دوستان عزیز،
من ۴۱ گیگ فشفشه در حجم های مختلف (از ۱ گیگ تا ۹ گیگ) دارم که با قیمت مناسب به هر کسی که نیاز داشته باشه میفروشم.
اگر خواستید پیغام خصوصی بدید
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
دوستان عزیز،
من ۴۱ گیگ فشفشه در حجم های مختلف (از ۱ گیگ تا ۹ گیگ) دارم که با قیمت مناسب به هر کسی که نیاز داشته باشه میفروشم.
اگر خواستید پیغام خصوصی بدید
Sent from my iPhone using Tapatalk
من چی بگم که یه مشت فشفشه 100 گیگ دارم
آقا حراجه
به ازای خرید هر یک فشفشه 100گیگ یه فشفشه 100 گیگ مجانی بهش میدم . هر کی خواست خبر بده . فکر کنم اگه بای و ب گیر بازی در نیاره تا همین هفته دیگه تخلیه کنم بره . چون هیچ ارزشی نداره برام با این وضعیت
کلا شده اینترانت . سرعت دانلود داخلی نزدیک دو مگه ولی خارجی میشه ۱۰۰ تا ۳۰۰ مگه . آخه مگه بیکاریم صبح تا شب از دانلود ها و میهن دانلود دانلود کنم ؟:n08:
اصلا نمیشه از سایتای خارجی دانلود کرد . فیل ت ر شکن که کلا داغون شده اصلا فایده نداره استفاده ازش
کاربر 6 ستاره هستم هر ماه 2تا کد 50گیگی میخرم الان هدیه 22بهمن داده 1گیگ فشفشه 1 روزه :| :n04: قبلا خوب بود 2گیگ بالاتر میداد
نقل قول:
داداش ای دی تلگرامتو بده
نقل قول:
لطفا ای دی تلگرامتو بده خریدارم
آقا به سلامتی . زنگ زدم به پشتیبانی های وب و درخواست تخلیه دادم. اون قدر موقع حرف زدن اعصابم خرد بود که خدا شاهده می خواستم فحش بدم. طرف بازم خوب بود فهمید همه چی حالیمه نتونست با زبون بازی سرمو شیره بلامه . خودش گفت خودتون واردین به همه چی !!!
گفتم والله این اینترانته که دادین به من نه اینترنت . بعد 4 سال باید این وضع اینترنت من باشه ؟ هیچی نگفت . همه اش می گفت مثلا یوتیوب فیلتره و این حرفا !!
گفتم من از شما اینترنت خریسدم نه اینترانت . شما پول اینترنت از من می گیرید و به جاش اینترانت میدین . اونم هی میگفت خوب اینا فیلتره !!! گفتم چرا لود صفحه سایت ها خیلی پایینه !! هی بالا پایین می پرید !!
گفتم دانلود از دانلودها و آپارات به چه درد من می خوره آخه !! هیچی نگفت !! گفتم اینا هیچ تو این یکی دو ماه اخیر چرا هر روز من قطعی اینترنت داشتم . یا کلا سرورای خارجی ور محدود کردین . همون سرورایی که قبلا با یک و نیم مگ دانلود می کردم الان با 200 کیلو بایت دارم دانلود می کنم . گفتم دیشب ایرانسل گرفتم حال کردم باهاش . گفت خوب اون گرون تره !!
بهش گفتم 80 گیگ حجم فورجی ایرناسل رو با 4000 تومن خریدم این کجاش گرونه ؟
خخخ . گرفتاریم به خدا ×××
گفت این همه حجم داری چیش می کنی ؟ گفتم به جهنم می خوام همه اش بسوزه مشکلی ندارم !!
دییگه هیچی حرف واسش نموند گقتم تا شنبه یک شنبه نامه اش رو می فرستیم نهایت تا پنج شنبه تخلیه می کنیم خطتو !!
یعنی اینو که شنیدم یه نفس راحت کشیدم . خدا رو شکر از شر های وب راحت شدم !!
نقل قول:
moallemebad
من هر کاری میکنم نمیتونم پیام بدمنقل قول:
اقایون هر کی فشفشه 50گیگ داره ما خریداریم لطفا اعلام کنید...
خخخ ... سرعت دانلود از github اومده رو 8 کیلوبایت بر ثانیه ! یاد اولین adsl که گرفتم افتادم ! آسیاتک 64 کیلوبیت که 8 کیلو سرعت داشت ۱۱ سال پیش.