کنی اگه بازم اینجوری بود درایور کارت شبکه تون رو حذف و نصب کنید بازم همینطور بود با کابل یو اس بی به پی سی وصل کنیداگه درست شد احتمال زیاد داره از سوکت شبکه روی مودم یا پی سی باشهنقل قول:
نقل قول:
khelane عزیز
کابل usb را امتحان نکردم یعنی ندارم
با سوزن ریست کردم
Bridge Mode را انتخاب کردم
VPI:0
VCI:35
گذاشتم
اما اجازه تکمیل شدن رو نمیده .....................
((هر عددی جز 0 را finish میکنه اما اگر 0 بزارم ارور میده))
ERROR: FAIL TO UPDATE DUE TO... Duplicate to a VPI/VCI !
کلافه شدم..........حتی بر روی لپتاپ هم امتحان کردم گفتم شاید مشکل از سیستم باشد حالا به هر دلیلی اما روی لپتاپ هم دقیقا همین مشکل را داشتم ..............
عزیز شما حالت ppoe رو انتخاب کن ببین بازم اینطوریه ببین میتونی برنامه اش رو دان یا سی دیش رو اجرا کن و یه نرم افزار داره توش مال تنظیمات مودم هستنقل قول:
khelane عزیز
کابل usb را امتحان نکردم یعنی ندارم
با سوزن ریست کردم
Bridge Mode را انتخاب کردم
VPI:0
VCI:35
گذاشتم
اما اجازه تکمیل شدن رو نمیده .....................
((هر عددی جز 0 را finish میکنه اما اگر 0 بزارم ارور میده))
ERROR: FAIL TO UPDATE DUE TO... Duplicate to a VPI/VCI !
کلافه شدم..........حتی بر روی لپتاپ هم امتحان کردم گفتم شاید مشکل از سیستم باشد حالا به هر دلیلی اما روی لپتاپ هم دقیقا همین مشکل را داشتم ..............
شما این پی دی اف رو هم دان کنید و مطمئنا مشکل شما هم توش هست ببین حل میشه الان باید برم وگرنه دان میکردم ونیگاه میکردم ببینم مشکلتون چطوری حل میشه تا الان این نوع مشکل رو ندیدم
files.asp24.com.ua/TP-Link/TP-Link_marshrutizatory/TP-Link_TD-8840T/datasheet&manual/User_Guide_Etherne_TD-8840T.pdf
====
ضمنا شما وقتی مودم رو کانفیگ میکنی قاعدتا باید pvc0 یا 1 رو کانفیگ کنید درسته شما مودم رو دوباره ریست کن بعد رو pvc2 بزار ببین مشکلت حل میشه
سلام ..
من مودم D-LINKدارم
۱-میخوام بی سیمش کنم بهترین راه چی هست براش؟
۲-یک خروجی LANداره میخوام چند تا خروجی بگیرم از هاب استفاده کنم ؟
۳-من وقتی از خروجی اسپلیتر به مودم و تلفن وصل میکنم از جفتش با هم نمیتونم استفاده کنم چی کار باید کرد ؟
۴-
2رود
من جديدا واسه مودم thyonet ،، رفتم تنظيم pppoe رو فعال كردم اما همچنان به همون شكل سابق فقط با كانكشن وصل ميشه، اينم عكس تنظيماتم:
دوستان این پرسش ها رو هم لطفا پاسخ بدین .نقل قول:
یک سوال دیگه هم برام پیش اومده که ممنون میشم پاسخ بدین . آیا باید حتما کارت شبکه هم روی سیستم نصب باشه یا نه از طریق usb کفایت می کنه ؟
من از کجا می تونم بفهمم که روی سیستمم کارت شبکه نصب شده ؟