سلام
خسته نباشین دوستان:10:
من کرک این بازی رو میخواستم
Winter Sports 2011 GOLD
ممنون از لطفتون :11:
Printable View
سلام
خسته نباشین دوستان:10:
من کرک این بازی رو میخواستم
Winter Sports 2011 GOLD
ممنون از لطفتون :11:
salam
من بازیه lego star wars 3 رو دان کردم و نصب هم کردم.ولی موقع اجرا بازی ازم activation code میخواد.کسی داره؟؟؟
ممنون میشم
سلام
من Dragon age: Origins رو از ------------- دانلود کردم.پوشه کرکی هم توی فایل دانلود ندیدم ولی بعد از نصب وقتی اجرا می کنم ارور please insert disk میده.مشکل کجاست؟
سلام دوستان من بایوشاک 2 رو نصب کردم ولی وقتی می خوام بازی رو اجرا کنم این ارور رو می ده
Bioshock2.exe - Ordinal Not Found
The ordinal 5372 could not be located in the dynamic link library xlive.dll.
OK
خوب این ارور رو تو خیلی از بازی ها دیدم راحت حلش کردم و اکثرا هم مربوط به اون ویندوز لایو gfwliveبوده که با نصبش مشکل جل می شده یا یه فایل dll کپی می کردم حل می شد ولی این 2 روزه هر کار می کنم اصلا مشکلش حل نمیشه.
حتی ارورش هم عوض نمی شه.
چنتا سایت خارجی هم رفتم که این سوال رو مطرح کرده بودن ولی هیچکدوم به جئاب نرسیدن.
حالا خواستم بدونم کسی بوده که این مشکل رو داشته و حل کرده؟
مرسی.
با سلامنقل قول:
شاید مربوط به پچ هست یا کرک بازی.
هرچی Windwos Live Game دارید پاک کنید؛ خود Windows Live Game رو از آدرس زیر دانلود و نصب کنید. (میتونید از خود سایت مایکروسافت بخش دانلود، هم دانلود کنید؛ پیشنهاد میدم از خود مایکروسافت اقدام کنید، یه فایل 600کیلوبایتی نصب بهتون میده و وقتی اونو اجرا می کنید شروع میکنه به دانلود آخرین نسخه)نقل قول:
[HTML]http://games.softpedia.com/progDownload/Games-for-Windows-LIVE-Download-28982.html[/HTML]
چطوری باید مشکلشو حل کنم ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
هرچی Windwos Live Game دارید پاک کنید؛ خود Windows Live Game رو که حجمش حدودا 600کیلوبایته رو از آدرس زیر دانلود و نصب کنید. (میتونید از خود سایت مایکروسافت بخش دانلود، هم دانلود کنید)
آقا این 28 مگ حجمشه که.
ببخشید:11: ناقص نوشتم! 600کیلوبایت حجم فایل installer مایکروسافته؛ پست مربوطه اصلاح شد.نقل قول:
سلام
دوستان بازي
Call of Duty: Black Ops
رو نصب ميكنم با دو تا دي وي دي جدا هم تست كردم
كرك هم ميريزم وارد بازي كه ميشه
اونجايي كه رو صندلي نشسته ديگه مشكي ميشه و هيچي ... !
رم 2 گيگ
e5500 2.80 ghz
گرافيك
asus eah5450