مال منم همینه اما شبا کم شدهنقل قول:
ولی اینایی که طرح نوروزی گرفتم انگار 1/5 برابره سرعتشون
Printable View
مال منم همینه اما شبا کم شدهنقل قول:
ولی اینایی که طرح نوروزی گرفتم انگار 1/5 برابره سرعتشون
مرسی عزیز .من رو ایکون کانکشن کنار ساعت کلیک می کنم رسیوم رو زده 300.000 سندمم زده 308.000 خیلی برام عجیبه ..شاید واحد سندم ی چیز دیگس یا قاطیه . حالا باید تو روز ی تست بزنم ببنم چند مگ ازم کم می کنه :n13:نقل قول:
من دو مگ طرح قدیمی داشتم که دیروز تموم شد و مجبور شدم از این طرح های جدید بگیرم سرعتم دقیقا نصف شده قبلا 200-250 بود الان اومده رو 120-150, یعنی در واقع سرویس 1 مگ کردن تو پاچمون دزدی تو روز روشن, همینطور از وقتی سرویس جدید فعال شده هنگ کردم هزینه بیشتر واسه همون سرویس دو مگ بدی اما سرعت عملا نصف ,واقعا مبین نت انصافت رو شکر:n30:
من سرعت 1 مگ رو دارم
دیشب حدود 2.5 گیگ دانلود داشتم
با دانلود منیجر 2 دقیقه قبل از دو زدم سرعتم 140 بود
حدود ساعت 2.10 دقیقه سرعت کم شد حدود 30 رسید
بعد همزمان دو تا دانلود دیگه رو هم گذاشتم و هر سه با هم سرعتشون 30 بود
صبح پا شدم اون دو تا یه 500 مگ بود و یه 900 مگ دانلودش تموم شده بود
اون اولی هم حدود 900 مگ دانلود شده بود.
به نظرم اینجوری بهتره که چند تا دانلود بذارم به صورت همزمان و از سرعت استفاده کنم
فیل---ترشکن سند را زیاد میکنه.نقل قول:
البته بستگی به نوعش و نوع کار شما هم داره؛ مثلاْ بازی.
چرا آقا قابل مقایسه اند. حداقل قابل مقایسه بودند. زمانی که ما میخواستیم اینترنت پر سرعت تهیه کنیم، بین ADSL و وایمکس تردید داشتیم. اون موقع قیمتا به هم نزدیک بود و حتی قیمتای مبین نت بهتر بود. از طرفی وایمکس سیار بود و به خط تلفن وابستگی نداشت. این شد که ما وایمکس رو انتخاب کردیم و تا الانم راضی بودیم. الانم مشکل فقط قیمتشه که اصلاً به صرفه نیس. کیفیتش برای ما مطلوب بوده.نقل قول:
یعنی شما 12 ساعت سرویس داری دقیقا از 8 صبح سرویست وصل میشه و ساعت 8 شب قطع میشه.دانلود شبانه نداری ولی محدودیت حجمی هم نداری.سرعت هم طبق تستی که دوستان گذاشتند سرعت اسمی رو میده و کم نمیشه.نقل قول:
+نقل قول:
قبلا بله ولی الان همه سرویسها سرعت اسمی دارند.اگه سرعتتون بیش از یک چهارم از سرعت اسمی کم شده قانونا می تونید شکایت کنید و به پشتیبانی بگید.نقل قول:
مشکل از مبین نت نیست.شما یا مشکلت همون فیل.تر شکنه یا شاید برنامه ای جاسوسی روی سیستمت نصبه.نقل قول:
افت سرعت در دانلود شبانه رو همه دارن.نقل قول:
سلام دوستان من یک راهنمایی لازم دارم.
من می خوام وایمکس جیبی مبین نت رو بگیرم. برای من مهم اینه که اینترنت قطعی یا packet loss نداشته باشه. آیا این خصوصیت رو داره این اینترنت ؟
اگه نداره چه اینترنتی رو پیشنهاد می کنید ؟
ممنون
فکر نمیکنم هیچکدوم از سرویس ها سرعت اسمی رو هم داشته باشن؛چون توی سایتش زده 1 به 4 و یه حساب کنیم میبینیم که سرعت 2 مگ باید حدود 400-500 باشه دانلودش اما بهترین حالتش میشه 1 به 8 که حدود 250 هستنقل قول:
دوست عزیز ، سرویس ها به کیلو بیت هست نه کیلو بایت .نقل قول:
بنابراین حتی اگه ضریب 1 به 1 یا همون اختصاصی باشه 2 مگابیت میشه 256 کیلوبایت .